Filter

Uitstekende service

Nvt

Goede prijskwaliteit

Eerlijk produkt met goede sevice en prijs

Prima webshop. Alles duidelijk en klantenservice ook behulpzaam!

Zo hoort het!

Wederom tevreden.

Zoek en bestelproces prima. Levering goed en snel

Het zoeken en vinden van de goede buitenspiegel was goed te doen. Bestellen en leveren ging conform afspraak. Toch 1 opmerking, de ****** grote extra verpakking (Maat verhuisdoos)en het vele daardoor noodzakelijke plastic opvulmateriaal was echt niet nodig. De binnendoos was al ruim voldoende!

Goede website

Gewoon goed

Gewoon goed zoals het hoort. Idee voor Winparts: voor vaste klanten een gereduceerd verzendtarief hanteren.

Alles top

Snelle verzending en producten zoals omschreven Blijft voor mij een top bedrijf

Geleverde onderdelen pasten perfect .

Snelle levering, prima producten

Snel en compleet

Gewoon goed

Pasvorm perfect, maar te dun

Ze zijn perfect in pasvorm, Maar niet genoeg dik en is meer plastic dan rubber. Ik had eerder voor een andere auto gekocht en waren ze echt dik en echt rubber.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Snelle levering en goed product

Goede velgreinigers spray, maar ook borstel. Prima kwaliteit!

Goede ervaringen.

Niets aan en optemerken . Perfect. Alleen ,wel de kortings Code. Werk Niet . Dat is wel jammer. Maar Zal. Zeker goed komen in de toekomst.

Correcte en snelle levering, een aanrader.

De webshop werkt perfect. Vooral het ingeven van het chassisnummer werkt heel goed en dit kan niet altijd gezegd worden van de concurrentie. Eerlijke en democratische prijzen en voldoende keuze uit vele merken/alternatieven. Als leek vind ik het ook fijn om het woordje uitleg te lezen over het betreffende artikel. Ik leer dus telkens bij...

Snel en goed verpakt geleverd

Goede prijs/kwaliteit

De onderdelen snel kunnen ophalen na het bestellen.

Juiste onderdeel kunnen vinden na invoer van het kenteken Daarna snel bericht om het onderdeel van te kunnen afhalen.

Duidelijke website, snelle service

Na een eerdere bestelling bij n concurrent die niet goed uitpakte bij Winparts terecht gekomen. Direct duidelijk welk onderdeel voor onze auto de enige juiste was. Keurig ingepakt geleverd en eenvoudig zelf gemonteerd. Website uitstekend!

no nonsense en betrouwbare onderdelenwinkel.

Duidelijke website, complete omschrijving van de onderdelen inclusief oem nummers en vlotte afhandeling bestelling. Ik ben dus zeer tevreden.

Onderdeel perfect, maar volgens wp had ik verkeerd onderdeel besteld

Ik had een ruitenwisser besteld en toen kreeg ik een email dat ik de verkeerde wisser had besteld. En een link in de email naar de juiste wisser. Die ik overigens ook dus besteld had. Kostte me weer een telefoontje om het geregeld te krijgen..

zeeer snelle verzending

super

Prima producten, tegen goede prijzen en uitstekende aftersales.

Goede producten, goede prijs en als je iets niet helemaal snapt of goed krijgt is de after sales top!!

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 8, 9

goed werkend product. geleverd zoals gepland

Set koplampen herstel werkte precies zoals beschreven. Netjes geleverd volgens plan. Niets op aan te merken. Winparts al jarenlang mijn eerste keuze.

Makkelijk te bestellen op kenteken.

Prima product voor een goede prijs.

Service kan beter

Mail naar de klantenservice word laat en in mijn geval apart of niet beantwoord. Onderdelen worden niet verzegeld vanwege controle is (lijkt) elke verpakking geopend. Controle is goed zegeltje erop geeft meer vertrouwen. Alle onderdelen die ik heb ontvangen waren wel juist en gelijk aan het geen besteld ook was de olie apart verpakt. De dozen met de bestelling waren wel behoorlijk gedeukt en beschadigd maar goed dat is tegenwoordig de standaard bij DHL.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP