Filter

Ongecompliceerd de juiste onderdelen bestellen

Mooie overzichtelijke website met ruime keuze in onderdelen, naar mijn mening hebben ze voor ieder budget wat in het assortiment. Kenteken invullen, en de juiste onderdelen bestellen!

Gewoon goed

Snelle levering, prima product.

Op basis van kenteken een kachelventilator besteld

Helaas paste die niet (fout in database van?). Het proces van terugsturen en crediteren verliep gesmeerd. Daarom toch 4 sterren.

Heel tevreden

Gebruiksvriendelijke website, goede prijzen, snelle levering

Goede internetsite

Duidelijk overzicht van wat je kan bestellen en snelle levering

Snel geleverd en gunstige prijs

Ik heb verschillende opties overwogen voor de aanschaf voor een set ruitenwisser enWinParts kwam er als gunstigste wat betreft prijs en levertijd

Ongevraagd bij minder resultaat een nieuw product op gestuurd

Snel

Prima aanbod aan correcte prijs

Levering met aankondiging van aflevering waaraan de bezorger niet kon voldoen.

Snel en accuraat

Had m’n aankoop op tijd binnen en kon het uitstekend vinden op de site

Prima! Snel en duidelijk.

Wieldoppen besteld en de volgende dag ontvangen. Duidelijke site waardoor gemakkelijk besteld.

perfect bedrijf.

Alles is goed gelopen , snelle levering

super snelle levering top

onderdeel besteld en de dag erna geleverd super snel dat is heel fijn.

Winparts is super

met Winparts is alles perfect in orde maar levering via Postnl trek op niets.

Prima bedrijf ,snelle levering

Verkeerd geleverde wisserbladen snel ,en kosteloos omgeruild . Coulance was dat de meerkosten van de wisserbladen voor rekening van Winparts werd genomen.

Snel bezorgd

Met de nieuwe multiriemset voor mijn BMW ervaar ik een soepelere en krachtigere rijervaring dan ooit tevoren!

Snel en goed

Ok

Slecht

Veel elende gehad, contact met ze gehad dat ik na het plaatsen van mijn bestelling binnen 2 dagen mijn onderdelen binnen zou hebben, daar ga je dan van uit. Na en week werdt ik gebeld door en persoon die mijn spullen had ontvangen, ik balen want had het spul toch echt nodig. Al met al na 3 weken toch eindelijk spul binnen en met 7 maal contact te hebben gehad met klantenservice durf ik met zekerheid te zeggen hier nooit weer wat te bestellen, je mag elke x 30 min wachten voor ze uberhoud opnemen en duidelijkheid scheppen ho maar

Correct en snel

Correct en snel geleverd.

Snel en goed

Snel geleverd, juiste product en goede prijs.

Gied

ruitenwisserbladen

twee voor besteld en 1x voor achterruit. Op kenteken gezocht en gekocht. Echter achter bleek niet correct. Mail gestuurd en binnen 2 dagen de juiste mogen ontvangen.

Te veel pushberichten

Zoals elke site tegenwoordig komt er geen eind aan mailtjes en pushberichten. Daar zit werkelijk niemand op te wachten en werkt alleen nog maar averechts.

Slecht

4 producten besteld waarvan 1 goed Bouwjaar kenteken goed door gegeven Vervolgens gebeld moest ik voor de juiste bumper bijna het dubbele betalen . Deze afgelopen maandag weer op laten halen en nog steeds niks gehoord.

Had ruitenwissers nodig! Heel makkelijk op te zoeken via het kenteken en snel geleverd ! Top service

5 Banksstraat

Ede 6718 XP