4 bottles of 10L quickly arrived safely in Belgium. Thank you!
snelle levering,,past perfect
Zoals het hoort snel en correct tegen een goede prijs mijn onderdeel geleverd helemaal top
Lampjes besteld, snel en goed geleverd, doen het goed
Super top producten en snelle levering
Deze 14 inch wieldoppen passen prima, maar toch een tip om de binnenring gemonteerd te leveren en niet los erbij. De losse stalen binnenringen geven namelijk krassen tijdens het transport. Ze zien er wel keurig en mooi uit en zijn ook prima te gebruiken als je oudere stalen velgen hebt met enige roest. Want deze wieldoppen verbergen dit prima.
Goede prijs, service en snelle levering. Kwaliteit producten.
goed en snel ook bij een kleine bestelling
Goedkoop adresje .
Bosch flatblade ruitenwissers gekocht en die werden snel geleverd.
Voor alle mijn vier de voertuigen, krijg ik altijd het juiste onderdeel.
In NL bestelde ik diverse onderdelen voor mijn auto. Op de website kenteken ingevuld en dan krijg je exact datgene wat op je auto past. Althans…zo zou het moeten zijn. In ieder geval waren de geleverde spullen op tijd binnen voordat ik vertrok. Op de dag van vertrek lichtte de ABS sensor op. Contact met Winparts. Moest het bestellen via Winparts.EU om in Fr te laten bezorgen. Maar liefst €19,99 bezorgkosten!!! Enfin, de geleverde spullen nam ik mee naar Fr omdat ik daar de reparaties kan uitvoeren bij een vriend. Helaas bleek de brandstoffilter niet de juiste maat. 1 mm diameter verschil bevestiging schroefdraad. Contact opgenomen met Winparts en na controle kreeg ik gelijk. Zij maakten een retourvlucht aan voor NL om te retourneren. Gelukkig ging een vriend van mij terug naar NL en nam de brandstoffilter mee en zoals telefonisch afgesproken eind die week geretourneerd. Immers kon dat niet eerder vanwege zijn werk. Nou krijg ik niet mijn geld terug maar een voucher die ik binnen een jaar moet besteden. Echter ben ik langer dan dat in het buitenland. Belachelijk dat er geen restitutie gegeven wordt. Het is niet mijn fout dat er een onjuiste levering is gedaan. En dat ik vroegtijdig een bestelling heb geplaatst is vanwege het feit dat ik eerder een ervaring had met een lange vertraging van een bestelling. (Hieronder) Reactie op mijn bericht: ‘Helaas zit het zo dat wij een retourtermijn hebben van 14 dagen voor een terugbetaling en 30 dagen voor een voucher. Wanneer u de retour binnen de 14 dagen had aangemeld dan kon u gewoon een terugbetaling ontvangen, de retour hoeft niet binnen 14 dagen bij ons binnen te zijn om een terugbetaling te ontvangen.’ *In het verleden bestelde ik 2 windschermen voor mijn ramen. De levering liep enkele weken vertraging op. Eenmaal binnen bleken deze flink beschadigd te zijn met krassen incluis een ondeugdelijke, niet beschermde verpakking. Vanwege mijn nu tweede teleurstelling bij Winparts heb ik besloten nooit meer wat te bestellen.
Beste R.G. Jansen, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je het niet eens bent met ons retourbeleid. Ik kan mij inderdaad voorstellen dat het vervelend is wanneer je onderdelen besteld die uiteindelijk niet blijken te passen op je auto. Helaas kan dit voorkomen. Het kan namelijk zo zijn dat er net een afwijking zit in het product of in wat er origineel in jouw specifieke auto is gebruikt. Wanneer dit gebeurt kun je de onderdelen kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst voor een terugbetaling of een voucher en binnen 30 dagen na ontvangst voor alleen een voucher. Met dit retourbeleid ga je ook akkoord op het moment dat je een bestelling plaatst, het staat namelijk in onze algemene voorwaarden. Ik kan begrijpen dat deze retourtermijn niet ideaal is wanneer de onderdelen lange afstanden af moeten leggen en het retourneren afhankelijk is van de tijd van anderen. Helaas moeten we wel ergens een grens trekken en kunnen we hier niet voor iedereen rekening mee houden. Ik begrijp dat je niet meer bij ons wilt bestellen, dat is natuurlijk aan jou. Mocht je van gedachten veranderen dan staan we weer voor je klaar. We wensen je nog veel veilige kilometers. Met vriendelijke groet, Tim
Zoals gezegd, de levertijd is veel te lang Het lijkt of ze onderdeel zijn van een andere toeleverancier. Communicatie, bestellen, en retour gaat perfect maar levertijd zoals gezegd moet in 3 dagen binnen kunnen zijn. Ik denk daardoor het niet interessant is voor kleine reparatie bedrijven.
blij mee
Gasveren voor kofferdeksel besteld a.d.h.v. chassisnummer (VIN) van onze auto. Perfecte keuze kunnen maken uit de aangeboden artikelen. Geleverd op vooropgestelde datum. Direct thuis kunnen installeren.
