Ze doen wat ze zeggen
altijd een snelle en correcte levering ben zeer tevreden
Oke
Die ware ist super,ich würde immer wieder bei Kreidlerparts was Kaufen..Mfg...
Heb het helaas nog niet ontvangen, ben ik niet gewend van jullie, zal wel ergens een fout zitten bij dnl
Ik ben nog te kort bij jullie om jullie te kunnen beoordelen.
Very good choice and service!Shipping very Quickly!!
Alles bestens
top und schnell
Alles goed op de site te vinden en verders alles netjes afgehandeld t/m verzenden toe
Het bestelde binnen 2 dagen bezorgd, zoals beloofd, dus 100 procent tevreden. Ik vind het belangrijk dat ik weet waar ik aan toe ben, en dat afspraken nagekomen worden. Wat dat betreft is Kreidlerparts een fijn en betrouwbaar bedrijf.
Gute Struktur, übersichtlich, schnelle Abwicklung mit Versand
Ik heb twee transparante assortimentsdozen besteld. Bij aankomst bleek van een van de deksels de afsluiter kapot!
snelle levering.goed verpakt ontvangen.
Altijd vriendelijk, goede spullen en geweldige service
Bestelling netjes verpakt. Op de site voldoende informatie om tot een goede keuze te komen. Werking van de site mag iets intuïtiever. Al met al een goede eerste ervaring!
Zuverlässig und schnell.
Hat fast alles was ich für meine Kreidler brauche. Immer wieder gerne.
Schnelle Lieferung,gute Qualität . Bin sehr zufrieden mit den Teilen die ich bestellt habe.
groot assortiment jammer dat als je per groep een keus hebt gemaakt b.v. motor krijgtje een lijst met producten en foto's op het scherm. klik je op een toelichting en wil terug naar het product dan gaat het systeem terug naar het bovenste item in de lijst. hierdoor moet je de hele lijst weer door. Bij carburateurs is dit een erg lange.
hebben veel
alles goed geregeld
Met het juiste onderdeelnummer altijd passend en prettig contact
Westerdijk 18
2451VA Leimuiden