Filter

Snel en goed

Snel en goed

perfect

Ik had nieuwe matten besteld voor mijn auto en ze passen perfect.

Uitstekend verpakt en lekkere snelle levering van het bestelde.

TOP service

Dit is een geweldige site. Na betaling krijg je een aantal nette mailtjes waarin je duidelijke informatie krijgt. De bestelde artikelen worden super snel verzonden. Ook mooi was de extra controle op mijn kenteken. Ik raad deze winkel zeer zeker aan.

Prima auto onderdelen zaak

Snelle levering en goede prijzen

VERSCHRIKKELIJKE KLANTENSERVICE. Nooit een product geleverd en ze betalen niet terug.

VERSCHRIKKELIJK!!! Winparts HOUDT MIJN GELD VAST en heeft de dynamo die ik bestelde NOOIT geleverd. Zogenaamd "de volgende dag geleverd". Je krijgt geen Track & Trace, geen product en nu ook geen fatsoenlijke afhandeling van de terugbetaling. VERMIJDEN DIT BEDRIJF.

Snel geleverd, prima onderdelen

Niets op aan te merken. Keurig verpakt voor verzending en tijdig bezorgd. Châpeau!

Weer een tevreden klant

Bij deze weer de snelle levering vanmij onderdelen en zeer tevreden over de bestelde onderdelen en gemakkelijk te vind via kenteken en goed prijs/ kwaliteit producten voor elke portemonee.

snelle levering prima kwaliteit en scherpe prijs.

Levering binnen een dag, uitstekend verpakt en de kwaliteit van Bosch is uitstekend.

Snelle correcte afhandeling

Top en snel geleverd.

Top en snel geleverd.

Altijd netjes verpakt en past Altijd

Altijd netjes en goed verpakt en snel in huis

Snelle en vlotte levering

Besteld onderdeel kwam goed verpakt en compleet met alle onderdelen aan.

Winparts altijd goed

op sturen zo snel en vriendelijke

Snel in huis

Snel besteld en verzonden

scherpe prijzen

Altijd scherpe prijzen en snel geleverd. Klopt iets niet dan brengen ze je hiervan op de hoogte zodat er geen of weinig retour meldingen zijn. Goed voor jouw en het bedrijf.

Altijd weer correct afgehandeld door winparts

Binnen kortste tijd besteld, geleverd en adequate service indien nodig

Ruime keus en snel geleverd

Via kenteken de keus om de juiste onderdelen te bestellen.

Heeft alle spullen voor auto en levert op tijd.

Goed geprijsd, komen afspraken na, zeker de moeite waard

Prijzen zijn goed komen afspraken na netjes verpakt top.

Goed product

koop op afstand maar geen terugname zelfs niet bij defect

zie titel.

Snel en uitstekende service

Goed product en uitstekende service

Ik had een set automatten besteld en kreeg na het bestellen meteen een mailtje of ik m'n kenteken nog door wilde geven zodat ze konden checken om ervoor te zorgen dat ik de juiste matten zou krijgen. Dat is allemaal pico bello gegaan. Binnen no-time had ik de matten keurig verpakt in huis.

Remblokken, snel geleverd

5 Banksstraat