Ruim assortiment. Eenvoudig te bestellen op basis van je specifieke voertuig. Snelle levering en uitstekende klantenservice.
Alles verliep soepel en snel
Snel en correct
Ruime keuze in goede merken, pasgarantie als je je kenteken doorgeeft en ook de verpakking is nu degelijk en op orde.
na dat een product defect was prima opgelost en nieuwe opgestuurd
ik zocht automatten en kwam bij winparts uit , een uur of 4 in de middag besteld en de volgende dag binnen
Geweldig service
mooie prijzen en zeer goede service
Prettig goed geregeld
Goede prijs en snelle levering
Ondanks de beschrijving is deze spiegel geen groothoek spiegel. Geeft een normaal beeld.
Beste klant, Dank voor uw review. Wat vervelend dat het bestelde onderdeel niet was zoals omschreven. Ik zie in de specificaties staan dat het een spiegel met breedhoek zicht is. Als dat is wat u bedoeld en dit ontbreekt, zou u dan foto's en een toelichting willen sturen naar [email protected]? Dan gaan wij even met u meekijken of wij dit kunnen/moeten aanpassen. Het is namelijk niet ons doel om de klant verkeerde informatie te geven. Met vriendelijke groet, Niels
Goede materialen geleverd en duidelijke site
Zeer goede communicatie ivm verkeerde bestelling.
Mijn bestelde dak dragers kwamen op de beoogde datum maar de doos was duidelijk al geopend geweest, flink met tape versterkt en de inhoud was incompleet. Contact leggen hierover is niet gemakkelijk maar na een kwartier met de chatbot gestoeid te hebben uiteindelijk iemand telefonisch kunnen bereiken. Probleem uitgelegd, omruilen blijkt niet mogelijk, ontbrekende onderdelen nasturen ook niet. Retourneren en opnieuw bestellen is enige optie. Retourbetaling zal na ontvangst retourgoederen plaatsvinden na minimaal 3 dagen plaatsvinden. Dan opnieuw bestellen. Omslachtig gedoe. Nu blijkt dat ik 6,95 retourkosten moet betalen omdat Winparts een incompleet product levert. Met een tegoedcode zou dat gratis zijn. Maar ik wil gewoon mijn geld terug want ik heb morgen een compleet product nodig.
Beste Marcel, Dank voor uw review. Wat vervelend dat u deze ervaring met ons heeft. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u een incompleet product ontvangt. Onze excuses hiervoor. Het klopt dat omruilen inderdaad wat lastig bij ons gaat dan zoals het in een fysieke winkel zou gaan. Wij kunnen pas een nieuw onderdeel opsturen zodra de oude bij ons terug is. Dit is het beleid om zo risico te verminderen. Wanneer u iets aan ons retourneert, dan kunt binnen de eerste 14 dagen kiezen voor een terugbetaling of een voucher. Na deze 14 dagen kunt u tot 30 dagen kiezen voor een voucher. Deze voucher is altijd ter waarde van de aankoop plus gratis verzending. Bij een terugbetaling is dat hetzelfde tenzij u één product van de bestelling met meer producten aan ons terugstuurt. Dan ontvangt u de verzendkosten niet terug omdat u een deel van de bestelling houdt. Het klopt verder niet dat u moet betalen voor een retour. Deze zijn eigenlijk altijd kosteloos tenzij het gaat om een retour buiten de retourtermijn. Hopelijk maakt dit het iets duidelijker. Het spijt ons dat wij u niet de ervaring hebben kunnen bieden die u had verwacht. Wij streven ernaar om dit de volgende keer wel te doen. Met vriendelijke groet, Niels
Juiste materialen geleverd
Product past zoals bedoeld en snelle levering zonder problemen.
Meedenkend aan oplossing van niet teverkrijgen onderdeel
Goed gerelend
Precies zoals omschreven voor een nette prijs snel geleverd
Producten snel geleverd tegen een goede prijs
De snelheid van leveren is nu heel goed. Vroeger was dit anders. Daardoor kunnen we nu vaker inkopen
Remblokken besteld voor mijn suzuki santana sj 410. Zouden voor de handrem zijn, leken er op de foto ook wel op. Nadat er gevraagd werd om een kentekencheck te doen werd er aangegeven dat het zou passen. Maar dat is niet zo. Dus ik heb niks aan deze blokken.
Beste Bart, Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat het product, ondanks de kentekencheck, niet op uw auto paste. Helaas zijn er van sommige auto's in hetzelfde jaartal verschillende types uitgebracht, hierdoor kan het voorkomen dat een product toch niet past. U kunt het product binnen 30 dagen aanmelden voor een retour via ons retourportaal. Ga naar: https://winparts.returnless.com voor het aanmelden van een retour en log in met uw ordernummer en e-mailadres. We helpen graag mee met het zoeken naar de juiste remblokken. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Zoë
5 Banksstraat
Ede 6718 XP