Sehr schnelle, korrekte Lieferung und Top Ware.
Precies wat ik besteld had en snel geleverd.
Alles Spitze. Super Komikation. Teile passen und haben eine gut Qualität. Kann man sehr empfehlen.
als je wat besteld is het pakket er binnen 2 dagen
Uitgebreid assortiment en goede service
so far so god 👌
Goede. Duidelijkheid op site Goede afhankeling. Ga zo door Top👌👍
Pluspunten: +Ruim assortiment +Concurrerende prijzen +Snelle verzending +Ook erg behulpzaam aan de toonbank Minpunten -Website format soms wat warrig, een zoekopdracht ‘bocht’ geeft meer uitlaatbochten dan ‘uitlaatbocht’. Wat dat betreft is de jmpb site wel beter...
Dank je wel voor je beoordeling. Mede hierdoor hebben wij verbeteringen kunnen doorvoeren. In het verleden hebben wij verschillende benamingen gebruikt voor de uitlaatbochten. Deze hebben wij nu identiek gemaakt waardoor je nu bij het zoeken naar "uitlaatbocht" alles te zien krijgt. Je hoeft dus niet meer bij de concurrent te kijken ;-)
👍
Zijn plezierige mensen en komen hun afspraken na
blij dat er nog zoveel te koop is
een must in de kreidlerwereld. voor mij persoonlijk jammer dat ze niet meer in waddinxveen zitten. ik wordt altijd goed geholpen
Kreidler Parts is the place to buy if you need original parts still on the market
Bestel er al jaren onderdelen nooit problemen gehad. Altijd goed materiaal geleverd gekregen.
ik moet hier diep door het stof. sorry. Ik maakte een vergissing.
Beste Wim, Wij hebben geen bestelling van je ontvangen op 5 augustus. Ook in de database geen activiteit gevonden. Als je op 5 augustus iets besteld hebt bij ons heb je daar een bevestiging van gehad. Op basis van het ordernummer zouden wij mogelijk kunnen achterhalen waar het om gaat. De uitnodiging voor beoordeling is van toepassing op je (enige) bestelling van 28/7/2019 naar mijn mening kan deze beoordeling nooit een 1 zijn, met name omdat wij deze tijdens onze vakantiesluiting nog hebben verzonden. Wij hebben daarom een verzoek tot herbeoordeling gedaan. Groet, Coen
Originele beoordeling
wanneer wordt de bestelling van 5 augustus bezorgt??
I ordered a parts a few times and got them,asked technical questions few times and always got an answers.Very professional and helpfull serwis!!!Just keep it!!!
Die frachtkosten haben sich geändert,das finde ich sehr gut
Hat alles sehr gut funktioniert. Sehr spontan
Zie boven
Große Auswahl an Teilen zu fairen Preis, super schnelle Lieferung und es wird sogar Deutsch gesprochen : )
Heel vriendelijk, behoorlijke kennis in huis, en flinke voorraad aan onderdelen.
Vrij goed en snel, alleen bevatte laatste keer de set keerring één foutieve ring
You have a very good service.
Prima advies gekregen
snelle en volledige levering van bestelde artikelen en netjes antwoord op je vragen, ook per email.
Westerdijk 18
2451VA Leimuiden