Beste Saar, Bedankt voor de beoordeling! Wat ontzettend vervelend dat de rits van de SOCHA tas door een productiefout niet goed werkt. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Er is meteen contact met u geweest en er is aangeboden een nieuwe tas op te sturen. U heeft ervoor gekozen om het geld terug te krijgen en dat is in gang gezet. Ik vertrouw erop dat het hiermee naar tevredenheid is opgelost. Hartelijke groeten, Jannie van Lataza
Beste Nikita, Dank je wel voor de mooie beoordeling! Fijn dat je, ondanks de vertraging, tevreden bent. Heel veel plezier van de tas gewenst! Met vriendelijke groeten, Jannie van Lataza
Hallo Wendy, Bedankt voor de review! Heel graag gedaan en dat jouw dochter de tas met veel plezier mag dragen. Fijne dag! Met vriendelijke groeten, Jannie van Lataza
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Laptoptassen alleen maar zwart en saai? Echt niet meer! Lataza biedt online een groot assortiment stijlvolle laptoptassen, iPhone & iPad hoesjes en Apple accessoires aan. Zeer goede service en klantgerichtheid, zowel vóór, tijdens als na het bestellen. Makkelijk bereikbaar via mail, telefoon en livechat. Gratis en snelle verzending binnen Nederland, België en Duitsland. 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.