Good product.
Service is prima, alleen de bezorgdienst Post.nl is ruk!
Top. No nonsens. Scherp geprijsde artikelen. En prettige internet site.
Bezorging 7 dagen onderweg om terug te gaan naar verzender ... Ik snap niet dat zo'n bedrijf nog werkt met een bagger bezorgingdienst als DHL. 2x "we hebben je gemist", 1x bezorging gehinderd, 1x "we hebben je gemist". Er is constant iemand thuis en nooit een DHL bestelbus langs zien rijden.
Goedendag Benjamin, Dank u wel voor uw bericht. Wij vinden het erg vervelend dat u deze ervaring heeft met onze webshop, onze excuses voor het ongemak. Wij zullen uw feedback meenemen in ons verbeterproces. De levertermijn 'vandaag besteld is morgen in huis' geldt slechts voor een zeer beperkt aanbod van artikelen op onze website. De levertijd staat bij elk product apart vermeld, en wordt voor uw gehele bestelling aangegeven voordat u afrekent in uw winkelmand. Aangezien wij veel met externe voorraden werken worden de meeste bestellingen in ongeveer 3 werkdagen geleverd. Wij zijn hierbij afhankelijk van pakket bezorgers, helaas ontstaat hierbij in sommige gevallen een vertraging. Mocht uw bestelling later dan gepland aankomen doen wij ons best om u hiervan op de hoogte te houden. In het geval dat u niet tevreden bent met de levering van bijvoorbeeld DHL kunt u uw bestelling ook naar een PostNL punt laten leveren. Dan versturen wij uw pakket met PostNL. In het geval dat u in de toekomst Winparts overweegt kunt u gerust contact met ons opnemen om meer informatie op te vragen over bijvoorbeeld de levertijd. Hopende u bij deze voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groeten, Steven winparts.nl
Duidelijke bestelwijze. Vriendelijke klantenservice.
Na selectie met kenteken had ik al snel het juiste onderdeel gevonden. Levering was snel en compleet. Ga zeker meer bestellen.
Heb een bestelling geplaats en het is op voorraad. Het zou 2-5 klaar liggen in Winneweer . Zit te wachten wanneer het nu werkelijk klaar ligt.
Goedendag, Dank u wel voor uw review. Wij vinden het erg vervelend dat u deze ervaring heeft met onze webshop. Ik zie dat u inmiddels contact heeft gehad met onze klantenservice, en dat uw order is terugbetaald Hopende u bij deze voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groeten, Steven winparts.nl
Was snel geleverd.
zeker een aanrader
Goede prijs/kwaliteit verhouding en goede service…
Na bellen ontbreken van onderdeel, deze alsnog snel ontvangen.
goede levering en erg vlug
Je voer je kenteken om de goeie product te krijgen ,waanneer de product binnenkomt is het helemaal iets anders.
Goedendag Shaydion, Dank u wel voor uw review. Wij vinden het erg vervelend dat u deze ervaring heeft met onze webshop. Ik zie dat u inmiddels contact heeft gehad met onze klantenservice, en dat het artikel is geretourneerd en terugbetaald. Hopende u bij deze voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groeten, Steven winparts.nl
Geen klachten maar zal de volgende keer kijken voor n andere maat automat Past perfect maar ken wat langer zijn
Betrouwbare en goede webshop. alleen de levering duurt soms iets langer dan verwacht maar dat is al beter geworden verder totaal geen klachten
De site is overzichtelijk. Dor het invullen van het kenteken is verkeerd bestellen bijna onmogelijk. Vervolgens wordt het artikel snel geleverd. Gewoon goed.
Site is goed toegankelijk en een ruime keuze aan producten
Onderdeel besteld en op tijd en volgens afspraak in huis.....
Er ging was mis met de bestelling, en ze hebben het goed opgelost
Snelle verzending
Bodemplaat besteld voor Audi A3. Andere dag keurig verzorgd afgeleverd. Snel en goedkoop.
5 Banksstraat
Ede 6718 XP