Gewoon goed, ze doen wat ze zeggen.
Perfect zoals iedere bestelling
Goede ervaring met het selecteren van de benodigde onderdelen, makkelijke manier van betaling en snelle levering..
Top bedrijf. Grote professionele ontwikkeling meegemaakt. Je weet nu of je het juiste besteld door de duidelijke toelichting. Prijzen kunnen soms beter, maar niets te klagen.
Was een verkeerd onderdeel geleverd, kostenloos omgeruild, Top!
Ziet er weer geweldig uit met nieuwe koplampen
's Avonds vóór 21.00 uur besteld, de andere werkdag binnen staat er bij de link naar Winparts als je een bepaald onderdeel zoekt. Nog voormiddags besteld, maar het artikel kwam 2 werkdagen nadien pas binnen: daar was mijn garage niet blij mee !
Ik heb onderdelen besteld op 26 juni,4 juli is het bij jullie retour gekomen omdat DHL in gebreke is gebleven,gisteren gebeld en de onderdelen zouden vandaag verstuurd worden wat dus ook weer een leugen blijkt te zijn,mocht ik dinsdag 11 juli geen onderdelen hebben ontvangen of mijn geld terug op mijn rekening dat schakel ik mijn rechtbijstand verzekering in,ben helemaal klaar met winparts!! Inmiddels een week verder en nog geen terug betaling ontvangen,rechtsbijstand is ingeschakeld!
Bedankt voor uw review! Het is erg jammer om te horen dat u deze ervaring bij ons hebt gehad. Het is natuurlijk vervelend wanneer uw onderdeel retour komt en u wacht op een nieuwe levering of betaling. Ik zie dat er contact is geweest met mijn collega over het annuleren van de nieuwe levering omdat u hiervoor liever een credit had gewenst. Helaas is er tijdens het annuleren van deze bestelling iets mis gegaan waardoor er geen credit factuur is aangemaakt. Onze excuses dat u hier niet eerder van op de hoogte bent gebracht. Wij hebben dit daarom meteen hersteld en verwerkt. Het aankoopbedrag staat dan ook binnen 3 werkdagen op de rekening waarmee deze ook is betaald. Onze excuses voor het ongemak. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groeten, Kimberly
Goed product.
Gasveren besteld van maxgear. 1 bleek krom tr staan. Na 3 formulieren te hebben ingevuld via een garantieafdeling nog steeds geen reactie. Omslachtig, niet klantvriendelijk. Slecht geregeld.
Bedankt voor uw review! Wij vinden het erg jammer om te horen dat u deze ervaring hebt gehad met onze garantie-afdeling. Wij snappen natuurlijk dat u graag het liefst zo snel mogelijk een oplossing heeft voor uw beschadigde gasveer. Helaas hebben onze collega's zich hierin te houden aan enkele protocollen en processen. Wij helpen u graag zo snel mogelijk verder naar een passende oplossing. Wij vinden het daarom jammer om te vernemen dat u ons garantie-proces zo ervaart. Wij zullen uw feedback betreft het proces meenemen in ons verbeterproces. Uw verzoek ligt op dit moment nog bij mijn collega's van de betreffende garantie-afdeling. Ik heb uw bericht ook doorgezet aan hen. Onze excuses voor het ongemak. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Overzichtelijke site, makkelijk zoeken op kenteken. Erg snel verzonden. En komt in goede orde aan.
Winparts levert snel, met een goede prijs voor het juiste onderdeel. Kwaliteit is goed nog nooit problemen gehad.
Goed product
Gasveren voor de achterklep van mijn Volvo besteld, via de mail op de hoogte gehouden over de bezorging. Prima service. Product ook top exact zelfde als de originele.
Ik heb al verschillende keren bij hun besteld. Alles werd mooi en op tijd geleverd. Echt top
Ongeveer een uur voordat mijn pakket aan zou komen meldde de bezorger dat het product beschadigd was en niet afgeleverd kon worden. Sindsdien heb ik niets meer gehoord over een vervangend product. Ik heb naar een alternatieve bezorgdatum gevraagd, maar daar is niet op gereageerd.
Bedankt voor uw review! Wij vinden het jammer om te horen dat u deze ervaring bij ons hebt gehad. Het is natuurlijk erg vervelend wanneer een onderdeel waar u op wacht met schade wordt geretourneerd. Helaas hebben wij uw e-mail, wegens drukte, niet eerder kunnen behandelen. Daarom hebt u nu alsnog een e-mail ontvangen om het zo snel mogelijk voor u op te kunnen lossen. Helaas hebben wij het pakket ook nog niet retour ontvangen vanuit de vervoerder. Hierom heeft u hiervoor nog geen bericht ontvangen van ons. Onze excuses voor het ongemak en de vertraging. Ik heb u een e-mail toegestuurd zodat wij u zo snel mogelijk verder kunnen helpen met een passende oplossing. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groeten, Kimberly
Ik bestelde het juiste onderdeel, echter er bleek meer kapot te zijn aan de auto en onderdeel was overbodig. Gebeld en terug sturen was niet nodig. Credit nota kreeg ik gewoon inclusief porto kosten. Terugsturen was wsl duurder. Top service!
Zeer tevreden klant.
Eenvoudig te bestellen, goede service met snelle levering en duidelijk te volgen via winparts en/of postNL app
Binnen een dag het product geleverd zoals aangegeven.
Wat ik ook bestel, het is altijd goed,kom ik er niet uit, een telefoontje en ze denken met je mee.
1 klein minpuntje bij aanvraag 2 grote ruitenwissers had wellicht tip gegeven kunnen worden weet je het zeker want je auto heeft 2 verschillende bladen voor.
5 Banksstraat
Ede 6718 XP