Filter

De bestelde spullen werden snel geleverd.

Het is alleen jammer dat er niet wordt aangegeven dat je 2 interieurfilters nodig hebt bij deze auto. Nu moet ik er nog een bestellen met weer verzendkosten.

Nog niet ontvangen

Winparts heeft mijn pakketje dezelfde dag opgestuurd, zeer snel en netjes. Helaas, nu meer dan een week later heb ik deze nog niet ontvangen. DHL is een waardeloos koeriers bedrijf. Met dit bedrijf al een paar keer eerder problemen gehad met bezorgen. Op vrijdag kreeg ik een melding van DHL dat het een paar dagen vertraging had opgelopen. Op zondag een bericht dat het maandag wordt bezorgt, op maandag blijf ik speciaal thuis, zie ik halverwege de dag dat het vertraging heeft opgelopen. Ze komen dinsdag, maar dan kan ik niet. Ik kan een andere tijdstip invullen. (voor woensdag) De hele dag thuis gewacht ( bezorgmoment tussen 8:00 en 18:00??). Lees ik op het eind van de dag, bij de track en trace: "ontvanger is gesloten wegens vakantie" uhhh.. Waarschijnlijk op een verkeerd adres geweest ( in het verlengde van onze straat (met een andere straatnaam) zijn een paar winkels die gesloten zijn vanwege vakantie, waarschijnlijk daar geweest. Geen idee. Vandaag maar weer de hele dag thuis blijven en hopen dat het pakketje wordt bezorgt. (we hebben de dakdragers volgende week nodig voor onze vakantie). Als ik in het vervolg iets nodig hebt, bestel ik niet meer bij een bedrijf die zaken doet met DHL.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Goede producten, tijdige levering

Prima assortiment en goede prijs kwaliteit verhouding.

Goede service & snelle verzending

Heel blij 1 dag na bestellen was het binnen

Goede Zaak

Goede producten en betaalbaar

geweldig

ik had een bestelling geplaats en bij levering bleek dat de orderpikker een artikel vergeten was ,na de levering heb contact opgenomen met de klantenservice om dit te melden ,ze hebben daags erna het artikel zonder extra kosten na gestuurd top van Winparts dit is pas sevice

Snelle en betrouwbare service

Top bedrijf ! Leveren snel en goede kwaliteit

Het voelde heel vertrouwd

Eerlijk over de vertraging van de levering, en perfect op de hoogte gehouden.

Goede en zeer snelle levering

Heb een aantal producten besteld voor het wassen van de auto, zeer snelle levering en de producten zijn natuurlijk ook goed.

Matig

Ik had wieldoppen besteld en deze zijn door beschadiging ( dader onbekend) retour gezonden door DHL, maar tot op heden nog geen nieuwe doppen ontvangen. Dus matig tevreden.

Uitmuntend

eerlijk en perfecte service ik besteld altijd hier en nergens anders meer

Prima geleverd, fijne website

Mooi op tijd geleverd , ruim gesorteerd,

Fast delivery

Very fast delivery compared to competitors. I had to return the order, because my car had different knuckles and the previous owner had not informed me. The parts were in perfect order. Customer service responds right away via WhatsApp and they are helpful. I recommend this webshop.

Bestelling snel geleverd .

Goedkoop het juiste onderdeel

Snel geleverd en dankzij het zoeken op kenteken de juiste katalysator besteld.

Voorkom frustratie en bestel ergens anders!

Voorkom frustratie en bestel ergens anders! Informatie die ze geven klopt niet. Er staat duidelijk "Op werkdagen voor 21:00 uur besteld is morgen in huis". Maar volgens de klantenservice is dit indicatief. Als het indicatief is zet dit er dan bij! Is de productinformatie dan ook indicatief? Dat is wel heel makkelijk zaken doen zo. Oplossing is er niet. Ze geven alleen aan dat ze een 30-dagen leverplicht hebben. Maar daar kan ik weinig mee. Gewoonweg slecht!

Snelle en goede afhandeling van fabrieksfout

Ik had een dakkoffer besteld en bij ontvangst bleek dat de sleutels niet bij het slot hoorden. Met de klantenservice gebeld en binnen een uur was geregeld dat er nieuwe sleutels zouden worden opgestuurd door de leverancier

Zeer netjes geleverd en op tijd...

snelle service

Topbedrijf!

Bestel altijd bij winparts goed geregeld en snel geleverd top

Waardeloos bedrijf

Verzekeren je van een leverdatum. Dag ervoor vraag je nog eens na. Neehoor wordt morgen geleverd. 2 uur later mail we halen de bezorgdatum niet. In 1 woord waardeloos bedrijf. Ik zou 3x nadenken voor je hier bestel..wees gewaarschuwd

Kwaliteitspullen maar foute levering

Gevraagd het op te kunnen halen maar toch op huisadres afgeleverd. Bijna voor niets naar Winneweer

Prima ervaring

Goed services