Ik vond het super dat ik een ophaalpunt kon aangeven, zodat ik er niet voor thuis hoefde te blijven. Super kwaliteit spullen en snelle levering.
Snel en goed
Geleverde buitenspiegel bleek niet te passen. Geen probleem en er werd direct een retourformulier aangemaakt!
Nette prijs Levering op tijd Goede pasvorm
Je n'ai toujours pas reçu ma commande. Pourriez vous me contacter au 0478/830788.
Goede kwaliteit. Juiste artikel en snel geleverd. Voor goede prijs
Ik bestel iets leveren maar de helft en zeggen dat het mijn fout is, daar komt het op neer. Slecht contact ook.
Met een oldtimer is het vaak lastig om het juiste onderdeel te vinden. Winparts doet er alles aan om een tevreden klant aan de juiste onderdelen helpen.
Volgens afspraak en levering goed.
Goede service, op tijd bezorgd
Besteld op de website en op tijd afgeleverd
Gewoon alles prima verlopen!
1; Beloofde levertijd niet gehaald. Een dag later dan dat er op de site vermeld staat 2: Bij omruilen ontstaan moeilijke en onduidelijke situaties. 3: Hierdoor 2 x moeten bellen en beide keren bijna 30 minuten moeten wachten voordat ik iemand te spreken kreeg. 4; De informatie via de mail en met het telefonisch contact was verschillend de ene zegt zus en de andere zo. 5: Er is mij verteld via de telefoon dat er geen verzendkosten zijn bij omruilen maar uiteindelijk moest ik de kosten toch betalen. 6: Vervolgens krijg ik een mail met het nieuws dat het pakket onderweg is met een andere koerier en dus niet naar het ophaalpunt wat ik graag gebruik van maak voor pakketten . 7: En nu na beter onderzoek zie ik ook dat winparts meer vraagt voor dit product .Ik had hier niet naar gekeken omdat ik al jaren bestel bij winparts en dat was altijd positief. Dus er is weinig positiefs te melden over het afwerken van een bestelling bij winparts.
Bedankt voor uw review! Het is jammer om te horen dat u deze ervaring hebt gehad tijdens het omruilen van uw product. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u tegenstrijdige informatie van ons ontvangt, onze excuses hiervoor. Op basis van het contact met mijn collega's zie ik dat het hierbij dus bleek te gaan om een omruiling voor een universeel toepasbaar product. Helaas gelden hiervoor bij een omruiling andere voorwaarden. Het is vervelend dat u hierdoor niet naar wens geholpen bent. Helaas zie ik dat u langer hebt moeten wachten op een reactie van ons. Helaas is het op dit moment erg druk bij ons, waardoor onze reactietermijnen langer zijn dan u wellicht van ons gewend bent. Indien u verder nog vragen of opmerkingen heeft. Neem dan gerust contact met ons op via [email protected]. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groeten, Kimberly
Ziet er goed uit en past prima
Zelf de verkeerde onderdelen besteld en dan is het fijn als een medewerker meedenkt in het vinden van een oplossing.
Zal nu wel weer geleverd worden dacht ik. Vorige keer hoop ellende gehad waarbij ik heel veel heb moeten bellen en mailen. Kreeg nu een mail van cycloon voor de levering en de avond gewoon thuis. Wederom geen deurbel wel een mail van cycloon dar de bestelling is afgeleverd. De volgende dag gelijk de buren gevraagd of er bij hun pakketje is afgeleverd dat antwoord was negatief. Gemaild met winparts na 2 dagen.... krijg ik te horen dat ik nog maar ff moet wachten. Want word nog wel gebracht. Nou mooi niet. 9traks maar weer bellen voor een onderzoek. Ga dit bedrijf nooit meer gebruiken.
Bedankt voor uw review! Wij vinden het jammer om te horen dat u deze ervaring hebt gehad met de levering van uw bestelling, onze excuses voor het ongemak. Het is natuurlijk erg vervelend wanneer het pakket niet geleverd is, terwijl dit wel zo zou moeten zijn. Helaas is het inderdaad zo dat wij pas na enkele dagen een onderzoek kunnen opstarten bij de vervoerder, hierdoor hebben wij deze niet meteen kunnen opstarten. Helaas zijn wij voor de levering van de bestelling afhankelijk van onze leveranciers, hier kan het helaas wel eens voorkomen dat er iets mis gaat, dat is natuurlijk erg vervelend. Wij doen naturlijk onze best om dit zo snel mogelijk voor u op te lossen. Op dit moment staat er een onderzoek uit voor uw bestelling en wordt u zo snel mogelijk op de hoogte gebracht wanneer wij hier een update voor hebben ontvangen. Indien u verder nog vragen of opmerkingen heeft, neem dan gerust opnieuw contact met ons op. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groeten, Kimberly
Super tevreden ook klantenservice is top . Had wat besteld maar was niet goed en via de klantenservice goed contact super vriendelijk en ook snel.antwoord en oplossing
Artikel moest er maandag ochtend op zitten ivm apk. Zou vrijdag geleverd worden dus kon in het weekend monteren. Artikel werd maandag middag geleverd. Retour gestuurd want was ondertussen niet meer nodig. Nu een week later niets gehoord en geen geld terug..
Beste meneer Kistemaker, Hartelijk dank voor uw review. Vervelend dat het zo gelopen is met uw zending! Uiteraard doen we ons beste onze orders zo snel mogelijk bij onze klanten te krijgen. Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor er enige vertraging kan optreden. U geeft ook aan uw pakket te hebben geretourneerd. Hierover neem ik per e-mail even contact met u op. We hopen het op deze manier goed en snel te kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Anita
Kunststof kofferbakmat besteld, snelle levering en past prima.
5 Banksstraat
Ede 6718 XP