Was per ongeluk het verkeerde besteld , gebeld met de klantenservice en gelijk opgelost. De volgende dag nieuwe binnen, andere retour en alles afgehandeld
Alles wat ik bij jullie bestel word netjes in goede orde geleverd. Ik heb geen klagen dus ik blijf lekker me onderdelen bestellen als ik wat nodig heb ik ben zeer tevreden
STOMVERBAASD OVER DE SNELHEID .... Besteld en binnen de 24 uur geleverd ... waaaauww...
Een aantal jaar geleden ging het vaak mis met bezorgen, producten werden soms erg laat geleverd. Nu is het totaal anders en leveren ze op tijd. Enorme vooruitgang en een zeer goede klantenservice, petje af voor dit bedrijf. Gaat zeer goed ook prijzen zijn goed, kortom ik koop graag me auto-onderdelen hier..
De volgende dag je bestelling in huis. track and trace laten je de status ban je bestelling zien. Super kwaliteit en er wordt gecontroleerd of hrt product past bij jouw auto. Top!
Al vele bestellingen gedaan , zeer tevreden
Ik heb hier op 13 februari een review geplaatst over mijn ervaringen met winpart en hoe onbeschoft ik hier door ene Tim behandeld ben. Je zou verwachten dat je dit als bedrijf oppikt en zorgt dat het opgelost gaat worden. Maar nee, wat doet winparts? Ze gaan zich richten op het censureren van reviews. Zie hoe mijn review is gecensureerd. Dit bedrijf heeft dus duidelijk geen klantenservice en is in mijn ogen daarom een waardeloos bedrijf. Ga zorgen dat je bestellingen levert en handel klachten af! Tot op heden nog geen bestelling ontvangen die bijna 3 weken geleden geplaatst is!! En of het al niet genoeg is proberen ze deze ook weer te censureren! Mag ik jullie een tip geven? Zorg gewoon dat mijn bestelling wordt geleverd!!
Beste Edwin, Bedankt voor uw eerlijke review. We hebben uw review op meerdere platformen gezien. Op één van deze platformen hebben wij reeds een inhoudelijke reactie geplaatst waarin wij uw situatie en ons standpunt verder hebben toegelicht. Om herhaling te voorkomen, verwijzen wij u graag naar die reactie. Met vriendelijke groet, Zoë
Original recension
de bestelling was snel geleverd goede servis en goede prijs kwaleitijd
Toppertjes
Goed product, goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle levering.
Hele snelle levering Goede producten Snel en eenvoudig retouneren Goeie prijzen
Tot 2 keer toe iets besteld en keurig volgens afgesproken datum geleverd, tevens wordt ook gecontroleerd of de onderdelen geschikt zijn voor jou auto. Dus dat is top.
Goed.
Goede service, en goede kwaliteit.
Ik heb gezocht op mijn auto type. Zo vond ik de juiste artikelen. De levering was snel. Volgende dag in huis.
Iets besteld en het paste niet! En met goed overleg retour gestuurd en nieuwe product ontvangen.
Heb al best heel vaak besteld bij Winparts , en is altijd super gegaan, helaas was de laatste bestelling niet zo best, het leek wel of ze de onderdelen zo van de stelling in de doos hadden gegooid ( kan natuurlijk ook aan de bezorging liggen) , bestelling was incompleet, is wel weer opgelost!! Nieuwe bougies geplaatst is er al 1 defect. Ga een volgende bestelling gewoon wel weer hier bestellen omdat het in het verleden altijd goed was.
Goedendag Bert, Hartelijk dank voor uw feedback. We vinden het erg jammer om te horen dat uw bestelling in deze staat is aangekomen. Onze excuses voor het ongemak. Het is inderdaad lastig te zeggen of dit tijdens het inpakken of tijdens transport is ontstaan. De defecte bougie mag u uiteraard terugsturen. Ik wil u verzoeken om een retouraanvraag in te dienen via ons retourportaal. We zullen dit zo spoedig mogelijk met u oplossen. Met vriendelijke groet, Thirsa
perfect product, zeer betaakbaar en tijdig ontvangen
Goede en snelle service altijd goed
Goede prijs kwaliteit verhouding
Gewoon een goed bedrijf bestelling geplaatst volgende dag in huis de bestelde onderdelen zijn goed bedankt Winparts
Slechte organisatie. Slechte service. Feedback waardeloos.
Beste P. K. Gajadhar, Bedankt voor je review. Vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent met onze service. Onze excuses daarvoor. We zouden graag weten wat er precies is gebeurt, zodat we dit voor de toekomst kunnen verbeteren. Zou je ons hierover een e-mail willen sturen naar [email protected] onder vermelding van het ordernummer van de bestelling? Dan kijken we graag met je mee naar hoe we dit op kunnen lossen. Met vriendelijke groet, Tim
Jullie geven het aan dat je er mee kunt betallen maar bij mijn werkte het niet kan die functie niet aan vinden erg vervellend
Goede service en goede klantenservice.
5 Banksstraat
Ede 6718 XP