Super fijn bedrijf. Ze hebben bijna alles en geven goede service. Denken mee bij het vinden van de juiste onderdelen en als er een keer iets niet past of kwijt raakt in de bestelling dan lossen ze het snel op.
Bedankt voor de snelle levering
Gisteren besteld volgende dag binnen! En de juiste onderdelen.
Klantenservice slecht bereikbaar en reageert niet op de vragen.
Goedendag Martin, Dank u wel voor uw review. Bedankt voor uw review. Excuses dat de producten niet tijdig geleverd werden en u geen contact met ons hebt kunnen krijgen. Ik zie dat u inmiddels contact heeft gehad met onze klantenservice en dat er een nieuwe order naar u is opgestuurd. Mocht u in het vervolg vragen hebben over uw bestelling of over schade kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice. Vriendelijke groeten, Steven winparts.nl
Alles goed geregeld
Bestellen op de website is eenvoudig en de levering is zoals afgesproken, prima!
Bestelling geplaatst. Even nog er achteraan gemaild of mijn bestelling juist was gedaan met kenteken check. Kreeg ik na 3 dagen pas een reactie op! Vervolgens komt de bestelling in 2 verschillende post order bedrijven. Producten zijn beide te laat bezorgd, waardoor ik de onderdelen dubbel heb moeten bestellen bij een andere aanbieder die wel op tijd leverde. Auto is gemaakt met Producten van een andere leverancier! Nu 1 van de 3 Producten retour sturen, is ook nog een opgave! Wacht nu al 3 dagen op Winpart om 1 product retour te sturen. Ik zelf bestel geen Producten meer bij dit bedrijf.
Goedendag Mike, Dank u wel voor uw review. Wij vinden het erg vervelend dat u deze ervaring heeft met onze webshop, onze excuses voor het ongemak. Winparts maakt inderdaad gebruik van meerdere leveranciers en pakketdiensten. Wanneer u een onderdeel wilt retourneren kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen. Vriendelijke groeten, Steven winparts.nl
Goeie website, maakt het kiezen van het juiste product voor een scherpe prijs erg makkelijk. Blij met de snelle levering!
heb er remschijven en blokken besteld,
Goede service en snel bezorgd
bestelling wordt gewoon niet op tijd verstuurd. Na telefonisch contact kom men hier geen verklaring voor geven
Goedemorgen Henrie, Dank voor uw review. Onze excuses voor het afgeven van de verkeerde tijdsindicatie! Dat is natuurlijk erg vervelend wanneer u de onderdelen snel nodig heeft. Het overgrote deel van de hardlopende producten ligt bij ons in het magazijn en kan doorgaans tot 21.00 uur nog verstuurd worden, waarbij het product de volgende dag in huis kan zijn. Producten die zeldzamer zijn of minder vaak afgenomen worden liggen op een ander depot. Wat in dit geval reden kan zijn van de langere levertijd. In de winkelwagen en op de betaalpagina wordt ook een verwachte levertijdindicatie gegeven. Hopelijk bent u toch tevreden over de producten en kunnen we u de volgende keer snellere levering bieden. Dank voor uw geduld en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Steven namens Winparts.nl
Snel en eenvoudig
Nogmaals goede verzorging en tot nu toe wat ik heb besteld TOP
Vandaag besteld en morgen geleverd is een goede waardering waard voor Winparts.nl
Ik heb mijn pakket nooit ontvangen! Ik heb dit gemeld bij uw klantenservice, men zou hier actie op ondernemen en mij binnen 48,00 uur antwoorden. Ik heb nooit meer iets gehoord. Ronduit schandalig.
Goedendag Peter, Dank u wel voor uw review. Bedankt voor uw review. Excuses dat de producten niet tijdig geleverd werden en u geen contact met ons hebt kunnen krijgen. Ik zie dat u inmiddels contact heeft gehad met onze klantenservice en dat er een nieuwe order naar u is opgestuurd. Mocht u in het vervolg vragen hebben over uw bestelling of over schade kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice. Vriendelijke groeten, Steven winparts.nl
Goed product voor een prima prijs en goed verpakt
Al velen jaren betrouwbaar snel en prettig bedrijf!
Zoals altijd top service*****
Goed product, snelle levering!
Snelle levering en goede communicatie met de klantenservice.
Goed, bij onvolledige levering wordt dit goed gecorrigeerd!
Snelle, nette levering. Site is erg bruikbaar voor het vinden van de juiste dakkoffer, op kenteken.
Het is vooral handig dat je de verschillende producten met elkaar kan vergelijken, om te zien hoe compleet ze zijn, en wat je wel of niet er bij nodig hebt, en zeker ook of het past op betreffende model auto.
Wel goed op de hoogte gehouden van verloop van de bezorging. Product OK. Info op de website ontbreekt gegevens die op de trekhaak staan voor maximaal totaal gewicht.
5 Banksstraat
Ede 6718 XP