Filter

Ik heb twee keer onderdelen besteld. De eerste keer had ik het verkeerde onderdeel besteld, maar retourneren was geen probleem, zelfs de verzendkosten waren gratis. Iedereen was erg vriendelijk. Een minpuntje: ze zeggen dat ik het morgenavond voor 22:00 uur thuis moet bestellen. In werkelijkheid komt het, zelfs als ik het 's ochtends bestel, pas de volgende dag aan, niet de dag erna. Hoe dan ook, de levering is snel en je kunt je bestelling 's avonds na het werk plaatsen, wat erg handig is.

Goed en snel

Onderdelen besteld en snel geleverd, blij mee..

goed, maar niet alles is ook echt pasgarantie!

ik heb al best vaak iets gekocht, maar uit ervaring klopt die pasgarantie vaak niet. wat wel goed is het retour kunnen sturen en de service. tip: kijk op/aan de auto zelf hoe het item er uitziet voor je besteld. de snelle levering is ook gewoon goed.

Snel

Goed product . Snel besteld en. Geleverd

Ondeskundige en onvolledige antwoorden.

Bestellen van een accu op kenteken volledig misgegaan. Database van winparts klopt niet, omruilen dan niet mogelijk en als je wel de juiste besteld order geblokkeerd door fouten in database en dat moet je dan bij toeval achterkomen, niets proactief. Spoedlevering is antwoord kan niet.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Goede producten voor een goede prijs en normale bezorgkosten

Goede ervaring

Mag weleens wat korting geven aangezien heelveel onderdelen bestellen bij jullie.ik kom elke jaar net onder de hoeveel ik bestelt van korting krijgen.

Prima automaterialen firma

Auto materialen worden snel geleverd. Kwaliteit is goed en de prijs is ook goed.

Geleverde materialen uitstekend zeer snelle levering voldoet aan mijn verwachtingen

Snel en perfect

Pakket nooit aangekomen

Een bestelling werd volgens de vervoerder als geleverd geregistreerd terwijl ik niet thuis was en het pakket nooit heb ontvangen. Ik heb niets ondertekend en niemand gemachtigd om iets in mijn naam aan te nemen. Je zou verwachten dat een webshop in zo’n situatie meedenkt en helpt om tot een oplossing te komen. In plaats daarvan werd vooral aangedrongen op het ondertekenen van een juridische verklaring voor hun vervoerder. Zonder die verklaring werd aangegeven dat het dossier gewoon afgesloten zou worden. Mijn vragen en uitleg over het niet ontvangen van de levering werden daarbij nauwelijks inhoudelijk behandeld. Wanneer er iets misgaat met een levering, verwacht je als klant een redelijke en oplossingsgerichte aanpak. In mijn geval werd het probleem vooral bij mij gelegd, wat weinig vertrouwen geeft in de klantenservice. Jammer, want dit is niet de service die je van een webshop mag verwachten.

Snel besteld en glsnel geleverd tegen een scherpe prijs.

Top site

Op tijd delivery en God

Snel en goed

Snel gevonden en afgeleverd

Besteld en bezorgen wat ze ook aan gaven

Prima klantenservice

Ik heb, na ingeven van het nummerbord toch de verkeerde ruitenwisser ontvangen. Bij doorgeven retour kreeg ik direct antwoord dat het retour verwerkt was en het geld teruggestort ging worden.

goede levering

goede levering

Goede prijzen goede service....

Goede merken ,goede prijzen....helaas is de pas garantie niet altijd passend,maar met de retour optie gratis retour kunnen sturen,dus uiteindelijk prima.

Altijd top met een breed eerlijk assortiment

Duidelijke keuzes, makkelijk (op kenteken) vindbaar. Veel (A-) merken en goede prijs/ kwaliteit verhouding. Leveringen zijn altijd duidelijk en order verloop is transparant. Keuze in deel-levering indien een product langere levertijd heeft dan verwacht mag voor mij makkelijker, ook als er extra verzendkosten bij zouden komen.

Slecht

Altijd komt de bestelling later dan de eerste datum. Alleen bestellen als het niet uitmaakt wanneer de onderdelen binnenkomen

Snel en goed

Helemaal goed

Op tijd ontvangen zoals afgesproken, de volgende dag in de avond

Op tijd ontvangen zoals afgesproken, de volgende dag in de avond. Bestelde artikel 1200004 :Weerstand, tbv interieurventilator Tevreden over dit artikel

3x iets besteld, olie, koplampen, en nieuwe knipperlichten. Elke keer perfect.

Goeie prijs en snel bezorgd!

Ik wilde maar een mat, geen hele set en deze site had die optie. Prijs was goed en de bezorging snel.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP