Beste Elize, Dank je wel voor de beoordeling! Fijn dat alles naar wens is verlopen. Hartelijke groeten, Jannie van Lataza
Beste H.A, Bedankt voor de beoordeling! En wat fijn dat je zo blij bent met de producten. Ik wens je er veel plezier van! Hartelijke groeten, Jannie van Lataza
Goedemorgen Erik, Bedankt voor de review! Heel fijn dat de tas in de smaak viel. Hartelijke groeten, Jannie van Lataza
Beste Jacoline, Dank je wel voor de mooie beoordeling en je nieuwe aankoop! Ik wens je er weer veel plezier van! Hartelijke groeten, Jannie van Lataza
Beste Niels, Dankjewel voor je beoordeling! Fijn dat alles naar wens is en veel plezier van de tas gewenst! Hartelijke groeten, Jannie van Lataza
Beste Jacqueline, Bedankt voor je beoordeling! Super dat de tas op tijd is binnengekomen. We hebben het met alle plezier geregeld. Hartelijke groeten, Jannie van Lataza
Hi Iris, Wow, dank je wel voor de beoordeling en het fijne contact! Ik hoop dat je de tas met veel plezier gaat dragen. Hartelijke groeten, Jannie van Lataza
Beste Hans-Helmut, Hartelijk dank voor de 10! Fijn dat de tas aan de verwachtingen voldeed. Veel plezier ervan gewenst! Met vriendelijke groeten, Jannie van Lataza
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Laptoptassen alleen maar zwart en saai? Echt niet meer! Lataza biedt online een groot assortiment stijlvolle laptoptassen, iPhone & iPad hoesjes en Apple accessoires aan. Zeer goede service en klantgerichtheid, zowel vóór, tijdens als na het bestellen. Makkelijk bereikbaar via mail, telefoon en livechat. Gratis en snelle verzending binnen Nederland, België en Duitsland. 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.