Snelle duidelijke website levering volgens afspraak super
Super snelle levering
goed en snel geleverd voor een goede prijs
Adbleu besteld en de volgende dag al bezorgd
Al weken bezig met garantie. Eerst telefonisch gebeld. Toen moesten we dat via mail doen. Dan duurt het even en moet je een garantie formulier invullen.Netjes de garantie formulier ingevuld die ze stuurden plus foto's. Maar tot heden geen steeds geen reactie . Vind het absoluut iet netjes
Bedankt voor uw review! Wij vinden het vervelend dat u deze ervaring hebt gehad bij ons. Helaas is het inderdaad enkel mogelijk om een garantie af te handelen per e-mail. Helaas is het op dit moment erg druk, waardoor onze reactietermijn langer is dan u wellicht van ons gewend bent. Ik zie dat mijn collega inmiddels per e-mail op uw bericht gereageerd heeft. Daarom hopen wij dat het probleem hiermee is opgelost. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groet, Kimberly
Mijn product was beschadigd
Bedankt voor uw review! Wij vinden het vervelend om te vernemen dat uw bestelling beschadigd is bezorgd. Natuurlijk is dat niet de bedoeling, onze excuses hiervoor. Helaas zie ik dat hiervoor geen contact is geweest met onze klantenservice. U kunt hiervoor nog contact opnemen met onze klantenservice via chat of whatsapp. Wij helpen u graag verder in het oplossen van het beschadigde geleverde product. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groet, Kimberly
Snelle levering. Goede kwaliteit voor de prijs. Had op type auto besteld. Helaas is de mat aan bestuurderskant niet echt passend.
Op tijd ontvang . Heel mooi licht
Gerommel met aanvullende order.
Bedankt voor uw review! Wij vinden het vervelend om te horen dat u deze ervaring bij ons hebt gehad. Helaas kan ik op basis van de ordergegevens niet exact achterhalen wat er precies is mis gegaan. Volgens onze gegevens zou de aanvullende order inmiddels geleverd moeten zijn. Daarom hoop ik dat het probleem hiermee is verholpen. Indien dit niet zo is, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via de telefoon of chat. Wij helpen u graag verder. Vriendelijke groet, Kimberly
Zie boven
fijn bedrijf met een groot assortiment.
Makkelijk bestellen , goede keuze , meestal snelle levering .
Ook deze bestelling weer perfect geleverd, voorbeeld voor anderen.
Toppie
Dakdragers en een dakkoffer besteld. Na uitgebreid vergelijken kwam Winparts als voordeligste uit de bus. Levering ging via een transportbedrijf waar ik nog niet eerder van gehoord heb en waarbij je online een nieuwe afspraak voor levering moet maken als je niet thuis bent bij eerste levering. Hierbij kan je alleen een dag doorgeven, maar geen tijdsvak. Niet heel handig dus. Dit is dan wel gelijk het enige nadeel wat ik heb ervaren. Toch een aanrader dus.
Geweldig bedrijf
Bestellen ging makkelijk, leveren wat langer dan gehoopt. Retourneren via app bericht en mail gemakkelijk. Na 3 werkdagen geld terug op rekening. No nonsense verhalen, doen gewoon waar ze voor staan. Dankjewel voor jullie service.
helaas wel een doosje kapot, maar alles zat er nog in
Snelle service en hoefde nu maar 1 maat te kopen in plaats van een set geweldig en past prima en makkelijk te vinden in de webshop
De onderdelen worden snel bezorgd ik had op kenteken besteld en kreeg jammer genoeg verkeerde onderdelen waar ik niks mee kon dus heb geretourneerd maar als je moet retourneren kost je dat 7,95 en als het nu mijn fout was kan ik daar inkomen. Maar ik ga niet meer bestellen bij jullie Cisca
Bedankt voor uw review! Wij vinden het vervelend dat u deze ervaring bij ons hebt gehad. Helaas zijn de retourkosten voor eigen rekening wanneer de pasgarantie niet van toepassing is. Na het plaatsen van de bestelling hebben wij per e-mail laten weten dat er geen kenteken is ingevoerd. Tevens heeft mijn collega per e-mail aangegeven dat wij, wanneer u het kenteken doorgeeft, wij mogelijk alsnog een retour label hadden kunnen sturen. Ik snap dat dit erg vervelend is dat u voor het eigen retour hebt moeten betalen. Onze medewerkers dienen zich te houden aan veel procedures en richtlijnen, uw case is hierin ongelukkig uitgevallen waardoor we niet de gewenste service hebben kunnen bieden. Onze excuses daarvoor! In het geval dat u in de toekomst Winparts overweegt kunt u gerust contact met ons opnemen om meer informatie op te vragen over bijvoorbeeld de retourprocedure. Hopende u bij deze voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groet, Kimberly
Goeie service en snelle levering
Ruitenwissers besteld. Via de duidelijke website waar je je kenteken invuld krijg je automatisch de juiste spullen die je nodig hebt.
Snelle verzending en goede kwaliteit.
Makkelijk via kenteken het juiste artikel bestellen, makkelijker kan bijna niet!
5 Banksstraat
Ede 6718 XP