Vertrouwde site
De onderdelen zijn perfect passend
Telefonisch contact met Sander maakte dat bestelling first time right was. Achterruiten wisser kwam in 2 varianten. Duidelijk aangegeven waar het verschil in zat.
Snelle levering tegen een heel scherpe prijs.
Makkelijk bestellen op je kenteken. Mijn vorige ruitenwissers waren kleiner dan de nieuwe. De nieuwe waren groter en werkt ook beter.
Ruim aanbod, goede kwaliteit ,perfecte pasvorm, goede service, Redelijk prijzen houden zo
Veel keus en altijd goede producten en artikelen
Snelle levering, goeie passing.
Alles wederom perfect geregeld en geleverd!
Accu gekocht, website geeft aan morgen in huis. Reden waarom bij hun besteld. Opdrachtbevestiging: gaat dag later weg. Voor mij te laat daar we op vakantie gaan. Krijg geen telefonisch contact om te annuleren. Moet mail schrijven met reactie binnen 5 dagen.
Beste Ed, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je bestelling later geleverd ging worden dan je had verwacht. Onze excuses daarvoor. Helaas is vertraging iets wat altijd voor kan komen bij verzendingen. Door de uiteenlopende oorzaken is dit bijna onvermijdelijk. We doen ons best om je hier zo goed mogelijk van op de hoogte te houden. Jammer om te lezen dat het niet is gelukt om ons telefonisch te bereiken. Op de website vindt u de openingstijden waarbinnen u ons kunt bereiken. Wanneer u met ons belt krijgt u eerst een keuzemenu, waarna u wordt doorverbonden met een collega. Mocht dit niet lukken dan zijn wij binnen ruimere openingstijden ook nog te bereiken via de Live Chat op onze website of via WhatsApp. Daar krijgt u doorgaans sneller reactie dan per e-mail. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Mocht u verdere vragen hebben staat onze klantenservice klaar om deze te beantwoorden. Met vriendelijke groet, Tim
Advies en bellen eventueel zelfs nog op bij twijfel met advies. Indien je vragen hebt kijkt men deskundig met je mee voordat je je bestelling plaatst, zodat je het juiste onderdeel hebt. Je kunt twee exemplaren bestellen bij twijfel en degene die je niet gebruikt kun je kosteloos binnen 14 dagen retourneren, je geld heb je binnen een week weer op je rekening staan, kortom klasse.
Veel keus. Scherpe prijs Vlotte levering makkelijk om te bestellen
Snelle levering. En de prijs van de materialen zijn goed.
Volgende keer weer
goed bezig hoor
Onderdelen voor mijn auto besteld ( knipper zij lampjes voor in spatschermen), deze waren van goeie kwaliteit en paste precies netjes optijd geleverd ook. Prijs was redelijk Heel tevreden mee.... Mijn auto heeft weer een jaar apk erbij top!!
Tot nu toe prima.
Snelle levering en altijd passende onderdelen.
Ik had een achterruitenwisser besteld voor mijn auto. Volgens de site paste deze op mijn auto, maar helaas bleek dat in het echt niet zo te zijn. Na contact met de klantenservice een voucher gekregen + een aanbeveling voor de wisser die wel zou passen en inderdaad paste deze wel prima. Prima opgelost dus.
Goede producten, op tijd geleverd.
het artikel zou op zaterdag bezorgd worden en was er pas dinsdag, terwijl ik het ruim op tijd had besteld
Beste Vanessa, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je bestelling later is geleverd dan je mocht verwachten. Onze excuses daarvoor. Helaas is het niet mogelijk om vertragingen te voorkomen. Producten kunnen vertraagd raken onderweg van voorraadlocatie naar voorraadlocatie, in ons magazijn en onderweg met de bezorgdienst. De levering is namelijk afhankelijke van allerlei verschillende factoren waar wij vaak geen invloed over uit kunnen oefenen. De levertijd die je te zien krijgt in je winkelmandje wanneer je gaat bestelling, is om deze reden altijd een verwachting. Het is namelijk niet mogelijk om een leverdatum met absolute zekerheid vast te stellen of te garanderen, aangezien er altijd wel iets kan gebeuren wat roet in het eten gooit. Gelukkig kunnen we in veruit de meeste gevallen de verwachtingen wel waar maken, jammer genoeg is dat in dit geval niet gelukt. Zelf zouden we dit ook heel graag anders zien. We hopen je in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn, zodat we kunnen laten zien dat het beter kan. Met vriendelijke groet, Tim
Pakketje was slecht verpakt kwam ook aan met aan 2 kanten open waardoor er al diverse onderdelen uit kwamen (ook de vervoerder zal er niet zachtzinnig mee zijn omgegaan) heb dit ook meteen terug gestuurd want het zou mij niet verbazen als hij niet meer compleet is. Over terugsturen werd niet moeilijk gedaan dat siert het bedrijf. Heb ook bij een ander bedrijf een soort gelijk..besteld. deze werd in nette en degelijke verpakking geleverd.
Beste Henk, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je je bestelling op deze manier hebt moeten ontvangen. Onze excuses daarvoor. Natuurlijk is het niet gebruikelijk dat de producten op deze manier worden verzonden. Wij doen altijd ons best om de pakketten zo te verpakken en te verzenden dat ze onbeschadigd bij je aankomen. Helaas lijkt dat in dit geval niet helemaal goed te zijn gegaan. Dat is erg jammer. Fijn om te horen dat het retourneren van de bestelling goed is verlopen. Ik heb de bestelling erbij gepakt en ik zie dat we de retourzending ontvangen hebben, de terugbetaling staat dan binnen enkele dagen weer op je rekening. Ik hoop dat we je in de toekomst weer van dienst mogen zijn, dan kunnen we later zien dat het zeker beter kan! Met vriendelijke groet, Tim
De verpakking van het raamfolie was platgedrukt in de doos waardoor de folie vouwen had. Ik heb vanmorgen een appje gestuurd, helaas nog geen reactie gehad. Nog even afwachten dus...
Beste Willem, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat de raamfolie beschadigd is geraakt tijdens transport. Onze excuses hiervoor. Goed dat u hierover contact hebt opgenomen. Het lijkt er jammer genoeg dat je WhatsApp bericht niet goed is doorgekomen, ik heb je daarom een persoonlijke e-mail gestuurd om dit met je op te lossen. Ik verwacht dat we samen tot een goede oplossing kunnen komen! Met vriendelijke groet, Tim
Goed service snel
5 Banksstraat