Snelle levering en super klantenservice

Mooie weekend tas besteld deze was binnen drie dagen in huis Later nog een besteld door druk op de knop nogmaals bestellen. Door mijn onoplettendheid verkeerd besteld maar super netjes opgelost door vriendelijke klantenservice

Ik heb bij Lataza een tas en een portemonnee besteld. De tas was niet op voorraad, zoals ook stond aangegeven bij het bestellen. Lataza vroeg of ik de portemonnee alvast wilde ontvangen of liever de gehele bestelling in één keer wilde hebben. Ik werd ook netjes per mail op de hoogte gehouden van de status van de tas. Toen de levering verder vertraagd was kreeg ik updates zonder ernaar te hoeven vragen. Fijn! Inmiddels heb ik mijn bestelling ontvangen. Deze was heel netjes verpakt. De tas en de portemonnee zijn prachtig. Uitstekende kwaliteit, exact zoals afgebeeld op de productfoto’s. Ik ben erg blij met mijn aankopen én met de service van Lataza. Zeker een aanrader!

Supersnelle levering en goed verpakt

Ik ben blij met de geleverde tas! Hij is precies zoals ik verwacht had!

Súper !

Fijn contact met klantenservice, snel reactie.

Top webwinkel, snelle levering en top service!

Portemonnee besteld, sneller geleverd dan voorspelt. Na kort in gebruik genomen te hebben liet een stiksel los. Hierover een garantie ticket aangemaakt en de volgende dag een nieuwe in huis. Erg vriendelijke service, snel oftewel zorgeloos online bestellen!

Goede klantenservice, snelle levering!

Mijn vraag werd snel beantwoord. Door mijn eigen fout (type fout in mailadres) kreeg ik geen bevestiging. Dit werd snel hersteld en ik ontving alsnog een bevestiging van mijn bestelling.

Niets op aan te merken

Prettig website, snelle levering, goed verpakt, mooie laptoptas!

Top zou hier zo weer bestellen indien nodig

Mooie prijs , en super snel geleverd

betrouwbaar

Lataza levert de producten die ik wil al jaren lang.. en dat geeft klantenbinding

Geweldig!

Topservice en keurignette supersnelle levering!

Super fijn en klantgericht

Communicatieve en service gerichte onderneming.

Perfecte levering van een top product!

Geen verdere opmerkingen

De aangeschafte kantoortas is helemaal het einde!

De aangeschafte kantoortas is helemaal het einde! Website goed, afhandeling goed, vervoer goed. Veel succes!

Mooie tas !

De tas die ik mijn schoondochter voor haar verjaardag heb gegeven, is met veel enthousiasme door haar in ontvangst genomen. De tas ziet er mooi uit. Helaas miste er klein detail, waarop adequaat is gereageerd door Lataza, prima service.

Snelle levering, blij met de laptoptas

Goede overzichtelijke site, snelle levering en goed verpakt. Ruime keuze.

Goed en zorgvuldig verpakt.

Product is zoals op het plaatje

Heb nog geen ervaring, mijn man krijgt het voor zijn verjaardag

Netjes geleverd

Netjes op tijd geleverd

Erg fijne service!

Uitstekend klanten contact. Bestelde een nieuw hoesje dat net uit was, het was nog onduidelijk wanneer deze binnen zou komen. Ze stuurde mij een bericht dat ze met de leverancier contact hadden en wanneer ik hem kon verwachten. Erg tevreden.

Lang wachten wordt beloond!

Het product wat ik besteld had, was nog niet voorradig. Ik werd heel netjes op de hoogte gehouden over wanneer het wel leverbaar zou zijn. Erg fijn.

Zeer klantgericht

Tijdens de twee maanden vertraging van de levering van het door mij bestelde product ben ik goed op de hoogte gehouden over het te verwachten leveringstijdstip. Tijdens het lange wachten werd ik zeer attent leuk beloond.

Uitstekende kwaliteit

Mooie tas ontvangen die aan alle verwachtingen voldeed..

Goede kwaliteit!

Goede kwaliteit voor de prijs! Echt een aanrader.

Zeer goede ervaring en bij problemen losse ze het op

Prachtige tas en snelle levering, top!

Bestelling proces was eenvoudig en de levering was snel. Ook duidelijke omschrijving bij de producten waar je wat aan hebt.

Middenwei 15

9248 SJ Siegerswoude

Over Lataza

Laptoptassen alleen maar zwart en saai? Echt niet meer! Lataza biedt online een groot assortiment stijlvolle laptoptassen, iPhone & iPad hoesjes en Apple accessoires aan. Zeer goede service en klantgerichtheid, zowel vóór, tijdens als na het bestellen. Makkelijk bereikbaar via mail, telefoon en livechat. Gratis en snelle verzending binnen Nederland, België en Duitsland. 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.