Ruitenwisser besteld. Volgende dag al geleverd.
Snelle levering veel keuze en goed beter of vergelijkbare sites
Makkelijke site om te bestellen, snel bezorgd, product was als omschreven.
Vlugge verzending goede service
zeer snelle en goede service
Gewoon de volgende dag in huis. Top.
Uitgebreide keuze en snelle levering!
Door mij het verkeerde artikel besteld. Dit werd probleemloos, kosteloos en snel geruild.
De verkeerde ruitenwissers waren eenvoudig te ruilen voor de juiste maat. Met de retourbon was het zo voor elkaar.
Tevreden
Snelle levering. Werd netjes op de hoogte gehouden van de status.
Altijd verschillende keuzes
Algemeen zeer positieve ervaring. Alleen jammer dat sommige onderdelen op voorraad zijn, maar niet in het magazijn van Winparts zelf liggen. Dit vertraagt de leveringstermijn in sommige gevallen.
Ik heb een ashoes besteld voor mijn 2008 Volvo XC90 3.2 AWD. Volgens de Winparts check is deze geschikt voor mijn auto. Zending was er snel en ik heb de hoes meteen gepast. Deze bleek echter te groot. Direct mail gestuurd met vraag om advies voor juiste hoes en retour van de gekochte hoes. Helaas geen reactie. Toen gebeld met Winparts, maar kwam er niet door. Whatsapp zou sneller gaan. Chat gestart en vrij snel kreeg ik vragen over welk type auto en jaartal. Alle info gegeven in afwachting van advies. Toen werd het stil. Ik heb tot op heden geen reactie ontvangen. Niet via mail. Ook niet via Whatsapp. Inmiddels heb ik de juiste ashoes bij Winparts gevonden en gemonteerd. Past prima en ik ben er zeer tevreden over. Alleen niet over de klantenservice. Die is ronduit beroerd.
Beste Bart, Bedankt voor de uitgebreide review. Fijn dat het juiste artikel inmiddels in gebruik is genomen. Maar vervelend dat je onze service als slecht ervaart. We zijn ons ervan bewust dat het momenteel erg druk is en dat we in sommige gevallen niet zo snel kunnen reageren als we graag zouden willen. Onze oprechte excuses hiervoor. We nemen deze opmerkingen mee en hopen dat we een volgende bestelling tegemoet mogen zien. We kunnen dan laten zien dat het veel beter kan. Met vriendelijke groet, Anita
Niet duur en zeer snelle levering
Na verkeert geleverd bestelling ,alles correct afgehandeld. Onderdelen zijn top en goed geprijsd
Ik heb twee bestellingen geplaatst. De eerste bestelling was niet compleet. Is uiteindelijk na één mailtje nagestuurd. Dus dat is verder geen ramp. Maar er werd gezegd voor 21:00 uur besteld. Dat was sowieso niet het geval en ook niet voor de nalevering. De tweede bestelling is ook vertraagd (nog niet binnen en op maandag besteld). Het is nu donderdag avond. Daar had ik overigens wel netjes een mailtje van gekregen. Maar als je 7€ bezorgkosten betaald, verwacht je gewoon dat voldaan wordt aan de door jullie zelf aangegeven bezorgtermijn. Wat overigens ook vreemd was is dat er telkens 5€ bezorgkosten stond tot het moment van betalen. Toen werd het 7€. Ik heb de gekochte producten nog niet getest (omdat ik nog op de laatste producten wacht), dus daar kan ik niks over zeggen.
Altijd de bestelde onderdelen snel ontvangen voor een heel goede prijs. Ik ben er al jaren klant en dat zal voorlopig ook wel blijven. Winparts : GA ZO DOOR
Top product en prijs
Drie producten besteld, twee geleverd. Derde product bleek niet verzonden. 5 dagen op moeten wachten voordat ik deze alsnog heb ontvangen. Communicatie hieromtrent was zwaar onder de maat. 't is maar afwachten of en zo ja wanneer je het ontvangt. Eerder wel goede ervaringen met winparts, maar deze keer viel het tegen.
Mooie aanbieding Snel in huis
Prima producten. En heel snel geleverd. Zal hier zeker opnieuw bestellen.
Vanwege slechte ervaringen met PostNL schrok ik toen ik zag dat de bestelling via PostNL zou verlopen! Maar door omstandigheden buiten mij om kreeg ik later bericht dat DLH het pakket zou bezorgen. Daar was ik erg blij mee omdat ik met DLH uitstekende ervaringen heb. Vriendelijke medewerkers en een gróót voordeel is dat je tot op het laatste moment de bezorgdatum en afleveringsplaats kunt wijzigen! Dit heeft PostNL niet. Heb meegemaakt dat PostNL doodleuk kwetsbare apparatuur in een kartonnen doos zónder bescherming in de stromende regen vóór de voordeur had geplaatst. Daar heeft het minimaal 2 dagen gestaan en het karton was totaal doorweekt. Gelukkig heeft de apparatuur het overleefd.
5 Banksstraat
Ede 6718 XP