Helaas kon de afgesproken verzenddatum niet worden gehaald. Het geld is wel netjes teruggestort vandaar een neutrale beoordeling. Hopelijk leren ze ervan!
Beste Dennis, Dank voor uw review. Wat jammer dat u deze ervaring met ons heeft. Wij doen altijd ons best om volgens afspraak te verzenden. Helaas gaat er wel eens wat mis waardoor het niet lukt om op tijd te versturen. Onze excuses hiervoor. Wij nemen uw feedback mee om in de toekomst dit soort vertraging te voorkomen. Met vriendelijke groet, Niels
Vandaag besteld en morgen in huis. En stukken goedkoper dan bij een tankstation.
Paar kleinere spullen besteld. Alles werd geleverd zoals besteld en was er op tijd. Meer hoeft het niet te zijn, heel fijn.
Ik heb volgende dag mijn bestelling ontvangen.
Bestellen, snelle en correcte aflevering!
Remlichtschakelaar besteld en binnen 2 dagen in huis. Auto is gemaakt.
Zeer goed , snelle levering top
Het product voldoet helemaal aan de verwachtingen en was van dezelfde maat als het oude
De nieuwe accu werd snel geleverd. Tevens kun je makkelijk opzoeken of de accu de juiste is voor je voertuig.
Goede kwaliteit en snelle levering
Heb een wieldoppenset besteld.Vandaag besteld morgen in huis.Gratis verzending dat vind ik nou eens service. Wieldoppen passen precies. Me auto ziet er weer heel anders uit.
Na 2 dagen was mijn einddemper + accessoires geleverd. Alles ziet er goed uit maar ik had nog geen tijd om het te installeren.
Alles leverbaar en snel thuis geleverd !!!
Makkelijke site, snelle levering. Producten zijn zoals omschreven. Er is veel te vinden op de site, voor ieder wat wils. En niet onbelangrijk: scherpe prijzen. Alles was netjes en stevig verpakt.
Wieldopjpen besteld voor het autootje van onze dochter. Passen perfect, erg mooi, makkelijk te monteren en goedkoper dan bij andere aanbieders van het zelfde product.
Snelle levering goede producten
Alles prima. Aanrader.
Snelle levering en altijd goed.
Week te laat niks
Beste meneer Kloos, Hartelijk dank voor uw bericht. Onze excuses voor het feit dat we het onderdeel niet konden leveren. Hoe vervelend het ook is, het kan voorkomen dat een onderdeel uitverkocht raakt terwijl dit niet meteen te zien is op onze website. Mijn collega had u hier inmiddels over bericht. Ik neem even contact met u op via een persoonlijke e-mail om te kijken of we hierin nog iets voor u kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Anita
Snelle levering..
Remblokken besteld .. ik kreeg van hun te horen dat de product niet past bij mijn auto en ze hebben zelf mijn order vervangen met een duurdere product, ik moest hierdoor 17 euro extra betalen, ik ben zeker dat mijn eerste bestelling past wel maar ik dacht dat is geen probleem ik ga hun advies volgen, ik ging vanuit dat ze de product naar mij zouden sturen! Echter bleek dat ze de product niet hebben gestuurd en ze wachtten op de resterende betaling! Niet aan te raden... En ze proberen duurdere producten te pushen aan cliënten
Goedemorgen, Heel vervelend dat u deze ervaring hebt met onze website en service. Onze excuses hiervoor. Het kan inderdaad zijn dat we vermoede dat bepaalde onderdelen niet passen en dat we daar bericht over sturen. We lichten dan ook altijd toe waarom we denken dat het niet past. Vaak gaat het om een afwijking in bouwjaar. Het komt voor dat de aanbevolen onderdelen duurder zijn. Het kan ook voorkomen dat ze goedkoper zijn, overigens. Desgewenst kunnen we meekijken naar onderdelen die ongeveer gelijk zijn in prijs. Inderdaad moet een duurder product altijd eerst voldaan worden voordat we het afsturen. Is een product goedkoper, dan verrekenen we dit ook meteen en storten we het bedrag terug. Nogmaals onze excuses dat dit proces als vervelend bij u is overgekomen. We hopen dat deze toelichting helpt en nemen uw feedback mee naar de verantwoordelijke afdeling. Met vriendelijke groet, Anita
Goede service.
Snel geleverd tegen een goede prijs
5 Banksstraat
Ede 6718 XP