Filter

Top service en snel geleverd

Altijd netjes optijd geleverd bestel er regelmatig

goede service

had zelf een verkeerd product besteld na contact gelijk geregeld , product kwam daarna beschadigd bij mij door toedoen van DHL , weer gebeld en gelijk weer goed geregeld

Goede ervaring

Alle bestelde artikelen waren snel in huis. Super

Snelle levering, helaas geen antwoord op email

Na 4 dagen nog steeds geen reactie van Winparts. Als Winparts even snel reageert als dat ze leveren zou de score een stuk hoger zijn

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Snel en correct geleverd

Product is snel geleverd en netjes gecommuniceerd

Klantenservice kan veel beter

De uiteindelijke afhandeling is prima: dus wat betreft beveel ik Winparts wel aan. Het matige cijfer heb ik gegeven omdat ik geen reactie kreeg op mijn mail en ook een "ruil verzoek" via de website niet echt vlot is afgehandeld. Eenmaal opgepakt, wordt het vriendelijk en goed afgehandeld. Wellicht dat door het matige cijfer, iets wordt gedaan aan de reactietijd c.q. beantwoording van emails.

Uitstekend Service

Perfect en snel geregeld

Product kwam overeen met besteld artikel en zoals beloofd de volgende dag geleverd. Al met al super!

Goede duidelijke site

Kenteken check

Onderdeel wat ik bestelde kwam was volgens de site niet passend met auto, terwijl het onderdeel er hetzelfde uit zag! Dus op eigen verantwoordelijkheid laten komen en het paste goed! Dus onderdelen en kenteken zijn niet goed op elkaar afgestemd lijkt me!

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Goed,snelle levering

Onderdeel goed verpakt verstuurd.

alles naar wens

Goed.

Nvt

Altijd goed

Ik heb nou een paar keer onderdelen besteld bij Winparts. Het is makkelijk zoeken naar onderdelen en de producten zijn altijd van goede kwaliteit. Mijn Kia heeft nogal wat bijzondere onderdelen en niet altijd past hetgeen volgens het kenteken zou moeten passen, maar ook over omruilen of terugsturen is nooit moeilijk gedaan. Erg prettig.

Goed van prijs op sommige onderdelen

Gooooooed

Goooooed

Slechts met contact

Contact is erg moeilijk.

Snelle levering maar retouren is moelijk

Defect product ontvangen. Om de Product te Retouren was niet makkelijk. Reageert niet op whatsapp of email. Was later te bereiken via telephone.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 5

Jammer

Spullen besteld via kenteken, dus pasgarantie! Helaas dus niet, bouten zijn totaal niet voor de motor, na 28 minuten in de wacht, krijg ik te horen vervelend maar u moet wel zelf kijken of het past. Lekker dan op de site geven ze zelf aan dat het zou moeten passen. Kon het retour sturen en daarna zouden ze pas de andere bouten opsturen, zeer teleurgesteld in Winparts, terwijl ik in mijn beleving een hele goede klant ben. Komt nog bij dat PostNL al 2 x de zending heeft verplaatst ( hier kan winparts niets aan doen!) en ik dus nog steeds met een kapotte auto zit.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Mooi en correct bedrijf, ze houden je netjes via de mail op de hoogte en je spullen worden snel geleverd

Snelle levering en artikelen goed verpakt

ok maar kwam niet aan op aangegeven tijd

Dinsdag besteld, zou zaterdag aankomen en was pas vrijdagavond verstuurd door verzender. Op Maandag stond de zending bij DHL op nog niet ontvangen en het kwam woensdag pas binnen.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 2

Uitstekend !

Uitstekende en zeer snelle service. Absoluut een aanrader !

5 Banksstraat

Ede 6718 XP