Filter

Super positief

Heldere website. Vlotte levering.

Juiste spullen geleverd

Slecht slecht slechts

Vrijdag 25 aug.zou geleverd worden nu 30 aug nog niets geleverd en nog geen bericht wanneer dan wel.zeer slechte zaak.

Snelle levering van goed product

Mijn bestelde product is snel geleverd, het was een goed product voor een mooie prijs

Na verkeerd besteld goed geholpen verkeerde retour en het goede ontvangen gewoon super

Winparts is oké.

Post nl doet zijn werk niet goed ze zeggen dat het is afgeleverd maar ik heb niets ontvangen hier baal ik erg van

Betrouwbaar en snel

Diverse onderdelen gekocht, altijd snel en eerlijk, een keer paste het niet en werd mijn geld terug gestort.

Goede en snelle levering.

Zoals het product hoort te zijn en niet te duur.

Goede kwaliteit.

Super bedrijf

Bestelling op de site is super, je hoeft je kenteken in te vullen en je weet meteen of het wel of niet past op je auto.

Goede website. Na het invoeren van mijn kentekennummer was meteen te zien welke zijspiegel-glas ik nodig had voor vervanging van de kapotte oude. Paste perfect. Ook een filmpje waarin te zien was hoe je het spiegelglas moest vervangen. Snelle bezorging. Was een goed verpakt brievenbus pakje.

T.O.P.

SNELLE SERVICE. ONDERDELEN VOOR EEN GOEDE PRIJS

Prima levering maar onderdeel past niet, ondanks kenteken check

Betreft oliepijlstok

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 4

snel compleet

3 flessen motor olie, binnen 2 dagen netjes afgeleverd

Helpdesk kan beter

Betreft Mercedes W203 waarvan einddemper afgebroken was. Bij betreffende auto is midden en einddemper een onderdeel. Mijn vraag aan Winparts was dus of na doorslijpen van de buis tussen de dempers de te bestellen einddemper (Bosal) hierop zou passen. Reactie Winparts "waarschijnlijk wel en heeft u al op internet gezocht". Ja dus. Voor alle zekerheid maar losse eind- en tussendemper met uitlaatklem besteld.Helaas ontbrak bij levering de noodzakelijke uitlaatklem . Na telefonisch kontakt hierover zou ik een afbeelding van de ontvangen onderdelen moeten uploaden. Dit maar niet meer gedaan en de klem maar lokaal aangekocht wat uitvoering van mijn klus niet bepaald bespoedigde.O ja, na doorslijpen past de eindemper op de buis.

Slecht bereikbaar en trage reactie

Mijn bestelling kwam na 1 week binnen en bleek deels niet te passen (zonneschermen voor korte Caddy ipv Caddy Maxi). Telefonisch onbereikbaar 5 x geprobeerd gedurende steeds 5 minuten. Chatbox gebruikt, zonder reactie. Uiteindelijk via "retouneren"proces een alternatief aangeboden gekregen. Zelfde product maar dan voor 2 achterdeuren en mijn auto heeft een klep. Uiteindelijk product gehouden en het open gedeelte met een statisch zonnescherm afgedekt ( de importeur in Nederland had ook geen alternatief.

Winparts prima

Dat g soms fout loopt bij sommige transport bedrijven moeten we erbij nemen zekers

Je krijgt waar je voor betaald

Ik heb hier wieldoppen besteld en deze waren snel binnen. Ben er erg blij mee staan leuk onder mijn auto. Waren niet de duurste en dat zie je een klein beetje on de afwerking. Daar kan winparts echter niets aan doen. Winparts zelf een prima bedrijf.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

goed product en fijne aftersales!

De privacy shades die ik besteld heb zijn kwalitatief goed, passen prima en zijn mooi veilig en mooi verpakt. De bevestiging clips lieten aan 1 kant snel los, waarna ik, na overleg als service, nieuwe kreeg opgestuurd. Prima afhandeling van iets dat een ergernis had kunnen worden.

Kwaliteit en toch goedkoop.

Ik bestel al jaren bij Winparts. Het assortiment is gewoon compleet. Veel keuze in merk, kwaliteit per onderdeel. Het verschil in prijs met winkels hier is gewoon te groot. Van de week uit nood in een winkel 4 bougies gekocht voor mijn auto, kostten € 48,-. Terwijl ik bij winparts € 27,- voor precies dezelfde kwijt zou zijn ! Natuurlijk gelijk de bougies terug gebracht naar de winkel. 2 dagen later kreeg ik de bestelde van winparts binnen. Gelijk maar meerdere onderdelen voor een grote beurt gekocht. Heeft me tientallen euro's gescheeld. Winparts heeft aan mij een vaste klant!

goed product, blij mee !

Spullen besteld ivm mijn auto . snel geleverd en van prima kwaliteit . Zeker voor herhaling vatbaar .

Ook bij niet passend product uitstekend opgelost

Op mijn auto bleek een ander model stroomverdelerkap te zitten. Deze werd snel en kosteloos nagezonden, waardoor ik spoedig mijn weg kon vervolgen.

Goed product

Goede onderdelen en een levering zoals beloofd

Super goede en snelle levering

Super goede en snelle levering ook service bij manco goed

5 Banksstraat

Ede 6718 XP