Filter

Komt gemaakte afspraken na

Goede webshop die op de afgesproken datum en tijd levert. Product op maat naar wens.

Mooi snel

Mag er wel bij zeggen dat die aandrijfas niet deelbaar is

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Vlotte, betrouwbare levering van goede producten.

Goede omschrijvingen op de site. Grote keus en vlotte levering.

Heel positief

Keurig op tijd geleverd...ook op de hoogte gehouden dat er meerdere versies van mijn bestelling waren....zeer goed bevallen !

Product snel en correct geleverd.

Motorolie besteld en binnen 2 dagen keurig ontvangen.

Heel goed, op tijd geleverd

Goed geïnformeerd, op tijd geleferd

Ruimte keuze, snelle levering

Via de website kun je eenvoudig op kenteken zoeken wat je nodig hebt aan onderdelen. Ruimte keuze en veel alternatieven op basis van wat je wilt uitgeven. En snel geleverd!

Eenvoudig, Prijsgunstig, Snel

Eenvoudig mijn ruitenwissersets voor twee auto's gevonden. Daarbij voor de helft van de prijs van hetzelfde productmerk i de vakgarage hier in de buurt. Overdag besteld, volgende dag in huis. Wat wil je nog meer.

Snelle levertijd

Snelle levertijd tegen een scherpe prijs

Goede service en kwaliteit en prijs

Zeer goede ervaring

Natuurlijk, hier is de herziene versie van de review: "Ik heb een zeer prettige ervaring gehad met mijn bestelling. Ondanks dat ik verschillende items door elkaar had besteld, was ik aanvankelijk bezorgd dat er iets mis zou gaan vanwege de verwarring. Maar tot mijn verbazing werden alle items keurig op tijd geleverd en was alles compleet. Geweldige service!"

Snel en goed

Snelle levering van juiste stukken

Duidelijke site Krijgt bericht als je verkeerde model hebt besteld

Makkelijk bestellen en levering volgens afspraak

Product opgezocht, besteld en volgens afspraak geleverd en correcte prijs

Goede service en communicatie

Zeer goede onderdelen en snelle levering

Mijn verwachtingen zijn overtroffen!

Vloermatten besteld en de volgende dag werden ze al afgeleverd. Ze pasten uitstekend en het inklikken in de bevestigingspunten was in een paar minuten gebeurd. Wat is er nog meer te wensen?

Veel onderdelen. En Snel geleverd.

Makkelijk zoeken op kenteken. Snelle levering en veel onderdelen zelfs voor mijn auto van 20 jaar oud.

Goeie klanten service, komen hun afspraak na, De bestellingen keurig op, Artikelen goed verpakt

Goede prijs en snelle levering

Spiegel nodig en kwam zo bij winparts terecht, mooie website met duidelijke beschrijving en foto’s. Vond de prijs redelijk en de spiegel is van een goede kwaliteit, dus voor herhaling vatbaar.

Redelijke prijs voor onderdelen

Had problemen met mijn Ford Fiesta Bougies onder water gestaan (probleem bij de mk 5 lekkage ruitensproeier). Sproeier vernieuwd en bougies en kabels, bleef niet lekker lopen. Bobine besteld bij winparts probleem opgelost.

Zondags besteld maandag geleverd. Verder is het mogelijk om via het opgeven van je kenteken te controleren of het product wel geschikt is voor jouw auto. Top.

Passen perfect!

Ik twijfelde nog even toen ik ze bestelde op basis van mijn kenteken maar ze passen perfect! En het fijne is dat in deze matten weer plastic ringen zitten in de mat op de bestuurders plaats zodat deze weer fijn vast geklikt zitten en niet schuiven. Ook een hele goeie anti slip laag op de onderkant. Heel blij mee! En heel snel geleverd!

Snelle levering en goed bereikbaar voor overleg

Verkeerde ruitenwissers besteld. Ondanks dat de verpakking beschadigd was kon ik ze probleemloos ruilen en kreeg snel de goede toegestuurd. Prima!

5 Banksstraat

Ede 6718 XP