Pluspunten
Ik had verschillende onderdelen in verschillende bestellingen gedaan. Niet alleen kwamen de onderdelen in 1 zending en op tijd aan, ook de "te veel"betaalde bezorgkosten waren contant bijgevoegd. Opmerkelijk netjes!
Positif
toujours parfait, je recommande ce site
Alles gut
Pluspunten
supersnelle levering , grote klasse en op voorraad betekent ook op voorraad aanrader!
Pluspunten
Correcte en duidelije site, goed overzichtelijk en eerlijke prijzen . Aantal keren wat besteld, altijd keurig en op tijd geleverd. Ben er zeer positief over.
VerbeterpuntenGeen
duimpie
Pluspunten
Snelle reacties en goede prijs -kwaliteit verhouding.
Pluspunten
dsuidelijke web site , goed bestellen en correcte levering, geleverde spullen van de verwachte kwaliteit
Pluspunten
Goede en snelle service en correcte technische ondersteuning. De website is goed overzichtelijk, zelfs beter geworden door de grafische ondersteuning (technische tekeningen).
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!
Pluspunten
Alle onderdelen voor de Kreidler zijn verkrijgbaar en de bestelling is vlug binnen
VerbeterpuntenBij sommige onderdelen staat dat je jezelf aan kunt melden om een mail te krijgen als het onderdeel er weer is. Ik heb dat voor een rem handel rechts gedaan. Kan zijn dat het er lang niet is maar stuur dan per kwartaal een mail of het nog nodig is. dan weet je of je nog wel of niet bekend bent bij jullie met de vraag
Pluspunten
Ben zeer tevreden had dubbel bestelt werd netjes gebeld of dat goed was nee dus en hebben het teveel betaalde geld bij de bestelling in een zakje gedaan.super
Immer wieder gern !!!!! Danke
Pluspunten
goede service en snel
Verbeterpuntenzo door gaan perfect en snel
problemlose Abwicklung
Pluspunten
Hurtig levering og ingen ? Ved retur
Pluspunten
Keurige ver- en bezorging
Verbeterpuntende vervoerregeling is minder goed te volgen
Pluspunten
ik kan er verder weinig over zeggen is allemaal geweldig altijd alles op tijd binnen en een duidelijke websites en nog steeds heef veel onderdelen van de eitank type die ben ik het meest nodig het zijn vaak die kleine dingen die ik nodig heb. Dit was voor mij wel genoeg groeten Jan Kleinjan
Verbeterpuntenik zou het niet weten alles geweldig ik hoef er niks aan toe te voegen.
Westerdijk 18
2451VA Leimuiden