Filter

WAARDELOOS!

Ik had een bestelling geplaatst met de belofte dat het met één dag geleverd zou worden. Dat was ook de reden dat ik het artikel bij hun bestelde want ik had het met spoed nodig. Inmiddels zijn we 4 dagen verder en nog steeds NIETS in huis. Kontakt met klantenservice is een farce: ze schepen je af met een zgn. aangevraagde track & trace code die ik ook al niet heb ontvangen. Dus waar mijn pakket is, is totaal onduidelijk. Niets is te achterhalen en ondertussen ben ik nog steeds niet geholpen. Ala ik zelf iets met bijvb. DHL of Post.nl verstuur is het er in 9 van de 10 gevallen de volgende dag al. Dat lukt Winparts dus niet. Dus mijn simpele conclusie op basis van deze feiten: niets bij hun bestellen en al zeker niet als je denkt het met één dag te ontvangen!! Loze beloftes, dan haak ik dus af en ga wel verder op zoek naar een betrouwbaarder bedrijf. Het spijt me, maar dit is zoals het is!!

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Geleverde goederen prima in orde.

Ik had via WhatsApp gevraagd welke dakdrager en dakkoffer ik beste kon nemen.. Daarin ben ik goed geholpen! Het enige wat ik achteraf jammer vond is dat ik alu dakdragers heb waar van die handige T-boutjes in kunnen schuiven, maar daar werd ik niet op geattendeerd. Dus nu heb ik extra deze na moeten bestellen, terwijl dat mooi in 1 verzending had gekunnen... Ziet er toch wat beter uit dan die universele U beugeltjes. Maar al met al tevreden.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Geweldig goed!

Knipperlicht past perfect en ziet bijna geen verschil met origineel. Goede bezorging.

zeer goede service

na kapotte door vervoeder gebrachte koplampen ,foto"s gestuurd en direct nieuwe besteld eb verstuurd. aanrader voor iedereen die onderdelen of andere dingen nodig heeft.

Goed en snel geleverd

Buitenspiegel van prima kwaliteit en snel geleverd tegen een goede prijs.

Goede service, redelijke prijzen.

Correct en vlot.

Snel en goed

Makkelijk onderdelen van mijn type auto terug vinden en ook alternatief vinden

Gebeurt zoals wordt beloofd, prima.

Als iets niet past kan het eenvoudig retour, en krijg je een ander onderdeel opgestuurd. Super service

Goede communicatie,snelle levering

Altijd netjes op tijd afgeleverd

Winparts werkt Goed en makkelijk

Top levering

Goed product, product lijkt ook op het product van de foto. Goede prijs kwaliteit verhouding.. Ga der zeker.nof is bestellen

Juiste producten snel aan huis geleverd.

Snelle en simpele manier van producten bestellen.

Ben goed geholpen

Prima afhandeling

Goede wieldoppen Goede prijs Snelle levering

SUPER.

Supersnelle levering, kan niet beter. Prima Prijs.

zeggen dat het op voorraad is uiteindelijk niet

bestel product die in voorraad is en krijg daarna een mail van product niet leverbaar en weten niet van hoe of wat zelf mail gestuurd en geapt met ze en gaven aan kan 1maand duren 2of half jaar dat is niet bekend maar als ik de andere bestelde producten wil moet ik wel extra 6,95 betalen verzend kosten

goede keus uit voorraad en snel geleverd

Goed produkt

Prima webshop

Ze doen wat ze beloven..

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 8, 9

Volgens afspraak geleverd

Prettig

tevreden

zeer behulpzaam

Snel geleverd, goede prijs kwaliteit verhouding

Goede producten, snelle levertijd. Veel keuze voor ieder budget wel een product

Prima product

Mijn volgende bestelling gaat weer via winparts. Omdat ze in Nederland gevestigd zijn en snel kunnen leveren als het nodig is.

Ik had een accu besteld die ik uiteindelijk toch niet nodig had. Retour melden en terugsturen ging heel vlotjes en ik kreeg het hele bedrag retour.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP