Bedankt voor de snelle afhandeling van het zoek geraakte pakketje door de vervoerder, daarna supersnel opgestuurd super ,tot de volgende bestelling vr groet Ben
Supersnelle levering en communicatie per mail en heel fijn meedenkwerk. Bij een fout van mijn kant werd totaal niet moeilijk gedaan, echt fantastische service!
Zeer snelle levering! Goede prijs.. Zeer tevreden.
Precies wat je nodig hebt. Goede aanduiding van maat en snelle service
De site werkt goed , overzichtelijk.. na invullen kenteken... Top bedrijf met snelle communicatie en goede verzendingen..
Ik heb een set met ruitenwissers besteld waarvan de voorste wel passen, maar de achterste niet. Ik heb hierover gemaild en nu 3 dagen later nog geen reactie op ontvangen.
Bedankt voor uw review! Wij vinden het vervelend om te horen dat u deze ervaring bij ons hebt gehad. Helaas is het op dit moment erg druk bij onze klantenservice, waardoor onze reactietermijn langer is dan u wellicht van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. Ik zie dat mijn collega inmiddels per e-mail contact met u heeft opgenomen voor de vervolgstappen. Wij helpen u graag verder aan het juiste onderdeel en kijken graag mee naar een vervangende achter ruitenwisser. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groet, Kimberly
Binnen de kortsmogelijke tijd, alles geregeld
Snel en correcte bestelling ontvangen. Heb vaker besteld bij WinPart, moet zeggen dat ook bij fouten aan hun kant of mijn kant de service om het op te lossen top is. Dank daarvoor, hoop dat dit niveau van klantenservice blijft bestaan!
Pas meteen erop en snel aangeleverd.
Het product is zoals aangegeven en werd de dag na bestelling afgeleverd. Top, behalve misschien dat de verzend- en handelingskosten wat aan de hoge kant waren. Het product kostte € 10,00 , de verzend- en handelingskosten waren € 5,00 . Dat is dus 50% van de productprijs, dat is uiteraard hoog. Maar goed, dat ligt ook een beetje aan de aard van het product.
Er is meerdere malen contact geweest over een filter wat ik niet in de doos had. Zowel via mail en chat. Ondertussen is er niet meer gereageerd. Verder is alles wel snel en correct geleverd.
Bedankt voor uw review! Wij vinden het vervelend om te horen dat u deze ervaring bij ons hebt gehad. Ik zie dat er inmiddels contact is geweest met mijn collega en dat wij een nieuw filter gaan toesturen. Daarom hopen wij dat het probleem hiermee is opgelost. Mocht dat niet het geval zijn, neem dan gerust opnieuw contact met ons op. Vriendelijke groet, Kimberly
Zaterdags besteld en zou op woensdag geleverd worden. Staat uiteindelijk voor donderdag. Ben benieuwd
Bedankt voor uw review! Wij vinden het vervelend om te horen dat u deze ervaring bij ons hebt gehad. Producten die zeldzamer zijn of minder vaak afgenomen worden, liggen op een ander depot en zijn daarom langer onderweg. Dit wordt ook aangegeven bij het product, doordat er een afwijkende levertijd staat. In de winkelwagen en op de betaalpagina wordt ook een verwachte levertijdindicatie gegeven. Helaas is het op dit moment erg druk bij ons en bij de vervoerders. Waardoor mogelijke vertraging kan optreden. Onze excuses hiervoor. Mocht u in het vervolg vragen hebben over uw bestelling of over de levertijd kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice. Vriendelijke groet, Kimberly
Snelle levering, eerste klas materiaal tegen een aantrekkelijke prijs.
Duidelijke en overzichtelijke website. Veel keuze in automaterialen van diverse merken. Oem en aftermarket, voor ieder budget Supersnelle levering, de volgende dag al in huis.
Artikel werd snel en correct verzonden.
In verleden goede ervaringen met Winparts, maar nu na een week mijn bestelling nog steeds niet gekregen. Ik weet niet wat voor afspraak er met PostNL is, maar de belofte "voor 21.00 u besteld, volgende dag in huis" wordt bij lange na niet gehaald.
Bedankt voor uw review! Wij vinden het vervelend om te horen dat u deze ervaring bij ons hebt gehad. Het overgrote deel van de hardlopende producten ligt bij ons in het magazijn en kan doorgaans tot 21.00 uur nog verstuurd worden, waarbij het product normaliter de volgende dag in huis is. Helaas is het op dit moment erg druk bij PostNL, waardoor een pakket vanuit PostNL vertraging op kan lopen. Dat is in deze situatie ook het geval. Helaas hebben wij hier weinig invloed op. Wij snappen dat dit erg vervelend is, onze excuses hiervoor. Mocht u in het vervolg vragen hebben over uw bestelling of over de levertijd kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice. Vriendelijke groet, Kimberly
Snelle service ,. Nette behandeling en goed prijsverhouding
Makkelijk te bestellen. Bestelling loopt meestal 1 dag uit.
Besteld product later dan geadverteerd maar toch relatief snel geleverd.
Bij mijn kapotte ruiten wisser op de Camping in Duitsland ben ik goed en snel geholpen.
Snel geleverd en de gasveren passen inderdaad. Ook nog een prima prijs
Product werkt naar behoren. Vandaag besteld, morgen in huis. Niks aan gelogen. Bedankt!
Snelle duidelijke website levering volgens afspraak super
Super snelle levering
5 Banksstraat