men doet wat men zegt
alles naar wens gelopen en lekker snel
mattenset besteld, andere bevestiging voor de mat dan op productfoto stond geleverd gekregen. Via mail foto's ter verduidelijking gestuurd, maar klantenservice leest en begrijpt mail niet.
Beste meneer Pit, Bedankt voor uw review. Het spijt ons te vernemen dat uw ervaring met onze webshop niet positief was. Onze excuses dat we u in dezen niet adequaat aan een andere set hebben kunnen helpen. Ik heb uw communicatie kunnen vinden in ons systeem en zal u in een persoonlijke e-mail berichten over uw verzoek. We hopen dat we het probleem hiermee hebben opgelost! Met vriendelijke groet, Anita
Pakket niet geleverd, geen antwoord op mail, na een week ook geen antwoord op whatsapp bericht. Je wordt aan je lot overgelaten...
Beste meneer De Bloeme, Bedankt dat u de moeite hebt genomen om een review achter te laten. Ontzettend vervelend dat uw pakket zoek is en dat u ons niet goed kon bereiken. Onze oprechte excuses hiervoor! Ik zie dat wij inmiddels een reactie van de vervoerder hebben ontvangen over uw pakket. Dit houdt in dat we het probleem nu kunnen gaan oplossen. Ik zal u hier in een persoonlijke e-mail meer over vertellen. We hopen het probleem op deze manier te kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Anita
Snelle levering, goede prijzen.
Best relation price/quality. Article according to the description. Fast delivery.
prima product, prima passend, prima levering, prima verpakt. Kortom top.
Ik heb aleerdere bestellingen gedaan bij winparts en de aangegeven levertijden op de website worden meestal niet gehaald terwijl het probleem bekend is blijft er nog steeds een levertijd van 2 werkdagen staan. Vorige week een spatbord besteld deze kwam te laat binnen en toen hij er eenmaal was was het nieuwe spatbord nog meer beschadigd dan het spatbord wat vervangen moest worden. Uiteindelijk is gisteren het beschadigde spatbord opgehaald wat omgeruild zou worden maar de chauffeur had geen nieuwe mee dus we wachten maar weer af... dit was ook gelijk de laatste bestelling bij winparts voor mij
Beste meneer Eilert, Hartelijk dank voor uw review. Het spijt ons te lezen dat u een spatbord met schade had ontvangen en dat onze service in dezen niet was wat u ervan verwachtte. Bij de levering van grotere onderdelen moeten de afhaling en de nieuwe levering helaas los van elkaar worden gepland. Het is logistiek niet mogelijk om dit in één rit te plannen. We proberen dit in het algemeen duidelijk aan te geven bij ruilingen, maar mogelijk is dit niet goed gecommuniceerd. Onze excuses hiervoor! Ik zie in ons systeem dat het nieuwe spatbord inmiddels is geleverd. We hopen dat het naar uw tevredenheid is. Ook hopen we dat u ons toch nog eens een kans wilt geven in de toekomst! Met vriendelijke groet, Anita
Prima leveringen afgewisseld met niet doen wat afgesproken is.... jammer. Een 10 voor jullie assortiment dat een uitkomst biedt aan dhzelvers
Altijd netjes optijd. Veel spullen op voorraad en top klantenservice
Zeer prettig
Goede prijzen en top materiaal .
Buitenspiegel besteld voor onze camper. Vanwege de hoeveelheid verschillende spiegels gebeld met Winparts. Perfect geholpen.
Was altijd heel goed alleen had nu blauwe lampen besteld waren gewoon geel maar kon ze niet terug doen goed geholpen via de app alleen de mail die daarop volgende met leidinggevende vond ik niet terecht vervolgens krijg ik geen reactie meer geen oplossing of wat dan ook
koplampen besteld voor mijn camper (fiat ducato) op kenteken maar de stekkeraansluiting paste niet. Ander koplampen telefonisch besteld en na twee dagen om geruild inclusief creditnota
Snelle levering en goede service. Ook prima per telefoon bereikbaar
wordt snel , goed en voor een gunstige prijs geleverd en het zoeken naar producten is erg eenvoudig
Vlot geleverd
Er staat voor 2100 uur besteld de volgende dag in huis,niet dus. Eindelijk na 4 dagen een bericht dat 1 van de producten niet op tijd te leveren is. Optie was of wachten en wie weet hoe lang? 2 dagen 2 weken...of een alternatief aangeboden door hunzelf Je hebt het nodig dus je neemt het alternatief a 87 euro duurder. Klantenservice is maar net wie je krijgt. De eerste keer een vrouw en die was een potie arrogant chagrijnig en kortaf. Geen normaal gesprek. Tweede keer weer gebeld een jongeman en die stond me beter te woord zoals het hoort. Maar uiteindelijk tevreden over de afhandeling en product. Jammer van de extra 87 euro.
Artikel is een week te laat geleverd. 2 keer klantenservice benaderd, waarvan ik de laatste keer nog steeds op een antwoord wacht. Artikel was compleet, maar de doos was beschadigd. Geleverd zonder handleiding. Artikel moest zelf bijgesneden worden om bruikbaar te maken. Hierover stond niks in de beschrijving of handleiding. Op goed geluk zelf met een stanleymesje aan de slag gegaan.
Achterlicht besteld..de volgende dag al geleverd. Prima product en zelfs de lampjes zaten erin Zou hier zo weer bestellen.
Snelle levering en veel keus
De levering was erg snel bij ons thuisbezorgd en artikelen precies zoals beschreven!
Goed goedkoop en snel. TOP!!!
5 Banksstraat
Ede 6718 XP