Filter

Levering super snel

Vrijdags besteld zaterdag inhuis

Zeer kwalitatieve producten

Bestel geregeld zaken bij Winparts. Altijd tevreden over service, levering, prijs en kwaliteit.

Snel en betrouwbaar

Snelle levering. Volop keuze uit alternatieven in verschillende prijsklasses. Juiste artikelkeuze dankzij de kentekencheck.

Snelle levering. Goed passend product volgens de omschrijving. We hadden de zonneschermen snel geplaatst.

Betrouwbaar

Snel geleverd zoals beloofd

correcte levering, democratische prijzen

snelle levering van de gevraagde producten , betaalbaar. Voldoende keuze.

Verkeerd onderdeel ontvangen en 1 onderdeel niet ontvangen.

Meerdere onderdelen besteld voor mijn Volvo op kenteken met pas garantie. Remblokken prima. Olie prima. Olie filter verkeerde ontvangen is erg vervelend als je net je oude eruit hebt gehaald en er dan achter komt dat besteld filter niet past. Ook carterplug met ring besteld die zat helaas niet bij bestelling. Olie filter ergens anders gehaald. Wel is de carterplug na gestuurd en geld voor olie filter terug gekregen dat is wel goed.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Handige website

Kenteken ingevoerd en de onderdelen die bij mijn auto pasten werden getoond. Makkelijk kiezen zo. Top!

goede producten

goede producten en afspraken betreft leveringen komen ze goed na

Ik ben tevreden met service

Zeer snel geleverd ,heel goede service.

In de avond besteld de dag erna in huis. Zelfs zonder vragen een mail gekregen vragend om kenteken dat ze konden nakijken of de producten wel paste om mijn auto, helemaal top!

Goede service.

Correcte service, aanrader.

Heel tevreden

Betrouwbaar en snelle levering, Dit is een super bedrijf, zeker als je iets met spoed nodig hebt, de volgende dag in huis. Ga vooral zo door met jullie super services.

Altijd goed

Goedkopere en originele producten beschikbaar. Altijd een passende oplossing en meestal lekker rap! Ook retouren worden netjes en gemakkelijk afgehandeld

Snelle levering van de juiste producten tegen een scherpe prijs.

Produkt is prima, gekozen courier niet

Prima produkt ontvangen, echter niet afgeleverd op het afgesproken afleveradres, maar ergens 5 km buiten de stad.

Uitstekend!

Winparts heeft goede prijzen voor goede producten, op een groot assortiment en vlotte website . Als je, zoals ik, iets verkeerds besteld hebt, dan is ook hun service vriendelijk en zeer royaal. Uitstekende ervaring, en ik beveel hen aan bij iedereen die onderdelen moet bestellen.

Groot assortiment en snelle levering.

Ze hebben scherpe prijzen en een groot assortiment. Wat wel jammer is, is dat je met het kenteken invullen dus de onderdelen kunt bestellen die hierbij horen maar daarna eenmaal geleverd niet de juiste zijn. Ik had dat met bijvoorbeeld de distributieset. Omdat de auto af moest en ik niet kon wachten op een bestelling heb ik bij een universele leverancier in de buurt de set afgehaald. Ik gaf ook het kenteken door en kreeg gewoon ineens de goede. En nu stuurde ik de verkeerd geleverde set terug en moest daarvoor dan 18€ bezorgkosten betalen terwijl ik er geen schuld aan had, dat is wel kwalijk.

Snelle levering, Top.

Morgen geleverd. Mooie service.

Bereikbaarheid

Diversen spullen besteld, levering was niet compleet. Stond niets in backorder. Best wel wat moeite moeten doen om contact te krijgen, manco is nagezonden Verbeterpunt: bereikbaarheid / sneller reageren

Supernetjes en op tijd

Super netjes en op tijd

Snel geleverd.

Mijnbestelling werd de volgende netjes geleverd. Zoals geshreven werd.

prima produkten

snelle en goed geprijsde producten gekocht.

Niet eerlijk gehandeld met retour zending

Ik heb eerder een zending terug gestuurd na meer dan 14 dagen en dat kon zeiden ze toen en is gelukt! ik heb nu weer wat producten terug geprobeerd te sturen, ik moest met spoed naar het buitenland waardoor ik geen tijd meer heb gehad om de producten die ik bij winparts heb gekocht terug te kunnen sturen binnen 14 dagen, nu krijg ik te horen dat dat niet kan, wat ik wel eerder in een telefoongesprek met winparts wel kon omdat ik als klant veel bij winparts koop, nu doen ze moeilijk en willen ze me niet verder helpen om wat producten wat niet meer als 50 euro kost, ik bestel duizenden euros aan onderdelen per jaar bij winparts, maar helaas door dit heb ik besloten om geen producten meer te kopen bij winparts!! Groet Ertugrul Yigit [email protected] 0655342963

Prima bedrijf

Prima bedrijf, de producten zeer snel geleverd

5 Banksstraat

Ede 6718 XP