2 September 2023
Review overzicht
2 September 2023
Sb
BERGEN OP ZOOM
De medewerkers van Lataza zijn super klantvriendelijk en denken mee aan een oplossing mocht het voorkomen dat je bestelde goederen niet helemaal naar je wens is.
VEGHEL
Uitgebreid assortiment, overzichtelijk gepresenteerd. Bestellen is makkelijk en levering is snel, en ook nog met een persoonlijk briefje. Hoeft niet, wel leuk. Wat mij betreft een aanrader!
BREDA
Mooi assortiment, bestellen is gemakkelijk. Snel geleverd met persoonlijk kaartje. Hoeft niet, wel leuk! En nog een mooi cadeautje bij de tas (al op de site kunnen kiezen). Kortom, gewoon top!
BREDA
Reageert snel en correct op vragen. Prijzen oké.
21 August 2023
Ronny
Desselgem
Wat een mooie en fijne rugtas.
10 August 2023
Rob
SPIJKENISSE
De tas en riem werden, goed verpakt, geleverd. Kwaliteit van de tas en riem zijn uitstekend. Ik ben er dan ook erg tevreden over..Het telefonisch contact met het bedrijf heb ik ook als zeer prettig/vriendelijk ervaren.
5 August 2023
Audrey
Nederland
Ben heel tevreden met wat ik bij jullie besteld heeft
1 August 2023
Marijem
Wervik
Laagste prijs en snelle levering
31 July 2023
Jan
LEUSDEN
Na de bestelling die overigens heel makkelijk is, is het werkelijke product minstens zo mooi als op de webshop te zien is. Prachtig design en hele mooie kwaliteit en snelle levering. Bijzonder attent vond ik het handgeschreven kaartje❤️
22 July 2023
Monique
AMSTERDAM
snelle levering van een mooie tas
18 July 2023
Ineke
BEVERWIJK
Snelle levering. Bestelde product voldoet boven verwachting kwaliteit. Wat mij oersoonlijk op viel was dat er een persoonlijk handgescheven bedank kaart bij zat…dat maakte het voor mij helemaal compleet!
15 July 2023
W
HOORN NH
Mijn pakket, een leren tas, was even zoek, maar Jannie reageerde steeds snel via de mail en hield me op de hoogte van het pakket. Bij mijn tas zat een persoonlijk kaartje. Zo attent. Wat een service.
12 July 2023
Astrid
SCHIEDAM
Fijne tas, met veel oog voor detail gemaakt
10 July 2023
Gerda
ACHTMAAL
Mooie tas, stevig, goede kwaliteit en prima geleverd
8 July 2023
Pierre
Forest
IS FANTASTISCH MATERIAAL. ZAL ZEKER NIET NALATEN NOG OP JULLIE SITE TE GAAN VOOR ANDERE ARTIKELEN.
3 July 2023
MURIELLE
HEIST-OP-DEN-BERG
Beste Murielle,
Hartelijk dank voor de review!
Fijn dat het materiaal en de kwaliteit naar wens is.
Met vriendelijke groeten,
Jannie van Lataza
Het bestelproces was eenvoudig. Het product (Chesterfield LapTop tas) was goed verpakt en komt overeen met de afbeeldingen en beschrijving. Bij het openen van de doos, zat er ook nog een kaartje met een persoonlijke noot van Lataza in. Altijd leuk.
3 July 2023
J.P.
WINSCHOTEN
Grote keuze in kwalitatief goede zakelijke tassen. Er was een probleem met de verzending, veroorzaakt door de transporteur, wat zeer kundig, snel en adequaat is opgelost door de klantenservice. Zij bleven betrokken gedurende het gehele leveringsproces en boden zeer prettige nazorg. Zeer positief en een aanrader. Nogmaals dank voor de betrokkenheid én prettige service en ben zeer tevreden over het product.
29 June 2023
V.
't Gooi
Beste,
Bedankt voor de beoordeling!
Vervelend dat de levering niet helemaal vlekkeloos verliep. Blij dat het goed is afgelopen.
Veel plezier van de tas gewenst!
Hartelijke groeten,
Jannie van Lataza
Laptoptassen alleen maar zwart en saai? Echt niet meer! Lataza biedt online een groot assortiment stijlvolle laptoptassen, iPhone & iPad hoesjes en Apple accessoires aan.
Zeer goede service en klantgerichtheid, zowel vóór, tijdens als na het bestellen. Makkelijk bereikbaar via mail, telefoon en livechat.
Gratis en snelle verzending binnen Nederland, België en Duitsland. 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.
Middenwei 15
9248 SJ Siegerswoude