excellente
Altijd snelle en correcte levering.
Onderdelen zijn van goede kwaliteit en super snelle verzending!
Mooie website met veel informatie. Ik heb hier al diverse keren besteld. Levering gaat vlot en de spullen zijn prima.
Leichte Ersatzteilsuche per Bildersuche bei Modelfotos
Voor het eerst hier materialen gekocht voor mijn eerste Kreidler. Erg vriendelijk en prettig contact
Tevreden
Zeer goede snelle service.bedankt
Goede service en snelle verzending.
Hebben veel op voorraad .
Ook telefonisch en bij vragen zeer behulpzaam
Op de site kijken, bestellen en de volgende dag monteren. Oeps, niet goed retour geen probleem. Met een vriendelijke groet, Louis..
Alles geleverd snel netjes en correct. Ik ben zeer tevreden.
Snelle levering.
Ik kom zeker terug om weer een bestelling te doen
Een website met alle mogelijkheden voor mijn Kreidler uit 1976. Alles correct, zoals, besteld, geleverd. Op tijd ook, de Kreidler moet rijden. Show-modellen staan uit zicht, rijden moet het "oude" spul. KreidlerParts doet volledig aan mijn verwachtingen.
Snelle service, veel keuze,en een vriendelijke eigenaar top zaak
Snel geleverd, en voor een scherpe prijs !
Sehr zufrieden.Danke.
Al het materiaal was aanwezig dus snel en goed geholpen. Bedankt
Hebben goede en mooie onderdelen goed van kwaliteit en zijn prijs technisch super. Snelle levering en goede service. Al met al een prima bedrijf voor je kreidler onderdelen
Ik bekeek de site van kreidlerparts en vond direct wat ik nodig had besteld en binnen enkele dagen binnen op tijd en netjes verpakt
Had in 2 dagen 3 bestellingen gedaan en daarvoor ook verzendkosten gemaakt...bij het afleveren kreeg ik al mijn bestellingen in 1 doos en contant 2 maal verzendkosten terug! Heel netjes!
Westerdijk 18
2451VA Leimuiden