Top service en snelle levering

Geweldig een aanrader

• Nazorg & Garantie

Gaat allemaal goed en op tijd

Ik heb alleen maar goede ervaringen met Kreidlerparts.

Snel en compleet geleverd

Snel en compleet

• Nazorg & Garantie

Top class service from an excellent outfit

I have been re-building a 1974 Kreidler LF that I obtained when I lived in the Netherlands and had fallen into serious disrepair. I have asked Kreidlerparts for spares over the previous 3 months and have found them to hold an excellent stock of spares for my vehicle. Pricing is reasonable as well as shipping and delivery costs to Scotland. Occasionally I have requested some service info and this has been very helpful in correctly identifying the relevant parts needed for my purpose. I find the people I have dealt with in the company extremely helpful and courteous and intend to use them again when purchasing parts. I fully recommend Kreidlerparts to anyone who needs spares at competitive prices.

• Aftercare and Warranty N/A

Gute Qualität, grosses Angebot

Sehr grosses Angebot von Ersatzteilen. Schnelle Lieferung.

Alles OK

Alles gut

Goede site en prijs/kwaliteit

Prima kwaliteit, veel keuzee, netjes verpakt en goed op hoogte gehouden tav levering

nette en vlotte afhandeling/levering

zoals boven omschreven

• Nazorg & Garantie

Gutes Internetpotal ansprechen aufgebaut.

Es wahr nur ein Artikel nicht vollzählig zur Bestellung (Drehschiber Dichtung)

Goed zo als altijd

geweldig

spullen snel geleverd .en goed verpakt.

• Nazorg & Garantie N.v.t.

Goede kennis van zaken en snelle service

Regelmatig contact met Kreidlerparts en word altijd snel en goed geholpen. Leveringen zijn altijd vlot en correct. Een voorbeeld voor veel andere bedrijven!

• Nazorg & Garantie

Alles netjes en geleverd wat gevraagd

Alles goed en netjes geleverd

• Nazorg & Garantie

goede en duidelijke webshop en een goede service.

onderdelen via de webshop besteld. goede duidelijke webshop. ik kon alle benodigde onderdelen goed vinden. ondanks de corona maatregelen vond ik dat de onderdelen snel binnen waren. geloof 3 of 4 dagen na bestelling. nadeel vond ik wel dat ik deze keer geen track en trace code had. de onderdelen werden opeens bezorgd zonder dat ik wist dat ze bezorgd zouden worden. bij andere bestellingen had ik wel zo´n code. maar dit is niet zo heel erg.

Nickel

Parfaitement parfait

• Aftercare and Warranty

Top Ware schnelle Lieferung

Sehr schnelle Antwort und Lieferung

• Verlässlichkeit
  • Nachsorge und Gewährleistung k.A.

Niets op aan te merken.

Normaal

Beste, Het is leuk dat je nu nog steeds artikelen kan verkrijgen van Kreidler. Met de vraag op deze mail of ik tevreden ben of niet, kan ik meedelen dat als alles normaal verloopt er geen probleem is, maar dat ik voor artikelen betaal, waar de kwaliteit achteraf slecht is, ik geen reactie krijg van Kreidlerparts. Echt erg.... Ik ben eigenaar van een Motorfiets Kreidler Florett RS van 1971 en heb in het verleden al wat problemen gehad met 2 ontstekingsystemen ( elektronisch, platinekes) die ik nieuw had gekocht bij Kreidlerparts. Waarschijnlijk is het **** Chinese brol... nu heb ik mijn Kreidler bij een echte Kreidler kenner binnen gebracht en hij heeft mijn Kreidler goed gekregen met een goede elektronische ontsteking. Ik vind dat je betaald voor goederen, moet het in orde zijn... GRT, Filip Maerevoet

fijne webshop

Prima webshop goede service evetueel telefonisch overleg goede website duidelijk en makkelijk alles te vinden

• Nazorg & Garantie

Overzichtelijke site. Goede leveringen.

Goede en snelle levering

grote voorraad onderdelen goede kwaliteit jammer dat de balie ervoor gesloten is

• Nazorg & Garantie N.v.t.

Good, but not communicative by email

They announce on the website that they send the available material and then send the rest. However we have to wait for everything to be done and then send everything together. It is not correct.

• Aftercare and Warranty

Goed materiaal.

Goede service en levering

Snelle levering en mooie assortiment

Westerdijk 18

2451VA Leimuiden