Filter

Tevreden

Eerste bestelling paste helaas niwt bij mjn auto, ik heb het geruiled en kreeg de juiste thuis bezorgd

Top !

Ok!

Altijd de goedkoopste

Este ușor de comandat

Comanda a ajuns destul de repede

gewoon goed.

Alles snel en volgens verwachting geleverd. De aanbevolen artikelen opgezocht op kenteken pasten precies.

Goed product en snelle levering

Goede ervaringen met deze firma, ook nu weer. Producten waren goed verpakt, maar in een wel erg grote doos.

Gewoon zeer goed

Bestelling altijd ok en optijd

Super tevreden over alle bestellingen. Helaas nu een garantie geval dat wel veel tijd neemt! Lastig als je richtingaanwijzer het meer niet dan wel doet.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Vervangende levering snel geregeld

Mijn eerste levering was niet goed geleverd (doos kapot en missende producten). Ik heb het pakket geweigerd en binnen 3 dagen had ik een nw pakket ontvangen Goede service !!

Slecht bereikbaar

Ik had onderdelen op kenteken bestelt kreeg gewoon de verkeerde onderdelen. Mijn auto stond al in de garage die jongens kosten 80 euro per uur.3 uur werk voor niks.daarna telefonisch geprobeerd contact op te nemen lukte niet heeft 3 dagen geduurt.ook op de mail en de chat werd pas na 1 week gereageerd.slechte zaak.

Geweldige goede service

Had de verkeerde maat ruitenwissers besteld. Het is geen probleem om ze dan weer om te ruilen. Kreeg netjes een verzendlabel toegestuurd zodat ik ook geen verzendkosten had. Keurig.

Heel goede website snelle levering en goede spullen

Prima ervaring

Wisser Peugeot 108 besteld. Wel grote doos.

Bestellen drie dagen later binnen. Helemaal Top.

Niet duur snel geregeld.

In de zin van prijs, kwaliteit en service.

De site is erg duidelijk. Kom je er niet is er altijd persoonlijk contact. Ook via app snelle reactie. Vriendelijk en zakelijk personeel. Ik kan niet anders zeggen TOP.

Bizar snelle levering!

‘s Middags besteld en volgende ochtend al vroeg binnen

fast delivery!

good service and fast delivery….!!!

super

snel en professioneel

Olej

Wszystko super,dostawa szybko.

snel besteld en snel geleverd (zelfs eerder dan eerste bericht)

We hebben een fietsendrager bij Winparts besteld. Deze was scherp geprijsd en werd snel en probleemloos afgeleverd. We kopen hoofdzakelijk bij fysieke winkels, maar dit heeft ons een hoop gezoek bespaard.

Juiste product

Ik kon als klant zien wat ik eerder al een keer besteld had. Erg handig.

Precies passende onderdelen

Een paar keer heb ik onderdelen besteld. Ze waren supersnel binnen . Het fijnste is dat ik op kenteken kan zoeken waardoor ik zeker weet dat de onderdelen passen.

Goed en goedkoop

Perfect passend, goedkoop,mooi en snelle levering

5 Banksstraat

Ede 6718 XP