Duidelijk,correct,snel
super en snelle levering mooi site makkelijk zoeken naar onderdelen.
Fast and very good
Postage too extensive. Transport trop cher.
Goede service snel geleverd
Kann man weiterempfehlen...
Its very easy to order by kreidler parts !! I like it
ik heb er al meerdere keren wat besteld en altijd netjes op tijd geleverd.
Gute Auswahl, schnell bestellt und schnell geliefert
Misschien een betere interne controle qua crhoomwerk.
Altijd prima.
++++
Fachlich erstklassig, kommunikation super, Freundlichkeit super, ich kann für alles immer Fünf Sterne geben. Ein großes Danke schön
Bij twijfel over een artikel stel ik de vraag via de site, krijg snel een antwoord en kan dan direct bestellen. Bestelde artikelen worden ook snel en correct geleverd.
Mooi bedrijf
Hallo Für mich der beste Kreidler Händler, da es bei den en viele Teile zu haben sind. Egal ob original oder guter Nachbau. Alles kann nicht perfekt sein aber ich sage 90% ist Top. Kreidler parts NL versucht viele Teile im Nachbau herzustellen, sonst würden unsere Mopeds nicht mehr fahren. Wäre schön wenn sie noch mehr seltenden Teile im Nachbau herstellen lassen. Die Preise sind manchmal zu hoch aber was soll man machen. Gruß
Gute Internetübersicht ,schnelle Lieferung
Die Qualität war immer super. Teile waren immer schnell da. Preis Leistung stimmt.
Zoals eerder gezegd alles gekregen wat ik wilde en wat er niet was duidelijk aangegeven. Had een persoonlijke vraag een ook netjes antwoord van gekregen.kortom voor mij was alles perfect geregeld
Over kreidler parts alle lof. Maar samenwerking met vervoerd bedrijf DPD vind ik slecht die komen afspraken niet na
Was op zoek naar originele BING onderdelen en Kreidlerparts heeft ze als enige. De web side is ook zeer duidelijk zodat je weet of het originele of replica onderdelen betreft en dat is bij conculega’s vaak niet het geval.
Ich bin sehr zufrieden mit der Qualität der Teile und dem Service von Kreidlerparts. Weiter so.
Qualität ist sehr gut!
Westerdijk 18