Filter

Prima site en een goede service

Makkelijke site om te bestellen en de bestelling werd er de volgende dag al thuis bezorgd.Helaas had ik een verkeerde bestelling gedaan en retour terug gestuurd zonder problemen

Na eerste strubbeling goed opgepakt door klantenservice en is alles volgens afspraak geleverd!

zoals het hoort, duidelijke omschrijving van het bestelde artikel voor een nette prijs

Ruitenwisser

Heel handig dat je via je kenteken je spullen kan bestellen. Ik kreeg eerst de verkeerde ruitenwisser geleverd maar dit werd direct rechtgezet en ik kreeg kosteloos de volgende dag de juiste ruitenwisser.

Zadowolony

Dobra. Obsługa i jakość wykonania jest zadowalajaca

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Snel en prima

Nieuwe spiegel inzet voor mijn auto. Goede site, prima te betalen.. verzendkosten wel aan de hoge kant, maar blij mee.

Top producten voor nette prijs

Altijd correct en netjes

Everything became good when I started to work with Winparts.nl.

They have good en perfect product and their deliveries are fast.

Ben erg blij met Winparts

Blij met Winparts, ze hebben eigenlijk alles. En met 1 klik heb je gunstig geprijsde onderdelen in huis

Onderdelen zijn snel geleverd onderdelen zijn allemaal passend Duidelijke keuse

slecht

Ik had speciaal aan advies gevraagd echter verkeerde geleverd gekregen. Dit aangegeven bij hun maar er kwam geen antwoord. Nog herinnering mail gestuurd ook daar kwam niets. Het product terug gestuurd en moest wel weer bezorgkosten betallen.

Goede ervaring

Duidelijk begeleiding om de juiste wissers te vinden Snelle levering

Makkelijk bestellen

Zeer tevreden, maar ik ontving wel een mail met de vraag om te betalen terwijl ik bij de bestelling reeds betaald had. Ik heb hierop geantwoord, maar ontving tot heden geen reactie dat de betaling in orde was.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Helemaal blij met onze nieuwe ruitenwissers

Wij zijn helemaal blij met onze nieuwe ruitenwissers! Snelle levering, prima prijs en ze passen perfect. Montage kon zelf zonder eerst een YouTube-filmpje te hebben gekeken!

juiste artikel makkelijk besteld en snel geleverd

goede website . met per merk en type duidelijke onderdelen catalogus. met pasvorm controle

Geweldige klantenservice

Defect onderdeel snel en zonder problemen omgeruild

Ik kijk eerst op de sit en als ik twijfel bel ik even gaat altijd perfect

alles klopte bij WinParts

Prima bedrijf om zaken mee te doen. Alles klopte.

Prima geregeld

Alle spullen eenvoudig geselecteerd via type bepaling dmv kenteken. Alle onderdelen waren goed voor een goede prijs

Uitstekende klantenservice!!

Ondanks eigen fout is de bestelling soepel gecorrigeerd

Prima club

Duidelijke site. Goede prijzen. Prima info aangaande leveringsvoortgang.

Goed en snelle levering.

Ook als het niet past geen probleem. Makkelijk retour sturen en snelle afhandeling. Prima service.

Snel en juist geleverd

Positief

Bestel regelmatig autoonderdelen loopt prima

Goede ervaring met winparts alleen het bezorgen kan iets beter via post nl

Verkeerde accu

De kenteken checker doet het niet goed. Het was een verkeerde accu en we hebben het retour gestuurd, maar hierdoor 2 keer verzendkosten betaald.

Bewonderingswaardig

Makkelijke site qua bestellen en snelle levering van de producten. Top!!!

5 Banksstraat

Ede 6718 XP