God og hurtig forsendelse og gode priser
makkelijk zoeken
Snel en alles geleverd
ik bestelde uit belgiê en ontving mijn stukken binnen de week kon mijn onderdelen ook terugvinden via part nr voorbeeld 15.22.85 lekker makkelijk en snel
Netjes verpakt, maar deze bestelling had ook in een brievenbus pakket verzonden kunnen worden, dan waren de verzendkosten de helft geweest.
In 1 woord, grote klasse, ook kun je vragen naar onderdelen die geschikt zijn voor jou type kreidler. Ben zeer tevreden. Gr KdV
Goed advies snel bezorgd
Wordt snel en vakkundig geholpen. Op vragen wordt direct geantwoord.
Betrouwbaar
Geen opmerking
Duidelijke en heldere website en de bestelde spullen worden snel geleverd
Alles netjes in orde
Al jaren voor mijn kreidler nummer 1
top altijd snel in huis.
Bestellungen werden immer prompt bearbeitet!
Always good service, good products and fair prices
Fast shipping
Optijd geleverd
Hallo Kreidlerparts, Habe am 09.10.2020 bestellt und die bis heute 23.10.2020 kein info über einen Liefertermin bekommen.
Heel snel geleverd
Westerdijk 18