Duidelijke website om de benodigde materialen te bestellen! De supersnelle levering mag ook zeker benoemd worden.
een klein foutje! Bij het ontvangen van distributie pakket voor mijn Volvo S80, van Gates,zat er geen omwissel stikker bij,zodat je aankan geven wanneer de wissel gedaan is.Deze stikker wordt altijd geplakt,onder de motorkap als bewijs,aanduiding,om op tijd,deze te vervangen.Hier over gebeld en kreeg te horen dat DIT NIET kon worden na geleverd.Jammer van zo een goed bedrijf.Het kan ook zo zijn,dat er niet de juiste persoon aan de telefoon zit,of de verkeerde Chef,die beslist.Dit moest ik even kwijt als gepensioneerde Chef techn: dienst,van een int: werkend bedrijf m.vr. P C van der Linden
Echt leuk, goede spullen gekocht voor de prijs van rommel. Vlot bestellen & zeker weten dat je passende spullen koopt. Snel geleverd, helemaal goed. Het kan dus gewoon, zoals je hoopt, klinkt zo logisch maar het is o zo bijzonder bij webwinkels.
Op mijn fietsendrager zat 3 jaar garantie. De klantenservice handelt dat onzorgvuldig en langzaam af. De aanvraag garantie is een paar keer afgewezen. Ook is er een keer een poging gedaan een vervangend onderdeel te sturen. Daar moest ik eerst mee akkoord gaan. Twee weken later bleek dat onderdeel niet leverbaar. Al met al heeft het ruim twee maanden geduurd voordat ik mijn geld terugkreeg. Wel netjes afgehandeld, maar alles duurde veel te lang.
Beste heer Wouters, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad met onze garantieafdeling. Mijn gemeende excuses hiervoor. Het betreft een proces wat zorgvuldig behandeld moet worden. Het is wel zeer ongelukkig dat het product na twee weken niet meer leverbaar blijkt. We zullen uw feedback meenemen naar de verantwoordelijke afdeling, waarvoor nogmaals dank. We hopen u in de toekomst beter te kunnen en mogen voorzien. Ik wens u een hele prettige dag toe. Met vriendelijke groet, Martijn.
Heb een 3e remlicht besteld voor corsa e krijg een 3e remlicht voor corsa d bestel nummer klop niet terwijl in de mail staat dat jullie het gecontroleerd hebben dus niet
Beste J.W. Kruit, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat het derde remlicht niet bleek te passen. Onze excuses hiervoor. Volgens de kentekenmodule past deze wel op enkele Corsa E modellen, maar spijtig genoeg niet op die van u. We nemen uw feedback mee naar de verantwoordelijke afdeling, waarvoor nogmaals dank. Ik wens u een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Martijn.
Goede winkel.
Ruitenwisser waren meteen goed
Het autoalarmlicht werd snel geleverd
Koppelingscilinder kapot op woensdag besteld deze zou op donderdag thuis geleverd worden. Krijg van PostNL wel twee keer bericht dat deze netjes geleverd zou worden maar op het allerlaatste wordt het afgeblazen bezorging niet gelukt wordt er gezegd. Wij waren thuis. Volgende dag wordt het pakket niet thuis afgeleverd maar op een PostNL servicepunt. Kun je het ophalen maar de auto doet het niet. Dit zijn geen pluspunten.
Beste heer Timmerman, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat u het pakket met vertraging heeft ontvangen en dat deze bovendien bij een PostNL punt is bezorgd, terwijl u thuis was. Onze gemeende excuses hiervoor. Dit is uiteraard niet de bedoeling. De vervoerders zijn momenteel erg druk omtrent Black Friday. Vertragingen komen dus incidenteel voor. Ik stuur u even een persoonlijke mail om te kijken of ik iets voor u kan betekenen. Voor nu wil ik u een bijzonder prettig weekend wensen. Met vriendelijke groet, Martijn.
Ruitenwissers besteld. Supersnel geleverd
5 Banksstraat