Filter

Alles heel goed gegaan,vlotte verzending

Alles heel goed gegaan,vlotte verzending

Prima service.

erg tevreden met winparts.

Word niet geholpen en als klant behandeld.

Jammer dat ik met de 1e bestelling problemen ervaar bij Winparts. Meerdere malen contact gehad maar geen oplossing.

correct en op tijd

correct en op tijd

Heb op de site duidelijke keuze kunnen maken voor mijn onderdeel.

Toen ik het VW Golf onderdeel kreeg kon ik in een uurtje mijn defekte auto in orde brengen. Mijn echtgenote sprong een gat in de lucht van vreugde...

goed, maar te strak in hun eigen voorwaarden..

Ben op zich tevreden over Winparts, goede prijzen, uitgebreid assortiment. Als autobedrijf bestellen we er regelmatig dus heb de nodige ervaringen. Wat mij echter tegenvalt is dat de voorwaarden wel erg strikt worden nageleefd, Bij een retour net buiten de termijn wordt geen enkele coulantie betracht, zelfs niet als het onderdeel nog in de originele post.nl verpakking zit. Het kan wel eens ooit gebeuren dat door omstandigheden het onderdeel nooit gemonteerd wordt. Klanten zijn tenslotte ook maar mensen. De communicatie over zoiets verloopt ook erg stroef, maar dat is met bijna alle internet bedrijven zo. Nemen we erbij. Zolang alles soepel loopt een prettig bedrijf. Ik hoop dat er toch op een dag wat beter omgesprongen wordt met uitzonderlijke situaties. Verbeterpuntje dus.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Verkeerd product gekregen

Mijn ervaring is slecht want heb un product besteld en krijg un compleet andere die niet goed is

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

snel geleverd

snel geleverd en alles was aanwezig

Altijd een snelle levering

Doe met veel plezier mijn aankopen.

Snel en prima geleverd. Product was prima!

Goed perfect gedaan

Heel erg goed Alleen jammer dat de twee orders niet samen gevoegd konden worden werden wel tegelijkertijd gestuurd Had me eenmaal verzendkosten gescheeld

Harstikke fijn

Altijd goed geholpen

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Zeer goede service en produkten

Nadat ik op de duidelijke website mijn producten had besteld ( voor de eerste keer), zijn deze keurig op tijd geleverd. Netjes verpakt en datgene ontvangen wat ik heb besteld. Echter had ik ZELF een verkeerd product besteld en nadat ik contact had gehad met Winparts werd ik blij over de communicatie van dit bedrijf. Op een eenvoudige wijze een nieuw product besteld en is de terugname van door mij verkeerd besteld product geregeld. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Een volgende bestelling zal ik dan ook weer gaan plaatsen bij Winparts.

zoals gewoonlijk

Alles ziet er goed uit, het product kwam de volgende dag aan, ik hoop dat dit altijd gebeurt

Slecht

Kapot onderdeel binnegekomen draagarmset van febi alleen maar gezeik om je geld terug te krijgen nog steeds niks gehad

Waardeloos!

Achterruitenwisser besteld voor auto met merk, type en bouwjaar. Bleek -ook bij navraag garage- onjuist. Klantenservice reageert niet!

Prima, retour gelijk met andere bestelling verrekend!

Vlotte service toen ik dubbel onderdeel had besteld. Werd gelijk met nieuw onderdeel verrekend. (En kreeg beetje geld terug.)

Geduldig maar toch tevreden

Op de site gaf men aan dat het artikel de volgende dag geleverd zou worden. Dit was helaas niet het geval, zowel bij winparts als de vervoerder krijg je als je belt een robot (automatisch) om het gesprek aan te gaan wat mij niet tevreden heeft gesteld. Artikel is een dag later geleverd en voldeed aan mijn verwachtingen. Al met al toch tevreden.

Snel geleverd, top service

Producten voldoen aan de beschrijving, veel op voorraad, snel geleverd, goede prijs.

Gewoon goed

Je krijgt wat je besteld. Snelle levering en een redelijk bedrag

goede service en snelle reactie, als er een vraag is.

Erg goed

Snelle bezorging en goed product.

Deskundige mensen

Goed advies betreffende de toepassingsmogelijkheden van bestelde onderdelen.

eenvoudig op kenteken

De juiste spullen en snel

Snel, goede communicatie, vriendelijk.

Duidelijk, en snel overleg zonodig.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP