Ik heb een einddemper besteld. En mijn naam is niet op het etiket gedrukt. Dus heeft primera hem terug gestuurd. Winparts gebeld. Zou nogmaals verstuurd worden. Kreeg een bericht van de transporteur onderweg en later afgeleverd. Maar er is niets afgeleverd. Winparts gebeld. Afgesproken is dat mijn geld teruggestort zou worden. Maar hellaas nog niets binnen. En ook geen bericht meer gehad. Eens Maar nooit weer.
Beste Dj Sanders, Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat het zo gelopen is met uw order. Helaas lukt het mij niet om uw order terug te vinden aan de hand van uw gegevens. Ik kan daarom ook niet achterhalen wat er mogelijk mis is gegaan met het terugstorten. Mocht ik nog iets voor u kunnen betekenen, dan hoor ik het graag via [email protected]. Met vriendelijke groet, Anita
remmen set besteld .Helaas passen ze niet . telefonisch moeilijk te bereiken en per mail wordt niet gereageerd.
Mijn bestellingen klopten niet. Retour gezonden en binnen een paar dagen geld terug. Denken ook mee aan een oplossing. Chapeau !! Jammer dat zij uit Groningen weg gaan binnenkort.
Mijn bestelling was er onmiddelijk
4 sterren omdat de service, levering en onderdelen goed zijn. Geen 5 sterren omdat de verpakking eigenlijk altijd slecht is. Zwaardere onderdelen beschadigen lichtere onderdelen doordat er niet goed stevig verpakt word. Omdat je de spullen vaak wel gewoon nodig hebt weeg je het af en monteer je de beschadigde spullen uiteindelijk vaak toch maar.
Iets besteld maar paste niet Dop ruitenwisser vloeistof reservoir Gemeld en kreeg geld terug
Prijs en kwaliteit is goed .Hierdoor hebben we er veel plezier van.Gebruiks vriendelijk om hem te plaatsen op de trekhaak.Fijn dat dit product zo is ontworpen.
Bestelling is weer compleet en snel geleverd. Alles netjes verpakt en compleet. Bedankt en tot de volgende bestelling.
than the date from the ordering.
olie besteld, op 15/8, nog steeds niets ontvangen
Beste meneer Stevens, Bedankt voor uw review. Spijtig dat het zo lang duurde met uw bestelling en onze excuses voor het ongemak. Ik heb uw order erbij gepakt en zie dat de olie lange vertraging heeft opgelopen bij de vervoerder, maar inmiddels wel bij u is geleverd. We hopen u een volgende keer nog eens van dienst te mogen zijn. Dan kunnen we laten zien dat het veel beter kan! Met vriendelijke groet, Anita
Goede site, correcte en volgens planning geleverd
Bestel al geruime tijd auto onderdelen kwaliteit Uitstekend voor redelijke prijzen
Erg fijne site om auto onderdelen te bestellen op kenteken, Winparts bied meerdere opties aan. Fijne site, makkelijke bestellen en betalen en snel en goed verpakt thuis geleverd.
Mijn ervaring is 100% goed zoals hierboven al is aangegeven.
Snel en eenvoudig bestellen op de website, en vervolgens snel geleverd. Prima ervaring !
Verkeerde besteld maar kon dit zonder probleem, gratis omruilen. Werd vriendelijk geholpen via de Chatbox.
Goed en snel geregeld en bezorgt binnen de tijd
Na een eerdere slechte ervaring met een levering nu een positieve. Een verkeerd geleverd olie filter werd zonder meer vergoed inclusief de verzend kosten. Er was geen eindeloze discussie of eerst retour sturen, de kosten werden gewoon vergoed.
Goed assortiment met duidelijke omschrijving en de levering ging prima.
Snelle levering. Indien er een vertraging was werd ik keurig op de hoogte gehouden. De klantendienst levert prima werk. Bij een verkeerde bestelling ivm verwisseling van links met rechts door mezelf werd dit netjes opgelost
De site is makkelijk en simpel om producten te vinden die ik nodig had. De aantrekkelijke prijzen en vooral de snelle levering deed mijn deze aankoop.
snelle levering top producten
Geleverd zoals beloofd