Goedendag, Dank u wel voor uw review. Wij vinden het vervelend om te horen dat u een negatieve ervaring heeft met onze webshop. Ik zie dat u inmiddels contact heeft gehad en dat er een vervangende bestelling naar u is opgestuurd. Wij doen ons best om onze service te verbeteren en zullen uw feedback meenemen. Mocht u in het vervolg vragen hebben over uw bestelling kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice. Vriendelijke groeten, Steven winparts.nl
Nu krijg ik 0 reactie terug op app en mail. Telefonisch ook niet bereikbaar.
Goedendag, Dank u wel voor uw review. Wij vinden het erg vervelend dat u deze ervaring heeft met onze webshop. In het geval dat u een product met transportschade ontvangt verzoeken wij u dit binnen 48 uur na ontvangst te melden met een foto. Wij kunnen u in vrijwel alle gevallen snel voorzien van een vervangend product. Wij zullen uw feedback meenemen om onze bereikbaarheid te verbeteren. Vriendelijke groeten, Steven winparts.nl
Mooie en duidelijke site, zo besteld en snel geleverd, toppers
Zie boven.
Goedendag, Bedankt voor uw review. Excuses dat de producten niet tijdig geleverd werden en u geen contact met ons hebt kunnen krijgen. Hopelijk mogen we u bij een volgende bestelling laten zien dat het beter kan. Met vriendelijke groet, Steven winparts.nl
Snel, de goede spullen en niet duur
Product besteld met pas garantie op kenteken. Paste helaas niet aangemeld om te retourneren en nooit meer een mail terug gehad. Hierna wel een mail ontvangen voor een recensie? Dus bij deze 1 ster. Zo besteld maar niet kunnen retourneren zonde van het geld.
Goedendag, Dank u wel voor uw review. De kentekencheck is een handige tool om te kijken of een product op een auto past. Helaas zijn er van sommige auto's in hetzelfde jaartal verschillende types uitgebracht. Hierdoor komt het af en toe voor dat een product toch niet past. Ons advies is dus om voor het bestellen even naar het onderdeel te kijken. Mocht een product toch niet passen, dan kan het product kosteloos omgeruild worden voor een ander product. Wanneer u er voor kiest om het product te retourneren is dit uiteraard ook mogelijk. De verzendkosten voor het terugsturen zijn dan voor uw eigen rekening, de verzendkosten die u heeft betaald bij het plaatsen van de bestelling krijgt u terug bij een volledige retour. Mocht u in het vervolg vragen hebben over een bepaald onderdeel kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice. Vriendelijke groeten, Steven winparts.nl
Nadat ik bestelling had geplaatst, had ik vooraf prijsvergelijking gedaan. Deze was goed. Ze beloofde op een bepaalde tijd te leveren en daar deden volledig aan Top!
Goede,snelle sevice.
Goede service en informatieverstrekking
Good price and good service.
Bijna alles was in plastic verpakt, had een complete levering.
Een groot arsortiment zodat je alles op 1 adres kunt aanschaffen, niet de goedkoopste,
Teruggestuurd omdat de remschijven niet passen. Diameter te klein.
Product gekregen zoals beschreven, snelle verzending.
Voor het ophalen liggen de goederen snel klaar, ook de communicatie is erg goed. Kundige personeel.
Ik had een bestelling geplaatst in de avond voor 21.00 uur. S'morgens vroeg was de bestelling geleverd, helemaal top! Dank jullie wel!
Snelle levering en netjes verpakt
Wederom uitstekende ervaring met Winparts: zocht dit keer nieuwe ruitenwissers. Na simpelweg intoetsen van het kenteken verschenen de diverse opties. Ik koos voor de Winparts aanrader: een voordeelset voor en achter, van topmerk Bosch. Tegen een zeer schappelijke prijs, ook voor de verzending naar mijn (Jumbo) ophaalpunt. Lag aldaar, na ophaalbericht- reeds binnen 2 werkdagen klaar. Vervangen van de 3 ruitenwissers was een klusje van exact 6 minuutjes, dankzij hun prima kliksysteem en de duidelijke instructie op de Bosch-verpakking. Super dit alles. Vooral ook het zoeken op kenteken en de keuzes, met aanbeveling, is zeer handig bij Winparts. Prijsstelling idem!
Snelle levering Product zoals omschreven!
Normaal ben ik tevreden met aankopen van jullie maar met last aankoop (auto maten peugeot 407 sw) ben ik niet helemaal tevreden, auto maat aan bestuurders kant hellemaal past niet.
Bij Winparts ben ik verzekerd van een snelle levering. Bovendien is de prijs prima. Heel blij mee
Heb er olie besteld voor mijn auto. Ik haal het noooooit meer elders. :-)
Super makkelijk te bestellen en snel geleverd.
prima ,bezorging op tijd
Nieuwe matten besteld heel snel geleverd en 100% pasvorm. Alex