Snelle levering . Snel oplossen van een probleem Ff mailen of bellen en een vriendelijke klantenservice
Snel en goed.
Alles wat ik al heb besteld bij winparts is allemaal netjes geleverd.
De vloermat werd netjes afgeleverd in een doos en niet opgerold. Prima kwaliteit en bezorgt als vermeld.
Als je vandaag je onderdelen besteld heb je ze (zoals beloofd) de volgende dag in huis. TOP! Als een onderdeel toch niet past kun je het zo terug sturen en heb je binnen een paar dagen het geld weer op je rekening TOP! Ik ben heel tevreden en heb in het verleden al vaker onderdelen bij Winparts besteld.
Snel geleverd en goede kwaliteit
Ik heb besteld ruitenwisser , helaas verkeerd maat gekomen, ( was mijn fout)maar was soepel gegaan om het te retourneren, zeer professioneel
!!
De geleverde olie filter is niet geschikt voor fiat ducato uit 2020 Past niet
Ik ben al jaren klant, zeer goede en snelle service, ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.
Altijd de goeie bestelde materiaal en altijd optijd geleverd.
TOP!
Ik had schokbrekers besteld waarvan onduidelijk was of ze geschikt zouden zijn voor mijn auto. De helpdesk gaf aan dat dit waarschijnlijk niet zo was, maar ik heb ze in overleg toch op eigen risico besteld, in de hoop dat ze zouden passen en omdat er geen goed alternatief beschikbaar was. Ik kon niet eerder monteren en toen bleek dat ze niet pasten, zat ik een paar weken buiten de 30 dagen gratis ruiltermijn. Op de site staat expliciet ‘30 dagen gratis ruilen’, wat de suggestie wekt dat ruilen na die periode nog mogelijk moet zijn tegen betaling. Ruilen is allereerst een grijs gebied; duidelijker zou zijn: omruilen of, nog beter, retourneren. Dus op de site zou moeten staan: '30 dagen retourneren', zonder 'gratis' zodat het juridisch helder is. Ik heb weinig zin om voor 150,- naar de rechtbank te gaan, maar ik had dit zeker kunnen aanvoeren als argumentatie. Ik diende een redelijk voorstel in: de schokbrekers tegen restockkosten retourneren, nieuwe Sachs schokbrekers laten leveren via Winparts en dat ik zelf de verzendkosten zou betalen. Als iemand met een commerciële achtergrond leek mij dit een klantgerichte oplossing waar beide partijen voordeel bij hadden, aangezien de onderdelen ongebruikt en in nieuwstaat waren. Tot mijn verbazing kreeg ik van een medewerker met een opvallend gebrek aan commerciële inslag te horen dat het na 30 dagen een volledig verloren zaak was . Dus in andere woorden, eigen schuld dikke bult. Jammer dat Winparts zich zo ongeïnteresseerd opstelt richting haar klanten. Ik bestelde jarenlang regelmatig bij hen en verwees anderen altijd door naar hun webshop. Inmiddels heb ik de Sachs schokbrekers bij Autodoc besteld en zal ik daar voortaan mijn onderdelen halen. Autodoc hanteert een retourtermijn van 200 dagen – een wereld van verschil met Winparts. Ook al mijn relaties zal ik dus voortaan naar Autodoc doorsturen. 'Win'parts: de klant verliest, het beleid wint!
Beste Jan, Dank voor uw review. Wat vervelend dat u deze ervaring met ons heeft. Ik kan mij goed voorstellen dat het retourbeleid niet helemaal zo in elkaar zit als u had verwacht. Het klopt dat de 30 dagen termijn een harde deadline is. Dit is omdat we ergens de grens moeten trekken en dit in de buurt ligt van wat andere webshops in Nederland aanbieden. Autodoc is daar inderdaad een uitzondering op. Dat is wellicht ook iets voor ons om naar te kijken. Daar nemen wij uw feedback ook in mee. Omdat die 30 dagen dus een harde deadline is, kan de klantenservice eigenlijk niet anders dan een verzoek afkeuren. Zij hebben namelijk niet de bevoegdheid om iets te regelen buiten deze termijn, dit staat immers zo in de voorwaarden en het protocol. Ik begrijp goed dat het lijkt dat de klantenservice helemaal niet meedenkt, maar de realiteit is dat zij op dat moment helaas niet iets anders kunnen aanbieden. Wij komen graag met u in contact over deze zaak. Ik heb u via de mail een contactverzoek verstuurd. Wij hopen samen nog tot een oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Niels
De bereidheid om te helpen is voortreffelijk maar waarschijnlijk mijn biedt renault zoveel mogelijkheden dat heel makkelijk de bestellingen fout kunnen gaan
Online werd bijna evenveel geboden voor een tweedehands waarvoor ik bij Winparts hetzelde model fietsdrager nieuw kon bestellen. Ik was blij dat ik even verder was gaan zoeken en de aanbieding van Winparts tegen kwam. Ik had de fietsdrager zoals omschreven op de website de volgende dag thuis. Perfect!
Na al enkele keren niet de juiste onderdelen te ontvangen of problemen te hebben dat het niet geleverd is zoals ze zeggen deze keer alles perfect verlopen. Onderdelen correct en zeer snel geleverd
Snelle levering echt super
Ik ben blij me
Goede service alles goed voor elkaar. En optijd bezorgd.
Snelle en goede levering met juist product
Al een aantal keren materialen besteld via Winparts.nl. Door de kentekencheck is het eigenlijk onmogelijk om verkeerde onderdelen te bestellen. Deze keer een set ruitenwissers en gasveren voor de achterklep besteld; altijd fijn om te zien dat de site aangeeft dat deze onderdelen moeten passen op jouw specifieke auto. Nog nooit fout gegaan. Prijzen zijn vergelijkbaar met andere sites maar dit soort handigheidjes als de kentekencheck zorgen ervoor dat ik graag bij Winparts blijf bestellen.
Je kan op tijd de tijd en dag veranderen
Het ging om een gereviseerd stuurhuis voor BMW E 36. Het statiegeld systeem loopt niet zo soepel. Er was geen mogelijkheid dit aan te geven in het retour formulier. Na een belletje was de reactie toch dit formulier te gebruiken. Na de ontvangst van het stuurhuis bij Winparts was er wat verwarring over, hoewel ik het RMN nummer op de doos had gezet. Op het stuurhuis zelf ontbrak de aanwijzing voor de midden centrering zo dat ik dat zelf uit moest zoeken. Dit gereviseerde stuurhuis draait opvallend zwaar ook tijdens het rijden, stuur komt ook niet soepel terug na een bocht. Ik weet niet wat ik ermee moet doen, uitbouwen en terug sturen? Of is er een andere oplossing?
Beste G. M. Bus, Bedankt voor uw feedback. Onze excuses voor het feit dat er wat problemen waren rond het terugsturen van een statiegeldartikel. Ook geeft u aan dat het nieuwe stuurthuis wat zwaar draait. Ik leg uw vraag even voor aan onze technische dienst en kom er dan graag op terug in een persoonlijke e-mail. Met vriendelijke groet, Anita
Op kenteken besteld en het juiste product ontvangen. Ik heb ooit bij remschijven, ook op kenteken besteld, niet passende schijven ontvangen (er werden tijdens de productie van de auto kennelijk meerdere soorten door elkaar gebruikt) maar ze werden zonder probleem geruild. Na meerdere bestellingen laat ik maar eens een beoordeling achter want in z’n algemeenheid ben ik zeer te vreden!
5 Banksstraat
Ede 6718 XP