met het kenteken makkelijk de juiste onderdelen vinden. Keuze uit verschillende merken (en prijzen) en snel geleverd. Ook handige tip bij mijn bestelling dat meestal een ander onderdeel ook wordt vervangen.
Je bepaal zelf je keuze en welke merk je wil
Altijd op tijd geleverd en goede service.
Ruitenwissers besteld via de website. Handige zoekfunctie op kenteken en de prijs bijna de helft van bij de locale automaterialen-handel.
Het onderdeel makkelijk te vinden, ook informatie dat het op mijn auto past. Snel en netjes geleverd. Goede service
ontzettend tevreden goede service
Altijd fijne service en gerichte hulp bij de chat
Erg behulpzaam en goed adviseren !
Juiste product, snel geleverd. Top!
Een goede webaanbieder!
Snel geleverd, goede kwaliteit!
Ik bestel 2 onderdelen die op voorraad zijn. Na bestelling en betaling volgt er een dag later een mailtje dat 1 van de 2 onderdelen niet op voorraad is. Prima, het alternatief was mij te duur dus deze order gecanceld. De andere order heb ik geen bericht van ontvangen. Dus ik ga er vanuit dat het dan tijdig geleverd wordt. Toch maar even navragen. Telefonisch is niemand te bereiken, dan maar via de chat. Inderdaad, product niet meer leverbaar. Dus een alternatief gekregen, daarvoor moest ik bijbetalen. Prima, direct betaald. Expliciet gevraagd of het dan zeker woensdag, dan wel donderdag verstuurd zou worden. Dat ging zeker gebeuren! Donderdag nogmaals via de chat om 9.45u (telefonisch niemand bereikbaar) gevraagd of het donderdag verstuurd zou worden. "Jazeker" was het antwoord. Een paar uur (15.30u) later komt een mail dat de leverdatum verschoven is naar dinsdag !? Dus ik direct de telefoon gepakt, wederom helemaal niemand te bereiken, Whatsapp is uitgestorven en de chatbot via de website snapt er natuurlijk niets van. Dan maar een reactie via de website, via de bestelling zelf. Ook daar 0,0 reactie ontvangen tot op heden. Vorig jaar heb ik daar voor het laatst besteld. Omdat ik toen precies dezelfde situatie mee gemaakt had. Ik dacht , probeer het nog eens na een jaar. Maar helaas weer precies dezelfde puinhoop. Nu is het zeker, ik ga hier NOOIT meer iets bestellen en zal dit ook tegen iedereen zeggen die me dit vraagt. Wat en incapabele tent is dit.
Bedankt voor uw review! Wij vinden het vervelend om te horen dat u deze ervaring bij ons hebt gehad. Helaas is het op dit moment erg druk bij onze klantenservice, waardoor onze reactietermijn langer is dan u wellicht van ons gewend bent. In uw geval is de leverupdate helaas heel ongelukkig uitgekomen. Helaas is het onderdeel onderweg naar ons magazijn vertraagd geraakt wegens drukte bij de vervoerders en toeleverancier. Hierdoor is deze levering daarom uitgesteld. Hiervoor is het ook mogelijk om een deellevering aan te vragen, waarbij wij de aanwezige onderdelen vooruit sturen. In het geval dat u in de toekomst Winparts overweegt kunt u gerust contact met ons opnemen om meer informatie op te vragen over bijvoorbeeld de levertijd. Hopende u bij deze voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groet, Kimberly
Spiegel stuk, nieuwe besteld Volgende dag in huis. Prima.
Veel producten op voorraad, snel verzonden.
Onder andere 4 liter Olie besteld en vervolgens 1 liter correct olie ontvang en 3 liter van een ander soort?! Reactie via whatsapp duurde dagen en telefoon heb ik in eerste instantie niemand te pakken gekregen. Met het corrigeren van de bestelling wordt vervolgens ook niet meegedacht en onvolledige informatie gegeven. Gevolg nog altijd geen 4 liter correcte olie. Dit was de laatste keer dat ik hier iets bestelde
Bedankt voor uw review! Wij vinden het vervelend om te horen dat u deze ervaring bij ons hebt gehad. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de verkeerde olie geleverd wordt. Helaas is het op dit moment erg druk bij onze klantenservice, waardoor onze reactietermijn langer is dan u wellicht van ons gewend bent. Ik zie dat er inmiddels een nieuwe levering is geleverd bij het pakketpunt. Wij hopen daarom dat het probleem hiermee is verholpen. Indien u verder nog vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. Vriendelijke groet, Kimberly
Tot 2x toe een product leveren dat niet besteld is en ook niet staat afgebeeld op de website. Jammer, gemiste kansen.
Bedankt voor uw review! Wij vinden het vervelend om te horen dat u de verkeerde producten heeft ontvangen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, onze excuses hiervoor. Ik zie dat het onderdeel inmiddels retour is aangekomen bij ons. Hopelijk is het probleem hiermee daarom ook opgelost. Indien u verder nog vragen heeft of in de toekomst nogmaals wil bestellen bij ons, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder aan het juiste onderdeel. Vriendelijke groet, Kimberly
Optijd geleverd en juiste onderdelen heel tevreden.
Al vaker wat besteld steeds perfect
I got my order broken i already typed from eimail check please
Thank you for your review! We are sorry to hear that your order has arrived broken from the courrier. Ofcourse this is not the way we like to see things. Unfortunately, it's currently very busy with our customer care. Therefore a response might take a little longer than you might be used to from us. I have forwarded your e-mail to a colleague to help you further regarding this issue as soon as possible. You will receive an e-mail from us. We'd like to solve this issue with you as soon as possible. I hope to have informed you sufficiently. Kind regards, Kimberly
Snel te bestellen en snelle levering
Ik had windt schermen besteld voor mijn auto en daar moest ik drie bijna vier weken op wachten omdat ik de deur bel niet had gehoord. Nu zijn dat windt schermen voor de voor kant en voor de regen hoofdzakelijk
Top en behulpzaam prijs kwaliteit intersant.
zeer goed
5 Banksstraat