kreidlerparts levert snel en de bestellingen kloppen altijd. kwaliteit van de onderdelen is top!
Goed advies en snelle levering.
Fijne mensen die met je mee zoeken naar een passende oplossing
Bij eventuele problemen word er snel contact opgenomen om het probleem te verhelpen. Bij het ophalen van spullen word ook de benodigde aandacht aan de klanten gegeven.
Ich habe schon mal hier bestellt und war sehr zufrieden mit dem Service und den Preisen !!! Macht weiter so !!!
Immer wieder gerne
Top. Immer alles schnell geliefert
Es hat gut funktioniert. Auch ein fehlerhaftes Ersatzteils wurde sofort ersetzt. Gerne wieder!
Originele beoordeling
Meine Bewertung fällt leider schlechter aus, da ich schon die zweite aufforderung zur Bewertung bekommen habe. Meine Reklamation wegen eines Fehlerhaften Ersatzteils wurde jedoch bisher noch nicht beantwortet!!
Gewoon netjes zoals het hoort!
Snelle en vriendelijke afhandeling van de goederen een duim voor allemaal 🤙
Immer alles super Gelaufen,Bin sehr zufrieden 👍🏼
Ik mis nog de borgveren voor de pistonpen.
Ik heb nog nooit een probleem gehad met kreidler parts
Sehr zufrieden mit dem Service und mit dem Internetauftritt
Bestelling niet ontvangen , reageren niet op emails met vragen , voor de brievenbus zendingen betaal je het tarief van een brievenbuspakje met Track/trace maar deze gaat gewoon met de gewone post mee , dus als je zoals in mijn geval je bestelling hoogstwaarschijnlijk kwijt is geraakt in de gewone post dan heb je niets om dat aan te tonen , met een track/trace kan je nog enigzins aantonen dat je bestelling daadwerkelijk niet is aangekomen , dus onnodig gezeik voor de klanten omdat ze een extra euro aan je moeten verdienen omdat zo'n bubbel envelop natuurlijk heel erg duur dat trekken ze schijnbaar niet , verkeerde zuinigheid noemen ze dat , en iedere webshop rekent enkel verzendkosten dus eventueel geleuter over verpakkingskosten is flauwekul dus ze mogen wat mij betreft die troep van ze in hun reet steken
Tarief brievenbuszending is gebaseerd op maximale gewicht van een zending zonder track en trace. Technisch is het niet mogelijk om het tarief te bepalen t.o.v. de inhoud. Een brievenbuszending is een service voor kleine onderdelen. Wij lopen het risico dat deze niet aankomt en handelen daar ook naar. De late reactie is als gevolg van vakantie. Daarbij is het geen uitzondering dat het wel eens langer duurt dan aangegeven. Dit heeft te maken met moment van bestellen, in dit geval vrijdagavond. Op maandagen versturen wij niet en kan het ook nog voorkomen dat wij net de buslichting hebben gemist. Het gaat ons niet om een euro. In dit geval hebben wij er voor gekozen om het gehele bedrag aan je terug te storten, reden lijkt mij duidelijk na bovenstaande.... Advies; wilt u er zeker van zijn dat u weet waar uw zending is, kies voor een pakketzending. Wij lossen het altijd op maar dat kan wat tijd in beslag nemen.
wie gewohnt so macht Kreidler fahren Spaß
Schnell und gut
Zie hierboven
Prima site, mooi met die tekeningen en onderdelen daaraan gekoppeld. Bezorgkosten bonder 150 euro plus kosten niet meer van deze tijd.
Freundlicher Kontakt. Sehr schnell geliefert. Ware in Ordnung!
Snel en direct geleverd
Fijne en snelle levering.
besteld. snel geleverd en juist.
5 stars
Westerdijk 18