Laden reviews...
smits
leidschendam
Regina de Paauw
Harderwijk
Pluspunten
Kundig, vriendelijk
VerbeterpuntenNiet iedereen is even vriendelijk en behulpzaam
Anita
Amersfoort
Pluspunten
De afspraken die gemaakt zijn, zijn duidelijk en nagekomen.
18 November 2015
John
Zoetermeer
Pluspunten
Duidelijke communicatie
VerbeterpuntenDe besluitvorming zou iets sneller mogen maar na de goedkeuring staat het geld bijna direct op de rekening
14 November 2015
Chris
Maassluid
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling. Van moment aanvraag tot goedkeuring was binnen een week.
VerbeterpuntenNvt
14 November 2015
Jeroen
Drachten
Pluspunten
Toegankelijk, vriendelijk Zie verbeterpunt, toen dit duidelijk was werd de lening binnen 1 dag geaccepteerd
Verbeterpuntenin 1ste instantie onjuiste info over hoogte mogelijke lening. Lening werd toen afgewezen door onjuiste verwerking aangeleverde info
10 November 2015
Eric
Almere
Pluspunten
niet veel
VerbeterpuntenMinder vragen en minder info,over alle prive gegevens
10 November 2015
Huub
Pijnacker
Pluspunten
Snel en eenvoudig
30 October 2015
anoniem
Pluspunten
??????????????????????????????????
Verbeterpuntencommunicatie terugbellen verloren geraakte stukken afspraken nakomen goed luisteren naar wat de klant wenst
Beveelt niet aan
13 October 2015
frank
goirle
Het spijt ons om te horen, dat u niet tevreden bent over Directa.nl. Wij waarderen alle reacties van onze klanten, ook als deze reactie niet positief is. Inmiddels hebben wij telefonisch contact met elkaar gehad en hebt u uw waardering toegelicht. Wij gebruiken uw reactie om onze dienstverlening verder te verbeteren.
Met vriendelijke groet,
Directa.nl
Pluspunten
goede service en vriendelijke mensen
13 October 2015
nel
velsen-noord
8 October 2015
anoniem
Pluspunten
snelle correcte en persoonlijke contact
7 October 2015
stevens
babberich
Pluspunten
In ons geval was Directa zeer bereidwillig om ons te helpen.
6 October 2015
Anita
Pluspunten
Ik ben zeer correct en klantvriendlijk geholpen.
2 October 2015
Martin
amsterdam
Pluspunten
Snelle service geen onnodige vragen of documenten wat ze willen hebben
25 September 2015
mark
maastricht
Pluspunten
Snel, behulpzaam, accuraat
21 September 2015
Johan Woudstra
Den Haag
Pluspunten
Snelle offerte en behandeling. Goede follow-up per telefoon, e-mail en SMS.
VerbeterpuntenAanvraag formulier kan beter. Betere beschrijving van minimaal vereiste gegevens had mij veel werk bespaard.
19 September 2015
Jan
Heiloo
Pluspunten
Snelle praktische telefonische afhandeling plus de via e-mails snelle beslissingen m.b.t. verkrijgen persoonlijke lening.
19 September 2015
Eekhout
Borne
Pluspunten
Alles is goed geregeld. Ik had mijn lening een week na de aanvraag al op mijn rekening staan
18 September 2015
Erwin
Loosbroek
Pluspunten
ben goed geholpen
16 September 2015
roland
leersum
Pluspunten
Duidelijkheid en snel geregeld
14 September 2015
Judith
Nijmegen
Pluspunten
snelle service binnen twee weken positief resultaat
8 September 2015
JOS
APELDOORN
Pluspunten
Snelle behandeling van aanvraag.
8 September 2015
Martin
Wormerveer
Pluspunten
Netjes vlot en zorgvuldig.
VerbeterpuntenAls klanten vragen geen post, maar via mail moeten ze dat ook doen. Mijn post is zoek en ik heb het nooit ontvangen . waar is het wat stond er in. geen fijn gevoel er bij. en een mail als alles netjes is afgehandeld. IK voel mij onzeker hier door.
7 September 2015
A de Jong de Groot
nieuw-lekkerland
Directa.nl helpt al ruim 20 jaar klanten aan een passende en verantwoorde lening. Men sluit de lening rechtstreeks online bij Directa.nl af. We adviseren niet, maar informeren onze klanten wel zo volledig mogelijk over wat lenen inhoudt. Dit heet execution-only. Op www.directa.nl staat uitgebreide informatie, waarmee men zelf beoordeelt of de gekozen lening voldoet aan zijn wensen en past bij zijn financiële situatie.
Directa.nl is onderdeel van Qander Consumer Finance B.V. Een professionele financiële dienstverlener, die staat ingeschreven bij de AFM en werkt volgens de gedragscode, richtlijnen en normen van de VFN.
Larenweg 78
5234 KC ’s-Hertogenbosch