Netjes verpakt
levering erg snel, groot assortiment, veel keuze
satisfying
Bisher gab es noch keinen Grund zu einer Reklamation oder Beschwerde, alle Bestellte Artikel entsprachen der Beschreibung und die Qualität erfüllte meine Erwartungen
prima bedrijf
Ruime keuze
Snelle service, mooi onderdelen.
Snelle en zeer nette levering. Heel tevreden al jaren.
Alles sehr gut,gute Zusammenarbeit
nice place to shop the parts come fast
Gewoon goed
Heb al meerdere malen onderdelen voor kreidler besteld. Fijne webshop met nette prijzen en snelle eerlijke levering!
Die Artikel die ich bei Kreidlerparts erworben habe,sind in guter Qualität.
Zoals altijd weer correct en snel geleverd!
Immer wieder bestelle ich gerne bei euch.
Hetzelfde als omschrijving.
Mijn ervaring met kreidler parts is prima.
Jeg har kun rosende ord for jeres hurtige ekspedition, reservedelene er gode og holdbare, og passer fint til de forskallige modeller. får altid en god og hurtig behandling.
prima prijs / kwaliteit verhouding. overzichtelijk qua artikelen.
Vlotte deskundige en nette behandeling
Al jaren bestel ik ondelen, steeds goed, vrijwel alle onderdelen zijn op voorraad.
snelle levering en goed
Al de onderdelen goed geleverd ,zorgvuldig ingepakt, en binnen 1 of 2 dagen in huis! Zeker een aanrader !
Goede service, snelle levering. Groot assortiment.
Westerdijk 18
2451VA Leimuiden