Het kwam mooi op tijd en een top kwaliteit aan spullen
Makkelijk onderdelen zoeken met behulp van tekeningen. En vandaag besteld, morgen in huis.
Voorzichtige site ,waar alles te vinden is.
Alles Gut
Bezork kosten vindt ik duur voor 2 stickers
Alles was naar wens
Gaat allemaal naar wens, sommige leveranciers zijn veel sneller met verzenden, maar ik vind dat niet zo heel erg belangrijk, zolang de bestelling maar binnen 3 werkdagen binnen is.
Beste Jan, Omdat snelheid een belangrijk punt is hebben wij de laatste 2 leveringen even nagekeken. Je laatste bestelling is op maandagavond laat geplaatst en dinsdag verzonden, naar onze mening kan dat niet sneller. De bestelling daarvoor is inderdaad iets later verzonden omdat op het moment van je bestelling 1 onderdeel niet voorradig was (oranje stoplicht, levertijd +2-5 dagen) deze is 2 dagen later verzonden. Met vriendelijke groet, Coen
Makkelijk te bestellen via de winkel
Habe bei einer Bestellung nicht aufgepasst und den haken an Vorkasse gesetzt. Habe Kontakt wegen nicht Lieferung aufgenommen, war aber mein fehler! Ist in drei Tagen alles erledigt gewesen. Alle Ersatzteile waren geliefert. Super Kontakt und Hilfbereitschaft.
Super Qualität, top Beratung, immer wieder gerne!
Fast responce og good service
Snelle nette afwikkeling van d ebestelling
Keurig geleverd. Alleen de bestelde vulling van 0.1 mm (11.00.25) Ontbreekt. Na een dag door Kreidleparts per post nageleverd. Achteraf bleek dat de vulling toch was geleverd maar zat verborgen in een afdekdop.
Originele beoordeling
Keurig geleverd. Alleen de bestelde vulling van 0.1 mm (11.00.25) Ontbreekt
Zie voorgaande
Prima ervaring alles snel geleverd
beterrr
sehr zufrieden
Zeer positief, enkel met de bezorgdienst DPD zou een track en trace service helemaal top zijn.
veel mooie Kreidlers op de weg met onderdelen van
Im großen und ganzen wie immer zufrieden. PayPal-Zahlung wäre von Vorteil. Teilweise exaktere Fotos wären hilfreich.
mijn vragen werden goed en snel beantwoord. goede en snelle levering.
In mijn bestelling onder factuurnummer 20201308 trof ik helaas een tanksticker zwart/wit aan met behoorlijk wat vouwen. Ik heb m in een boek gedaan in de hoop dat ie weer recht wordt. Anders ben ik bang dat het lastig plakken wordt. En dan te weten dat ik juist op deze sticker maanden heb zitten wachten. Jammer. Mvg., Peter
mooie website, snelle levering.
Westerdijk 18
2451VA Leimuiden