Snelle en goede levering onderdelen
Goed materiaal en het paste perfect.
Prima kwalitijd.
Ik heb al meerdere bestellingen gedaan. De keuze is zeer goed en de prijzen zijn redelijk.
It is very gut parts Best regards Preben
Goede service snelle levering
Snelle levering , goed verpakt en prima product voor goede prijs.
Bestelling geplaatst. Gevraagd om deze aan te passen. Geen reactie.. (4 emails) daarbij komt nog dat in eerste instantie gevraagde order niet geleverd is. Erg jammer!
Très bon site, très bon service. En anglais, neerllandais, mais il manque le français. Dans quelques cas de schémas, les numéros ne correspondent pas aux pièces représentées, mais c'est excellent dans l'ensemble Merci!
Besteld en in no time geleverd. En precies zoals omschreven.
Zoals gewoonlijk weer goed
het was allemaal in orde.
Veel keus aan onderdelen. Helaas standaard pakketpost en geen optie voor brievenbus post bij kleine onderdelen.
Wat je besteld is altijd in orde
Onderdelen snel geleverd en van goede kwaliteit. Heel veel Kreidler onderdelen op voorraad.
Goeie zaak. Met juiste mensen
Zeker voor herhaling vatbaar
Besteld en wordt snel geleverd
Riesiges Sortiment, reibungslose und unkomplizierte Abwicklung und sehr schnelle Lieferung. Alle gelieferten Teile sind von hochwertiger Qualität. Ein Paradies für jeden Kreidler-Liebhaber! Meine nächste(n) Bestellung(en) werde ich auf jeden Fall wieder hier platzieren!
Produkt naar wens en snel geleverd.
Afspraak is afspraak!
Een zeer goede service Sticker kapot maar binnen 2dagen bezorgd.
Prima keuze in onderdelen
Westerdijk 18