Filter

Weer snel geleverd

Snel binnen gekregen en kon mijn oldtimer weer lekker opfrissen

liegen is het nieuwe winparts

De spullen zijn altijd wel goed geweest maar de laatste maanden is het één groot drama met de leveringen. Volgende dag in huis is een lachertje. Ja, zodra je betaald zie je "morgen geleverd" maar zodra je je bed uit komt heb je midden in de nacht (ook zo stiekem) een mailtje dat ze het voor de zoveelste keer niet gaan redden. Valse beloften noem ik dit...misleiding. De excuses zijn al maanden het standaard knip-plak verhaal. Leveringen duren soms lange tijd, enkele dagen. Dit is meer gewoonte dan uitzondering. Door die laffe grappen al vele malen de planning in de war gehad en boze klanten te woord moeten staan. Als ik 2 weken van te voren weet wat ik nodig heb dan durf ik het net aan te bestellen, maar die volgende-dag-in-huis fantasie ben ik goed klaar mee. Hoor het van meerdere collega's die dezelfde problemen ervaren...helaas. Jammer, was voor de verhuizing en met oude eigenaar een prettig en eerlijk bedrijf.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 3

Altijd goeie spullen

Past altijd

Heb een gebruikt onderdeel ontvangen

Heb een gebruikt onderdeel ontvangen. Waar nog andere gebruikte bouten in de verpakking zaten. Dit vind ik echt niet kunnen.

Accu te hoog, levering volgens afspraak

Ik was op zoek naar een nieuwe 12V ARM accu voor mijn Lexus CT200h en na verschillende sites en types vergeleken te hebben, kwam ik op volgende https://www.winparts.nl/motordelen-toebehoren/accu/c52/accu-batterij/p2004977.html#toepasbaarheid. De accu had een hogere koude start dan de andere types, dus kwam als eerste keus. Volgens de website zou het passen, maar helaas is de hoogte 1 a 2 cm te veel. Waardoor de bevestigingsbeugel onder 45 graden stond, als je het in frame gat stopte. Ik heb de beugel in bankschroef wat omgebogen, met moker en nu ligt beugel bijna plat op accu. Helaas is nu de J-haak 3..4cm te kort 8 inch variant, dus weer een nieuwe moeten bestellen op AlieX 10 inch. Voor de rest ging de bestelling, betaling en verzending goed.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Altijd laagste prijs!!

Goede service !!

Snelle levering, duidelijke site, griit ass.

Snelle levering Alleen kenteken invullen gaat via telefoon nog wel is lastig verder snelle servies en goede spullen

De kwaliteit is erg slecht.

Ik heb de laatste 4 wieldoppen gekocht. Ongelooflijk slechte kwaliteit. Hij paste niet goed toen ik hem wilde aantrekken. En het begon heel gemakkelijk te barsten. En vandaag kwam er één van hen van het stuur en verdween. Helaas!!

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 2

Open verpakkingen

De verpakking van de 2 remschijven was opengescheurd,de zegel op de doos van de remblokken was verbroken,waarschijnlijk door een teruggestuurd zonder de verpakking bij jullie in orde te brengen. Ik was wel bezorgd of de geleverde items zouden passen op mijn gedemonteerd voertuig. Onderdelen ok. 2e keer besteld bij jullie, 1e keer beloofde leverdatum niet gerespecteerd. Geen goede score voor Winparts,wel twijfel bij mij om verder te kopen bij jullie.

Goed product, snel geleverd

Eenvoudige website, goede omschrijving en eenvoudig te bestellen.

Snelle levering!

Altijd fijn als een onderdeel snel wordt geleverd.. ook het meedenken wordt gewaardeerd.

Lange verzending

Ik had een accu nodig er stond volgende dag in huis, heeft uiteindelijk 4 dagen geduurd, kon die dagen dus geen gebruikt maken van me auto…

Snel besteld en ontvangen.

Snel ontvangen, de volgende dag, na bestelling.

Site Snel gevonden op internet

Mooie produkten tegen betaalbare prijs . Snelle levering .

ook prima

Te waardeloos voor woorden

Iedere bestelling weer slechter. Levertijden worden zelden nagekomen, beloften van de klantenservice kloppen praktisch nooit, foutieve artikelen worden toegestuurd, artikelen worden vergeten, pakketten komen beschadigd binnen, het is 1 en al drama. Geen goed woord meer voor over, behalve dan een mooie website en scherpe prijzen. Dit is een review op basis van jarenlange ervaring en meer dan 100 bestellingen.

Altijd goed.

Naar mijn gevoel is het bestel proces verbeterd. Bestelling werd sneller verwerkt en had het daarom ook snel in huis. Top!

Supersnelle levering en goed materiaal

Winparts heeft goed materiaal en de levering is altijd zeer goed en netjes verpakt

n.v.t

n.v.t

Snelle levering en goede kwaliteit

Prettig shoppen

Ik kocht watt bougies, die bleken niet de juiste te zijn. Deze weer teruggestuurd en nieuwe besteld. Deze zijn inmiddels binnen. De centjes van de eerste zending zijn nog niet binnen maar ik vertrouw er op datdat snel gaat gebeuren.

goeie webshop met alles voor de auro

Zeer goeie ervaring winparts

Goed moet meer onderdelen