Filter

Ik haal regelmatig een onderdeel voor mijn Audi, welk in de regel goed bevalt. Op specifieke technische vragen weet Winparts vaak geen adequaat antwoord. Wel kan ik onderdelen franco retour sturen. Ik raad eigenlijk nooit een bedrijf aan bij vrienden/bekenden

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Goed, gewoon zoals het hoort.

Op tijd geleverd,uitstekend product voor een aangename prijs.

uitstekend

bij het aanmaken van een account, je gegevens invullen en dan gaat het zoeken uitstekend. Mocht je er toch niet uitkomen, dan kan je bellen en je wordt geweldig geholpen.

Sterk bedrijf tussen "de groten"

Nog net zo blij als tientallen jaren geleden.

zeer snel gelever

doe zo verder

Prima product

Ik vind het jammer dat je altijd verzendkosten moet betalen. Bij de meeste bedrijven moet je minimaal een bedrag bestellen en dan wordt verzenden gratis.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

uitstekende website, scherpe prijzen en snelle levering

Zeer overzichtelijke website waardoor het juiste artikel snel is te vinden. Ook veel keuze in alternatieve onderdelen die soms ook goedkoper zijn. De onderdelen zijn scherp geprijsd en worden snel geleverd. Kortom ik kan Win Parts aan iedereen van harte aanbevelen.

prijs en levertijd goed, beschrijvingen minder.

beschrijvingen vaak onvoldoende. zou ook sterk verbeterd kunnen worden door altijd toevoegen van foto's welke te vaak ontbreken.

Waardeloos!

Besteld 9 dagen later geleverd vrijdag besteld maandag zou het geleverd worden maar nee dan is het dinsdag geworden vervolgens woensdag en cycloon heeft hem ontvangen en niet bezorgd weer terug gestuurd na winparts vrijdag zou het bezorgd moeten worden maar nee hoor weer niet ze belovem het maar vervolgens zaterdag ook niet uiteindelijk heb ik hem opgehaald bij ophaalpunt . En ik moest mijj vakantie uitstellen met 2 dagen omdat mijn auto vereparerd moest worden . Dus NOOIT MEER WINPARTS !!! WAARDELOOS SCHANDALIG

Zeer professioneel

Snelle levering en meteen het juiste onderdeel

Snelle en nette levering

Een week na bestelling nog niets ontvangen

Lange levertijd. Een week na bestellen nog niks ontvangen. En dat voor 5l olie en een oliefilter.

Grote keuze, grote voorraad en snel geleverd.

Zoals gezegd. En nog scherpe prijzen ook. Zo hoort dat!

Stoelhoezen zonder haakjes

Ik heb stoelhoezen bij jullie gekocht zitten er geen haakjes bij om te bevestigen En een achterruitwisser die niet past terwijl ik op kenteken heb gezocht dat valt me vies tegen heel jammer

Prima, houden zo

Geleverd op de afgesproken datum en tijdstip. Pakket keurig en zonder beschadigen geleverd.

Snelle levering. Duidelijk site waardoor je snel het juiste onderdeel vindt.

Heeft soms verkeerde producten op kenteken

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Snel en goed

Ruitewissers besteld via kenteken, dus zeker de goede. Binnen 2 dgn binnen.

ruim assortiment, goede klantenservice, snelle levering

Keuze genoeg, voor iedereen. En als je een vraag hebt, bel of chat met de klantenservice. Er wordt snel geleverd, en ook na levering worden eventuele vragen goed behandeld. Prima!

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 9, 10

Snel en goed

Zoals altijd een goed product voor een eerlijke prijs. Vakkundig verpakt en snel geleverd.

Super service

Ik had een probleem met de dakdragers die ik bij hen heb gekocht. Na contact met hen te hebben opgenomen had ik de dag erna al een vervangend artikel binnen, super!

Juiste artikel geleverd

De levering zou wat sneller kunnen

Duidelijke website, ruim assortiment en prima prijzen

slechte service en misleidende tekst op website.

Snelle levering, ondanks dat ik met kentekencheck heb gezocht toch nog de verkeerde onderdelen ontvangen/besteld. Ik heb twee onderdelen besteld met 4 dgn verschil onderling (wiellagers). Dit omdat mij niet duidelijk was dat ik er twee moest hebben. Toen beiden geleverd waren en ik na een week terecht kon bij monteur bleken beiden niet te passen. Dus heb ik contact opgenomen met klantenservice om te retourneren. Nu mocht ik alleen het laatste onderdeel retourneren omdat andere onderdeel net buiten de twee weken viel. Ze zeggen 30 dgn omruilen MAAR retourneren is maar 14 dgn?! En dus kon ik het eerste onderdeel niet terug sturen (ondanks dat dit maar 4 dagen scheelde). Grappig genoeg krijg ik nu wel nog 2 weken de tijd om het tweede onderdeel terug te sturen.

Verzendkosten mogen wel wat minder.

Ik bestel een rubber wat door de brievenbus past. En moet alsnog €6,99 verzendkosten betalen voor een product wat €4,95 kost. Verder is het een goede webshop.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP