Had een verzwaarde uitvoering draagarm waarbij er ook een grotere stuurkogel bij hoort. Dit ws niet vermeld. Er is veel keus maar het klopt niet altijd.
easy to find my products on site, easy to order
Snel geleverd en een goede prijs
Helaas paste de bestelde remschijven niet, te kleine diameter, terwijl ze wel op kenteken besteld waren. Er zit iets fout in de informatievoorziening. De afhandeling daarna was uitstekend vandaar de goede beoordeling,
Uiteindelijk wordt alles netjes geleverd, maar het is nu al de 3e bestelling die niet op tijd geleverd wordt. Bij het bestellen staat er duidelijk een leverdatum, met alle onderdelen groen/op voorraad. De vertragingen die ik opliep en nu ook oploop ( zou vandaag bezorgd moeten worden) schoppen planningen in de war. Dus de afhankelijkheid is soms best een punt. Eenmaal aangekomen is alles wél altijd netjes verpakt! Nu moet ik dus weer langer wachten voor bougies en motorolie voor onderhoud en kan dus niet doorrijden nu. Al met al goede producten, maar de levertijden vind ik een ergernis. Helaas hebben ze bij veel handelaren vaak niet wat ik zoek of is het bijna een kwart duurder
Via de website gezocht naar een verwarmingsslang, Na opgave van het kenteken komt het juiste type voertuig tevoorschijn en krijg ik een verwarmingsslang geadviseerd. Bij montage blijkt de kunststof connectorklem naar het koelwatersysteem niet te passen.
Goedendag, Dank u wel voor uw review. De kentekencheck is een handige tool om te kijken of een product op een auto past. Helaas zijn er van sommige auto's in hetzelfde jaartal verschillende types uitgebracht. Hierdoor komt het af en toe voor dat een product toch niet past. Ons advies is dus om voor het bestellen even naar het onderdeel te kijken. Mocht een product toch niet passen, dan kan het product kosteloos omgeruild worden voor een ander product. Wanneer u er voor kiest om het product te retourneren is dit uiteraard ook mogelijk. De verzendkosten voor het terugsturen zijn dan voor uw eigen rekening, de verzendkosten die u heeft betaald bij het plaatsen van de bestelling krijgt u terug bij een volledige retour. Mocht u in het vervolg vragen hebben over een bepaald onderdeel kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice. Vriendelijke groeten, Steven winparts.nl
Snelle service en goed advies
Snel de onderdelen gevonden die ik zocht op orginele nummers
Geweldig dat ik mijn kenteken maar hoef in te vullen en alles voor de auto eruit komt rollen
Vlotte levering en ruitenwissers waren goed omschreven op de productpagina.
Fijne website
Goed services en onderdelen voor redelijke prijs en ruime keuze. Wat ik minder vind is de te hoge verzendkosten, maakt niet uit voor wat voor bedrag je koopt blijft altijd de zelfde verzendkosten.
DHL komt de afspraken niet na, is een onbetrouwbare vervoerder
Wat (door eigen fout in e-mail adres) slecht begon, is door de klantenservice met enige vertraging door Pasen prima (op 2de Paasdag) opgepakt. Onderdeel de dag erna ontvangen en gemonteerd.
Goed kwaliteit top service. En op tijd geleverd.
Alle producten die ik tot nu toe heb mogen ontvangen ben ik erg tevreden over en doen wat ze zeggen.
Als elke webshop zo zou functioneren als deze, had niemand meer klachten.
Goed product en levertijd!!
Prima besteld op tijd bezorgd kort om prima
De bestelde onderdelen kwamen snel en waren ook prima.
Ik heb zelf de verkeerde onderdelen besteld, dus mij eigen fout, maar voordat er eindelijk een oplossing is vanuit de klantenservice, is dramatisch. Na bijna 1 week kreeg ik via de mail antwoord. Ik antwoordde daar direct op. Daarna duurde het weer bijna een week enzovoorts. Kortom een prima bedrijf, maar zorg dat je je klantenservice op orde hebt.
Goedendag, Dank u wel voor uw review. Wij vinden het vervelend om te horen dat u een negatieve ervaring heeft met onze webshop. Wij doen ons best om onze bereikbaarheid te verbeteren en zullen uw feedback meenemen. Mocht u in het vervolg vragen hebben over een bepaald onderdeel kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice. Vriendelijke groeten, Steven winparts.nl
De hydraulische potkrik die ik besteld had bleek helaas lek te zijn. ik kreeg zonder enig probleem het aankaapbedrag terug en de krik hoefde ik niet retour te sturen. Dat is nog eens service!
Super snel verzonden
5 Banksstraat