Eerst al de levering vertraagd, vervolgens pakket kwijt. Nadat het eindelijk binnen was, was het niet het juiste onderdeel. Ondertussen is het al meer dan een week geleden retour ontvangen, maar nog steeds niet verwerkt.
Beste heer Zuidersma, Hartelijk dank voor uw review. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat u zo'n onaangenaam traject heeft gehad. Dit is uiteraard verre van de norm. Onze gemeende excuses hiervoor. Ik zie dat uw retour momenteel in verwerking zit. Vanwege onvoorziene drukte op deze afdeling, laat de terugbetaling wat langer op zich wachten dan u van ons gewend bent. Excuses hiervoor. Ik stuur u een persoonlijke mail vanuit de after-care afdeling om uw casus verder te bespreken. We hopen u in de toekomst uiteraard beter te kunnen voorzien en u weer te mogen verwelkomen als klant. Voor nu wens ik u een bijzonder fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Martijn.
Breed aanbod aan merken. Duidelijke weergave over of iets compatibel met de auto is of niet. Goede prijs kwaliteit verhouding. Leuke aanbiedingen. Levert op tijd.
Had verkeerde lamp besteld. Was zo weer goed geregeld
Goede service.
Snel en juiste onderdeel
Kan alleen maar zeggen Wouw wat een wereld bedrijf Super service Geweldige voorraad Voor mij geen ander bedrijf
Leuk is de service waarbij onderdelen gecheckt worden zodat ze op het model passen. Wel zelf wakker blijven want niet alles klopt natuurlijk. Dat zal de zelfsleutelaar wel bekend voorkomen. De alto accu die voor een avensis werd aanbevolen heb ik daarom toch maar niet genomen.
Prima artikel en snelle verzending, alleen jullie zijn telefonisch slecht bereikbaar!
Snel geleverd. Teveel besteld. Retour gestuurd en snel verwerkt. Binnen 2 dagen
daarbovenop krijg ik mijn geld niet terug omdat het meer dan 14dagen geleden is, enkel een voucher.... waar je waarschijnlijk nogmaals transport moet bij betalen
Beste mevrouw Boons, Hartelijk dank voor het schrijven van uw review. Wat vervelend om te lezen dat u geen terugbetaling meer kunt ontvangen, omdat u buiten de termijn valt. Mijn gemeende excuses hiervoor. Helaas dienen we de termijn van 14 dagen voor een terugbetaling en 30 dagen voor een voucher streng te hanteren. Het wettelijke minimum is 14 dagen, dus de overige dagen komen hier als extra service bij. Omdat u een product retourneert wat niet autospecifiek is, en dus op eigen inzicht besteld dient te worden, zijn de retourkosten inderdaad voor u. Mijn excuses hiervoor nogmaals. Ik hoop u zo enig inzicht te hebben gegeven. Uiteraard hopen we u in de toekomst beter te kunnen voorzien. Voor nu wens ik u een bijzonder prettige dag. Met uiterst vriendelijke groet, Martijn.
Had 2 keer gebeld ben geen monteur voor uitleg. alle uitleg gekregen die ik nodig had. Fijne webshop zeker een aanrader. retoutzendingen gaan super soepel zonder probleem.
Vlotte levering zoals altijd
Ik vind eigenlijk altijd wat ik zoek bij Winparts tegen een goede prijs. En dan wordt het ook nog eens snel verstuurd!
correcte levering, goede kwaliteit
Onderdelen zijn niet al te duur.
Juiste onderdeel was snel gevonden. Binnen twee dagen keurig aan huis bezorgd.
Prima artikel en ook snel geleverd makkelijk te monteren goede uitleg en staat netjes op de auto .
De bestelling was, eerder dan verwacht en door de kenteken herkenning service paste de spullen feilloos. Dikke 10 Materiaal was ook goed verpakt.
Verkeerde bestelling gedaan. Netjes opgelost door Winparts.
Goede site.spullen netjes verpakt.
Mijn ervaring met winparts is heel goed. Ook de hulp van de mensen die daar werken. En mevrouw Anita Oomen die goed geholpen heeft.
Bijna onmogelijk om dit door te geven. Na 4 dagen een totaal niet behulpzame reactie per mail, of ik alles retour wil sturen???. Heb bougie nodig, dus mast nieuwe bestelt inclusief verzendkosten betaalt????
Beste Juriaan, Hartelijk dank voor het feit dat u de tijd heeft genomen uw review te schrijven. Wat ontzettend vervelend dat uw bestelling in eerste instantie niet compleet was en dat u, door een beknopte reactie van onze kant, toen een nieuwe bougie heeft moeten bijbestellen. Uiteraard ligt dit ver van de norm. Ik bied dan ook graag mijn gemeende excuses hiervoor aan. Ik stuur u een persoonlijke mail vanuit de after-care afdeling. We kijken en denken graag met u mee. We nemen hiernaast uw feedback mee naar de verantwoordelijke afdelingen voor ons verbeterproces. Voor nu wil ik u een bijzonder prettige dag wensen. Met vriendelijke groet, Martijn.
Winparts denkt met je mee wat betreft jou onderdeel
5 Banksstraat
Ede 6718 XP