Filter

Snel en gemakkelijk besteld

Ik had voor mijn Renault Bestelbus een onderdeel nodig voor mijn schuifdeur. Op kenteken kon Winparts mij het juiste adviseren. De bestelling was snel geplaatst en binnen enkele dagen had ik het onderdeel via de fietskoerier binnen. Het onderdeel paste perfect.

Is top goede leveringen en op tijd

Super webwinkel

Mijn nummer 1 webwinkel voor onderdelen! In vergelijking met Autodoc gaat hier wel alles goed. En ook als er iets niet goed gaat dan wordt het door de vakkundige klantenservice opgelost! Ga zo door en bedankt voor de samenwerking! Gr. Joey JTS-CUSTOMS

Heb twee nieuwe koplampen voor mijn citroen jumper gekocht. Er was er een niet goed, heb ze gebeld. Werd heel goed te woord gestaan, en ik kreeg meteen een retour toe gestuurd. Er wordt zo snel mogelijk een nieuwe toegestuurd, beloofde ze. Perfect behandeld

prima service

Zeer betrouwbaar bedrijf, snelle levering,.adequate info. Kwaliteit van product helaas iets minder, maar dat was me reeds bekend

Dik tevreden.

Overzichtelijke site, makkelijk op kenteken te vinden en snelle levering. Kortom dik tevreden

Slecht

Kunnen niet eens een backorder maken waardoor ik vervolgens het zelfde product opnieuw moest bestellen voor 50 euro duurder, waardeloos bedrijf

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, mag wel iets sneller geleverd worden

Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar

Hele goede service en snel had verkeerd besteld dag later al een andere ontvangen.

Snelle en goede service

Prima - goede filter mogelijkheden om het juiste artikel te zoeken

De filter mogelijkheden waren voor mij top om het juiste artikel te vinden.

Top arm steun

Fijne arm steun

Goede prijs en snelle levering

Ben zeer tevreden, altijd de goede passende onderdelen ontvangen, duidelijke site. Ook de prijs en de keus in onderdelen is prima.

Onderdelen zijn tot nu altijd in orde geweest. De prijs zijn schappelijk. Vlugge verzending en goed verpakt. Mvg rudy

Top Shop

Dat wat je zoekt aan onderdelen voor je auto is makkelijk vindbaar door goed aangegeven categorieën. En door opgave van je kenteken weten ze precies je bouwjaar, merk en type auto en zo ook of je het juiste onderdeel toegestuurd krijgt wat je besteld. Telefonisch ook deskundig en vriendelijk personeel die je te woord staat. Zeer tevreden en zeker een aanrader.

Kapot artikel verzonden.

Pakketje onbeschadigd ontvangen. Echter de inhoud niet. Een met plakband gerepareerd doosje lampen ontvangen waarvan 1 lamp helemaal kapot. Geen scherven in de verpakking. Dus gewoon defect opgestuurd. Na een week nog geen reactie op de email die ik gestuurd heb.

Goed en snel verzonden

Duidelijke website en snel verzonden

Snel en klantgericht

Ruitenwissers besteld. Fijne website die direct aangeeft of het product past op basis van het kenteken van mijn auto

Snel de goederen geleverd

Mij auto materialen waren snel geleverd en de retourzending ging heel goed. Klasse

Wat mis gegaan bij order pikken was wel juist besteld... Dat kan wel eens gebeuren zijn allemaal mensen.... FF een berichtje gedaan en werd gelijk opgelost volgende dag juiste onderdeel in huis..... Top service gewoon

gewoon top

alles wat ik tot nu toe besteld heb bij winparts voor mijn auto is altijd perfect afgehandeld en geleverd, zelfs de retourzendingen worden perfect afgehandeld en binnen 4 werkdagen je geld weer op je rekening terug gestort

Bestelling bleek niet het juiste artikel te zijn. Zonder moeite omgeruild. Helemaal top!!

snelle levering, goede prijs

snelle levering, goede prijs