Tot 2x toe een product leveren dat niet besteld is en ook niet staat afgebeeld op de website. Jammer, gemiste kansen.
Bedankt voor uw review! Wij vinden het vervelend om te horen dat u de verkeerde producten heeft ontvangen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, onze excuses hiervoor. Ik zie dat het onderdeel inmiddels retour is aangekomen bij ons. Hopelijk is het probleem hiermee daarom ook opgelost. Indien u verder nog vragen heeft of in de toekomst nogmaals wil bestellen bij ons, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder aan het juiste onderdeel. Vriendelijke groet, Kimberly
Optijd geleverd en juiste onderdelen heel tevreden.
Al vaker wat besteld steeds perfect
I got my order broken i already typed from eimail check please
Thank you for your review! We are sorry to hear that your order has arrived broken from the courrier. Ofcourse this is not the way we like to see things. Unfortunately, it's currently very busy with our customer care. Therefore a response might take a little longer than you might be used to from us. I have forwarded your e-mail to a colleague to help you further regarding this issue as soon as possible. You will receive an e-mail from us. We'd like to solve this issue with you as soon as possible. I hope to have informed you sufficiently. Kind regards, Kimberly
Snel te bestellen en snelle levering
Ik had windt schermen besteld voor mijn auto en daar moest ik drie bijna vier weken op wachten omdat ik de deur bel niet had gehoord. Nu zijn dat windt schermen voor de voor kant en voor de regen hoofdzakelijk
Top en behulpzaam prijs kwaliteit intersant.
zeer goed
netjes geleverd en op tijd
Helaas nu een slechte ervaring qua bestelling. Wat op voorraad was bleek op te zijn en kreeg een optie voor een ander product maar moest eerst bijbetalen alvorens de hele order te kunnen krijgen. En daardoor ook weer een extra dag moeten wachten!
Bedankt voor uw review! Wij vinden het vervelend om te horen dat u deze ervaring bij ons hebt gehad. Helaas is het product niet op voorraad gebleken bij de toeleverancier. Hierom is een alternatief product voorgesteld. Uiteraard is het vervelend wanneer u hiervoor bij moet betalen. Het is ook mogelijk om de aanpassing te weigeren of contact met ons op te nemen voor een ander alternatief. Het overgrote deel van de hardlopende producten ligt bij ons in het magazijn en kan doorgaans tot 21.00 uur nog verstuurd worden, waarbij het product de volgende dag in huis is. Producten die zeldzamer zijn of minder vaak afgenomen worden, liggen op een ander depot en zijn daarom langer onderweg. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groet, Kimberly
nvt
Voor herhaling vatbaar
Jammer dat u mijn bericht niet hebt gelezen, ivm de bestelling . Kleur moest rvs chroom zijn en niet zwart . Dus kreeg ik de zwarte , die heb ik gelijk ongeopend teruggestuurd. Ik wacht nu nog op mijn geld van het teruggestuurde produkt. Verder geen commentaar. Loopt altijd op rolletjes.
Goede service,snelle levering onderdelen,goede prijs.
Goed, snel en eerlijke prijs.
Garage wou me 360ex btw rekenen voor een dynamo waarbij winparts het met btw en verzending 180 kon leveren en was volgende dag gelijk in huis. Zeer tevreden en zeker een aanrader
Bij winparts was het product duurder dan bij andere webshops. Ik besloot desondanks toch te bestellen bij winparts omdat bij het bestellen wordt vermeld dat de levering de volgende dag door PostNL zou worden gedaan. Voor mij is bezorging door PostNL belangrijk aangezien PostNL de meest betrouwbare bezorgdienst is. Twee dagen later kreeg ik mijn bestelling geleverd door een andere bezorgdienst.
Bedankt voor uw review! Het overgrote deel van de hardlopende producten ligt bij ons in het magazijn en kan doorgaans tot 21.00 uur nog verstuurd worden, waarbij het product de volgende dag in huis is. Producten die zeldzamer zijn of minder vaak afgenomen worden, liggen op een ander depot en zijn daarom langer onderweg. Dit wordt ook aangegeven bij het product, doordat er een afwijkende levertijd staat. In de winkelwagen en op de betaalpagina wordt ook een verwachte levertijdindicatie gegeven. Wij gebruiken verschillende bezorgdiensten. Welke er wordt gebruikt is afhankelijk van de afmetingen van het product. Het kan dus dat de volgende keer dat u iets bestelt, deze wel met PostNL verstuurd gaat worden. In het geval dat u niet tevreden bent met de levering van bijvoorbeeld DPD kunt u uw bestelling ook naar een PostNL punt laten leveren. Dan versturen wij uw pakket met PostNL. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groet, Kimberly
Pakket is op verkeerd adres afgeleverd niet o tangen IK WIL MIJN GELD TERUG
Bedankt voor uw review! Wij vinden het vervelend om te horen dat u deze ervaring bij onze vervoerder hebt gehad, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Het is vervelend dat het pakket op een ander adres is afgeleverd, onze excuses hiervoor. Helaas zie ik op basis van de bestelgegevens geen contact met onze klantenservice terug. Ik heb uw order daarom doorgezet naar mijn collega zodat wij u zo snel mogelijk verder kunnen helpen hierover. Wij nemen per e-mail verder contact met u op. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groet, Kimberly
Omruil gratis service - geweldig als je per ongeluk verkeerd onderdeel besteld hebt
Product zoals beschreven
Makkelijk zoeken op de site en vergelijken
snelle levering jammer dat de de kosten van levering nog al hoog is.
Uitstekende producten, redelijk geprijsd en vlotte levering.
5 Banksstraat
Ede 6718 XP