Word niet thuis be zorgd moest het op halen bij een Ptt punt
Beste Johan, Bedankt voor uw review. We vinden het vervelend om te horen dat uw pakket op een andere plek geleverd is dan afgesproken. In principe bezorgd PostNL bij u thuis, tenzij anders aangegeven. Wanneer u niet thuis bent, gaat het pakket automatisch naar een pakketpunt in de buurt. Ik begrijp dat het vervelend is dat het pakket bij een pakketpunt bezorgd is, terwijl u aangeeft dat u gewoon thuis was. Aangezien PostNL de leveringen doet, raad ik u aan om contact met hen hierover op te nemen. Dit ligt helaas buiten onze macht. Desondanks begrijpen we dat het een vervelende situatie is en bieden wij onze excuses aan voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Zoë
prima product
Goed spul, goede prijs
Erg servicegerichte afhandelingen en een snelle levering.
Telefonisch goed bereikbaar Prijzen zeer gunstig Kortom een aanrader !!!
Snel bezorgd, netjes verpakt.
Koppelingset en stuurkogels besteld. Snel geleverd en alles past.
Fijn bedrijf, goede spullen prijs, en vlotte levering.
kreeg niet passend onderdeel, geld terug gekregen.
Al jaren een tevreden klant
Veel kan je hier terecht, maar niet voor alles. En sommige onderdelen pagina zijn een beetje onduidelijk. Maar 1 schrale troost dat is bij andere online parts stores ook.
Beste Tom, Bedankt voor uw review. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze producten. We doen ons best om een zo uitgebreid mogelijk assortiment te hebben, maar helaas hebben we inderdaad niet alle producten voor alle soorten auto's. We nemen uw feedback mee om onze processen in de toekomst te verbeteren en hopen u weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Zoë
Altijd zeer tevreden ook alsje per ongeluk een verkeerd item in jebestel lijst heb staan dat ze even een mailtje doen voor het word verzonden dan het item niet klopt wat op me auto zou moeten passen en het dan aanpassen in overleg
Mijn bestellingen komen altijd heel snel aan.
Duidelijke website, veel keus, goede prijs. Duidelijke communicatie Verzenden via PostNL, verliep niet goed. Om onduidelijke redenen pakket teruggestuurd. Na contact met service afdeling opnieuw besteld. Voor aflevering donderdag, kwam een dag eerder (gelukkig was ik net thuis). Wel netjes snel geld terug
Ik had snel gevonden wat ik zocht op de overzichtelijke website. Snel en goed verpakt ontvcangen. Ik kom zeker terug!
Een prima bedrijf die je snel helpt en snel leverd. Ze hebben een ruim assortiment en zijn redelijk geprijsd.
de samenwerking loopt vlot snel en correct een aanrader voor mee samen te werken klein minpunt is hun chat dat een robot is en die snapt bijna niets frustrerend is dit anders 5 sterren
LET OP sturen vaak verkeerde onderdelen, geen fatsoenlijke oplossing, waarschijnlijk vertraging Ik bestel hier normaal gesproken niet meer, omdat ik in het verleden meerdere keren problemen heb gehad met verkeerde onderdelen en bureaucratische spelletjes. Maar nu dacht ik, misschien is het verbeterd. Helaas weer precies hetzelfde. Na 27 dagen, nogsteeds geen oplossing! De remklauw die ik ontving was niet zoals omschreven, terwijl hij op de website wél als passend werd vermeld en handrem mechaniek zou moeten hebben. Na een klacht kreeg je te horen dat je zelf niet goed had gekeken, dat is hun standaardreactie. In werkelijkheid sturen ze gewoon de verkeerde onderdelen op. Daarnaast is de klantenservice een ramp, problemen worden vrijwel nooit netjes opgelost. Het is altijd gehaal en getrek, waarbij ze alle verantwoordelijkheid op jou proberen te verschuiven. Zo heeft Winparts er bijvoorbeeld ook eens voor gezorgd dat mijn auto twee maanden stil stond, ivm APK. Onderdelen die op de site als ‘op voorraad’ staan, blijken na betaling ineens niet beschikbaar. En als je dan een oplossing vraagt, draaien ze er omheen. Ik kon mijn order niet annuleren, dus als je de onderdelen elders bestelt, zit je met dubbele kosten. MIJN ADVIES Bestel hier niet. Winparts heeft geen stijl, en weet niet hoe ze met klanten om moeten gaan. Je bent gewaarschuwd.
Beste klant, Dank voor jouw review. Wat vervelend dat je deze ervaring met ons hebt. Wij doen altijd ons best om onze klanten een zo goed mogelijke service te bieden, wij balen er dan ook van dat dit in jouw geval meerdere malen niet is gebeurd. Wij komen graag met je in contact. Wellicht kunnen wij je hier tegemoet komen. Zou je ons willen mailen op [email protected]? Met vriendelijke groet, Niels
Ik ben altijd goed geholpen
Overzichtelijke en duidelijke site. Jr wordt goed op de hoogte gehouden voor wat betreft de voortgang van de bestelling. Goede Service en juiste kwaliteit
Goede communicatie en snelle levering.
2de bestelling goed verlopen, nog altijd kwaad om de 1st bestelling waar veel problemen mee waren. Kreeg een mail om weer een review te laten, bij deze.
Beste Arno, Dank voor jouw review. Wat jammer om te horen dat je ondanks de goed verlopen bestelling, nog steeds een slechte ervaring met ons hebt. Wij blijven ons best doen om jouw ervaring in de toekomst positief te maken. Excuses dat dit niet is gelukt deze keer. Met vriendelijke groet, Niels
5 Banksstraat
Ede 6718 XP