Ik had een bestelling geplaatst met de belofte dat het met één dag geleverd zou worden. Dat was ook de reden dat ik het artikel bij hun bestelde want ik had het met spoed nodig. Inmiddels zijn we 4 dagen verder en nog steeds NIETS in huis. Kontakt met klantenservice is een farce: ze schepen je af met een zgn. aangevraagde track & trace code die ik ook al niet heb ontvangen. Dus waar mijn pakket is, is totaal onduidelijk. Niets is te achterhalen en ondertussen ben ik nog steeds niet geholpen. Ala ik zelf iets met bijvb. DHL of Post.nl verstuur is het er in 9 van de 10 gevallen de volgende dag al. Dat lukt Winparts dus niet. Dus mijn simpele conclusie op basis van deze feiten: niets bij hun bestellen en al zeker niet als je denkt het met één dag te ontvangen!! Loze beloftes, dan haak ik dus af en ga wel verder op zoek naar een betrouwbaarder bedrijf. Het spijt me, maar dit is zoals het is!!
Bedankt voor uw review! Wij vinden het erg jammer om te horen dat u deze ervaring bij ons hebt gehad. Het is natuurlijk erg vervelend wanneer een pakket vertraagd raakt zonder duidelijke verwachte levertijd. Onze excuses voor het ongemak en de vertraging. Het door u bestelde product wordt in dit geval middels een rechtstreekse levering vanuit de leverancier. Helaas hebben wij hierdoor zelf geen inzicht in de tracking informatie van deze levering. Deze tracking hebben wij voor u opgevraagd bij de vervoerder. Helaas hebben wij hier, mede in verband met het weekend, nog geen terugkoppeling op mogen ontvangen. Wij vinden het erg jammer dat u het pakket nog niet hebt mogen ontvangen en dat u nog wacht op deze levering. Wanneer wij hier meer informatie over hebben zullen wij u per direct op de hoogte brengen via de e-mail. Uiteraard willen wij u graag zo goed mogelijk verder helpen. Helaas zijn wij hierin afhankelijk van onze leverancier. In het geval dat u in de toekomst Winparts overweegt kunt u gerust contact met ons opnemen om meer informatie op te vragen over bijvoorbeeld de levertijd. Hopende u bij deze voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groeten, Kimberly
Ik had via WhatsApp gevraagd welke dakdrager en dakkoffer ik beste kon nemen.. Daarin ben ik goed geholpen! Het enige wat ik achteraf jammer vond is dat ik alu dakdragers heb waar van die handige T-boutjes in kunnen schuiven, maar daar werd ik niet op geattendeerd. Dus nu heb ik extra deze na moeten bestellen, terwijl dat mooi in 1 verzending had gekunnen... Ziet er toch wat beter uit dan die universele U beugeltjes. Maar al met al tevreden.
Bedankt voor uw review! Wij vinden het erg jammer om te horen dat u deze ervaring bij ons hebt gehad. Het is jammer om te horen dat u aan de hand van de bestelde onderdelen nog nieuwe onderdelen hebt moeten bij bestellen terwijl deze ook bij de eerste bestelling had kunnen worden toegevoegd. Dit had natuurlijk tijd en verzendkosten gescheeld. Onze excuses hiervoor, dat had natuurlijk beter gekund. Wij vinden het toch fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en producten. Mocht u in het vervolg nog vragen hebben over de verzending of producten, neem dan gerust opnieuw contact met ons op! Wij helpen u graag verder. Vriendelijke groeten, Kimberly
na kapotte door vervoeder gebrachte koplampen ,foto"s gestuurd en direct nieuwe besteld eb verstuurd. aanrader voor iedereen die onderdelen of andere dingen nodig heeft.
Buitenspiegel van prima kwaliteit en snel geleverd tegen een goede prijs.
Correct en vlot.
Makkelijk onderdelen van mijn type auto terug vinden en ook alternatief vinden
Gebeurt zoals wordt beloofd, prima.
Als iets niet past kan het eenvoudig retour, en krijg je een ander onderdeel opgestuurd. Super service
Goede communicatie,snelle levering
Winparts werkt Goed en makkelijk
Goed product, product lijkt ook op het product van de foto. Goede prijs kwaliteit verhouding.. Ga der zeker.nof is bestellen
Snelle en simpele manier van producten bestellen.
Ben goed geholpen
Supersnelle levering, kan niet beter. Prima Prijs.
bestel product die in voorraad is en krijg daarna een mail van product niet leverbaar en weten niet van hoe of wat zelf mail gestuurd en geapt met ze en gaven aan kan 1maand duren 2of half jaar dat is niet bekend maar als ik de andere bestelde producten wil moet ik wel extra 6,95 betalen verzend kosten
Bedankt voor uw review! Wij vinden het erg jammer om te horen dat u deze ervaring bij ons hebt gehad. Het is natuurlijk erg vervelend om te horen dat uw product na bestellen niet meer voorraadig is gebleken. Helaas is het hierbij gegaan om een product welke niet op voorraad is geweest in ons eigen magazijn. Het is helaas niet meer op voorraad en kan daarom ook niet geleverd worden. Ik zie dat u aangeeft dat u €6,95 kon bijbetalen voor de onderdelen, wellicht bedoeld u hiermee de €3,95 welke wij vragen voor een deelzending? Dit geldt namelijk voor bestellingen onder de 100 euro. Natuurlijk hebt u hier niks aan wanneer het overige onderdeel waar u op wacht niet leverbaar is. Ik heb u daarom per e-mail gecontacteerd zodat het probleem zo snel mogelijk kan worden opgelost. Onze excuses voor het ongemak en de vertraging, dit is natuurlijk niet hoe wij u graag helpen. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groet, Kimberly
Goed produkt
Ze doen wat ze beloven..
Prettig
zeer behulpzaam
Goede producten, snelle levertijd. Veel keuze voor ieder budget wel een product
Mijn volgende bestelling gaat weer via winparts. Omdat ze in Nederland gevestigd zijn en snel kunnen leveren als het nodig is.
Ik had een accu besteld die ik uiteindelijk toch niet nodig had. Retour melden en terugsturen ging heel vlotjes en ik kreeg het hele bedrag retour.
5 Banksstraat
Ede 6718 XP